Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Héttől melyik meccset nézitek? A Titansnak szurkoltok, a Texansnak vagy mindkettőnek egyszerre? 😉agent TAzért a Jax-ről se feledkezzünk el!!! 😉 (Jó ők nem héttől játszanak, de mondjuk nyugodtabb lennék, ha ellenünk Kolb-bal állna ki a Philly, mert mondjuk szegény Vick ha nem is egy kutya, de jaguárviadal áldozatául esne.... 😀 Kolb teljesítménye a mi szempontunkból sztem lényegesen megnyugtatóbb 😀 )
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
wazz tényleg, negyed...Ja, és imádkozzunk streamért, hátha ma este nem maradunk le az első harmadról, mint a múlt héten.agent Tkicsit kegyetlen volt a sors, inkább az utolsó negyedről kellett volna lemaradnisapka
Ezt teszi az emberrel a sok jégkorong. 😂
(Kicsit deja vu érzésem van, ezt már egyszer benéztem.)
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Ja, és imádkozzunk streamért, hátha ma este nem maradunk le az első harmadról, mint a múlt héten.agent Tkicsit kegyetlen volt a sors, inkább az utolsó negyedről kellett volna lemaradni
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Én is Titans szurker leszek egy kicsit, mert a Cowboys ha nyer is, legfeljebb 1-2, szóval a Giants meccsére kell koncentrálni. 😀először is betekintek a falcons-saintsbe, hogy mi várható, utána pedig titansfanná válok, valahogy a texansra nem tudnék most ránézni :/ (és a Cowboyst már nem várom a csoport első két helyére,)Héttől melyik meccset nézitek? A Titansnak szurkoltok, a Texansnak vagy mindkettőnek egyszerre? 😉agent TA Texans természetesen, és belenézek a Giants meccsbe is. Mégiscsak a csoport ugye....apeszos
u.i. apeszos ez a kis Williamses megszólítás lolsapka
(A szimpátiám most pihen egy kicsit, szerintem a Ravens el lesz ma az én támogatásom nélkül is...)
Ja, és imádkozzunk streamért, hátha ma este nem maradunk le az első harmadