Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Azt hiszem itt nagyon mást nemigen találnál, csak csapkodó 'skins fanokat. Ezzel a rebuilding-el is csak az a baj, hogy az ilyen hozzá nem értő mezei szurkereknek is mint mi, érthetetlen egynémely húzás.... Pedig a tavalyi év után azt hittük csak jobb jöhet. Shanny-ről úgy tudtuk kemény kezű edző, ehhez képest heteken át hallgattuk Big fat ass Al sirámait, legutóbb Hall képzelte magát legalább Slowik-al egy szintre, de Haslett se mondja meg ő hová álljon. Az ilyen "királykodásoknak" kellett volna legelőször az elejét venni, mert látjuk, hogy nincs mire. Ali babánk a kutyának sem kell, meg is értem.... De biztos, hogy nekünk szükségünk van rá? Oké, bízzunk Shanahan-ben, vagy a fiában, mert az offense valami fejlődést azért mutat, és szeretném azt hinni, hogy ez nem csak McNabb-nek köszönhető. De ezzel egyenes arányban a D rosszabb lett, pedig abban azért jobban bíztunk. Kedvenc ügynökömhöz hasonlóan én is azt mondom, nem tehetünk mást, bízunk az öregben, de Snydert ismerve, nem biztos hogy lesz rá három éve...
Mert? Akkor legalább lenne két kísérletezgetős évünk Beck-kel. Campbellel is volt.agent T
Ezt inkább meg sem hallottam.....
több mint 14 éve
Tomeee 753
Persze, jogos amit mondasz, ha Redskins fan lennék énis ugyanígy csapkodnám a földet, de a rebuilding már csak ilyen, jönnek olyan vereségek ami után csak a fejét fogja mindenki. Kemény októberetek lesz, de én a szezonelőzetesben írt 6-10-et továbbra is tartom.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 14 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Erről most az jutott eszembe amikor a Kansas állt át 3-4-re, mindenki hurrogott, aztán most csak 3-0-al állnak.
Persze nem az igazi a párhuzam, mert ott voltak gondok a védelemben is bőven. A lényeg hogy hosszú távon bízni kell Shannyékben, azt gondolom ti sem gondoltátok a Cowboys elleni győzelem után hogy ennyi volt az újjáépítés.Tomeee
Igazad van, ha türelemre intesz minket, mert nem várhattuk azt, hogy jön Shanny és 16-0 alapszakasz után nyerünk SB-t.
De azért hadd ne legyünk már elégedettek, ha egy (nagyjából) megnyert meccset ajándékozunk a Houstonnak, utána meg megszívat minket a liga egyik leggyengébb alakulata. 😊
Nálunk is vannak gondok a védelemben bőven, de én hosszú távon bízom bennük, mert mi mást is tehetnék.
Az nagyon igaz, hogy ott a jó példa, a Chiefs jól jött ki az átalakulásból, de hát minden csapat különböző, és ott a Niners például. Singletary se szar edző, és látjuk az eddigieket.
Szerintem a következő meccs Vickék ellen vízválasztó lesz. Én nem vagyok akkora expert közel se, mint mondjuk a szerkesztők, hogy felelősséggel jósolgatni merjek, de van egy olyan érzésem, hogy ha az Eagles jól megtépáz minket vasárnap, akkor ebben a szezonban már nemigen találunk ki a Pofonok Völgyéből.

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Tomeee 753
Erről most az jutott eszembe amikor a Kansas állt át 3-4-re, mindenki hurrogott, aztán most csak 3-0-al állnak.
Persze nem az igazi a párhuzam, mert ott voltak gondok a védelemben is bőven. A lényeg hogy hosszú távon bízni kell Shannyékben, azt gondolom ti sem gondoltátok a Cowboys elleni győzelem után hogy ennyi volt az újjáépítés.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 14 éve
Gondolatok a Postban.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/09/27/AR2010092705800.html

Utcsó mondat:
"Regardless, the Redskins are probably going to be a three-year project before they reap the full results of Shanahan's plan. In the meantime, they're going to take some punches." - Három év... hát valahogy csak kibírom. Addig is nem kéne harmadjára is utolsónak lenni az NFC Eastben. Mert akkor esetleg elfogy Snyder legendásan nem túl kitartó türelme, oszt a nagy terveknek annyi.agent T
Ha a három év alatt csak "néhány" ütést kapnánk, az eleve egy jó terv. Az a néhány meg is volt. Egye fene, adok még néhányat a következő idényre is. Azok a tervek úgy kezdődnek, hogy: Barmold szét ami működik (D). Az hogy az O line tűrhető eddig, nem a Shanahan családnak, vagy Foester-nek köszönhető, hanem a két új embernek. Láttuk mi van, ha az egyik kiesik. Minél tovább gondolkodom rajta, annál kevésbé értem: mire volt jó ez a hercehurca a futók körül? Lássuk be, ezt benézte az öreg. Portis és Torain összesen kb. 100 yardja a Rams ellen.... Erre Johnson is képes lett volna, azt meg már sosem tudjuk meg, hogy Parkerrel mi lett volna a helyzet. Ráadásul fricska lesz, ha a lesérült Jackson helyére pont közülük kerül valaki, és..... Na, itt elég. Csak azt remélem McNabb-el is három évre számol legalább.. Ki ne találja, hogy nem illik a terveibe.....apeszos
Mert? Akkor legalább lenne két kísérletezgetős évünk Beck-kel. Campbellel is volt. 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Gondolatok a Postban.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/09/27/AR2010092705800.html

Utcsó mondat:
"Regardless, the Redskins are probably going to be a three-year project before they reap the full results of Shanahan's plan. In the meantime, they're going to take some punches." - Három év... hát valahogy csak kibírom. Addig is nem kéne harmadjára is utolsónak lenni az NFC Eastben. Mert akkor esetleg elfogy Snyder legendásan nem túl kitartó türelme, oszt a nagy terveknek annyi.agent T
Ha a három év alatt csak "néhány" ütést kapnánk, az eleve egy jó terv. Az a néhány meg is volt. Egye fene, adok még néhányat a következő idényre is. Azok a tervek úgy kezdődnek, hogy: Barmold szét ami működik (D). Az hogy az O line tűrhető eddig, nem a Shanahan családnak, vagy Foester-nek köszönhető, hanem a két új embernek. Láttuk mi van, ha az egyik kiesik. Minél tovább gondolkodom rajta, annál kevésbé értem: mire volt jó ez a hercehurca a futók körül? Lássuk be, ezt benézte az öreg. Portis és Torain összesen kb. 100 yardja a Rams ellen.... Erre Johnson is képes lett volna, azt meg már sosem tudjuk meg, hogy Parkerrel mi lett volna a helyzet. Ráadásul fricska lesz, ha a lesérült Jackson helyére pont közülük kerül valaki, és..... Na, itt elég. Csak azt remélem McNabb-el is három évre számol legalább.. Ki ne találja, hogy nem illik a terveibe.....
több mint 14 éve
Gondolatok a Postban.

Utcsó mondat:
"Regardless, the Redskins are probably going to be a three-year project before they reap the full results of Shanahan's plan. In the meantime, they're going to take some punches." - Három év... hát valahogy csak kibírom. Addig is nem kéne harmadjára is utolsónak lenni az NFC Eastben. Mert akkor esetleg elfogy Snyder legendásan nem túl kitartó türelme, oszt a nagy terveknek annyi.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
http://www.redskins.com/gen/articles/Stats_Standings_517.jsp

Ahogy elnézem a statisztikákat, arra gondolok, hogy fényezzük már egy kicsit Rocky McIntosh-t. Egy tackle-el van neki kevesebb, mint Landrynek, akit állandóan hájpolunk, 34. És közvetlenül utánuk a nagyszájú Hall, 33-mal.agent T
Arról nincsen statisztika hány elkapást akadályoztak meg?
Mert az lenne az igazi, ha abban járnának az élen, mindjárt nem dobálgatnák annyiszor feléjük a lasztit...Bjoca
De, gondolom van... éppen azért dobálgatják feléjük... 😀
landry alkalmatlan arra amire taylor alkalmas volt.a.kacsa
Ezzel sajnos tisztában vagyok. Arra nem sokan alkalmasak.....
több mint 14 éve
Bjoca Washington Commanders 292 — ami meghalt nem halhat meg többé

Ahogy elnézem a statisztikákat, arra gondolok, hogy fényezzük már egy kicsit Rocky McIntosh-t. Egy tackle-el van neki kevesebb, mint Landrynek, akit állandóan hájpolunk, 34. És közvetlenül utánuk a nagyszájú Hall, 33-mal.agent T
Arról nincsen statisztika hány elkapást akadályoztak meg?
Mert az lenne az igazi, ha abban járnának az élen, mindjárt nem dobálgatnák annyiszor feléjük a lasztit...

az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
landry alkalmatlan arra amire taylor alkalmas volt. ez olyan mint h nem mindenki képes peppers lenni
több mint 14 éve
az hogy hall top 10 tackle-r sok minden elárul a passz elleni védekezésről...a.kacsa
282-497-235 Három forduló alatt ezer beszopott passzolt yard. Na az a beszédes adat.agent T
Igen. Erről beszélek. Taylornál jobb safety-t nem láttam (bár nagyon elfogult vagyok), Landry-nek fejben kellene javulni, néha a labdát is meg kéne fogni....
több mint 14 éve
az hogy hall top 10 tackle-r sok minden elárul a passz elleni védekezésről...a.kacsa
282-497-235 Három forduló alatt ezer beszopott passzolt yard. Na az a beszédes adat.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Ezek a statisztikák mit sem jelentenek addig, amíg ilyen a játékunk. Landry-ről tudjuk, hogy egy állat. Üt, ha kell ha nem. Jól néz ki, de jobb lenne ha nem a babát, hanem a labdát ütné el. Nem nyelnénk annyi yardot. És ez igaz a teljes secondary-re.apeszos
... vagy kapná(k) el.
Két INT három meccs alatt, meg úgy általában a turnoverek kikényszerítése, hát az is ér egy misét.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Ezek a statisztikák mit sem jelentenek addig, amíg ilyen a játékunk. Landry-ről tudjuk, hogy egy állat. Üt, ha kell ha nem. Jól néz ki, de jobb lenne ha nem a babát, hanem a labdát ütné el. Nem nyelnénk annyi yardot. És ez igaz a teljes secondary-re.
több mint 14 éve
az hogy hall top 10 tackle-r sok minden elárul a passz elleni védekezésről...
több mint 14 éve

Ahogy elnézem a statisztikákat, arra gondolok, hogy fényezzük már egy kicsit Rocky McIntosh-t. Egy tackle-el van neki kevesebb, mint Landrynek, akit állandóan hájpolunk, 34. És közvetlenül utánuk a nagyszájú Hall, 33-mal.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
teljesen mindegy ki csak punter legyen ne kicker azért 😊
több mint 14 éve
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/09/26/AR2010092603804.html?hpid=topnews

"For us, it's a must-win," said McNabb. "No matter who we play [at 1-2], it doesn't matter, it's a must-win."agent T
Mondom én... 😀 Sajnos az a gyanúm, hogy csak neki követelmény, illetve kötelező. Remélem a többieket is rá tudja venni, és produkálnak valami emlékezetest. No nem olyat mint most....

No no, mosdik a szerecsen....
Haynesworth is content with his role.
"I mean, I'm fine, playing nickel in the 4-3 and stuff like that," he said. "I'm just gonna try to get after it no matter if a start or don't start. ... It's not up to me [how much he plays]. Whenever they put me in there, I'm just going to try to help the team as much as I can."
Bildwell ennyire megsérült?
Veteran punter Hunter Smith to get workout
Mondjuk én örülök neki....
több mint 14 éve
Oké, akkor elmondom, hogy ha nyerünk Phillyben, csoportelsők leszünk.
(Bárcsak...)agent T
Ezért mondtam, hogy érdekes lesz a csoport állás... Tök egyformán áll a három csapat. Ha nyerünk, a legrosszabb esetben is megint egyformán állunk. De ha veszítünk, ami valószínűbb........ Hacsak D-Mac fel nem szívja magát Philly-ben 😀 Bár rá nem nagyon volt panasz eddig.apeszos
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/09/26/AR2010092603804.html?hpid=topnews

"For us, it's a must-win," said McNabb. "No matter who we play [at 1-2], it doesn't matter, it's a must-win."

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
(Bárcsak...)agent T
Ezért mondtam, hogy érdekes lesz a csoport állás... Tök egyformán áll a három csapat. Ha nyerünk, a legrosszabb esetben is megint egyformán állunk. De ha veszítünk, ami valószínűbb........ Hacsak D-Mac fel nem szívja magát Philly-ben 😀 Bár rá nem nagyon volt panasz eddig.
több mint 14 éve
Egyébként fontosnak érzem kiemelni, hogy nem csak Landry volt jó tegnap a D#-ből, hanem ha sikerült valamit kivédekezni, abban szinte mindig része volt Lorenzo Alexandernek.
kérés: valaki írja már ide, hogy ki blokkolta azt a field goal-t, mert elfelejtettem, köszi. Arra gondolok, mikor Ramsék öt próbálkozásból 0 pontot értek el az első félidő végén. Na az szép volt, úgy kellene mindig.agent T
Philip DanielsGecco
Köszi 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként fontosnak érzem kiemelni, hogy nem csak Landry volt jó tegnap a D#-ből, hanem ha sikerült valamit kivédekezni, abban szinte mindig része volt Lorenzo Alexandernek.
kérés: valaki írja már ide, hogy ki blokkolta azt a field goal-t, mert elfelejtettem, köszi. Arra gondolok, mikor Ramsék öt próbálkozásból 0 pontot értek el az első félidő végén. Na az szép volt, úgy kellene mindig.agent T
Philip Daniels
több mint 14 éve
Most kezdődött a tegnapi meccs ismétlése a sport1-en.
F. Ricsi: El kell felejteni az előző meccset ha vereség volt, és azonnal a következőre kell koncentrálni.

(Bárcsak...)

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
kérés: valaki írja már ide, hogy ki blokkolta azt a field goal-t, mert elfelejtettem, köszi. Arra gondolok, mikor Ramsék öt próbálkozásból 0 pontot értek el az első félidő végén. Na az szép volt, úgy kellene mindig.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
mcnabb egyévest kapott, de még idén kap hosszútávot. shanahan megmondta.

a meccsről meg csak annyit, hogy amennyire jól éreztem magam a seahawks meccs imatt annyira rosszul a skins miatt. és ott nagyon boldog voltama.kacsa
OFF (Megértelek, nekem is lesznek jó perceim hamarosan. - Senators.) ON

Braves on the warpath!!!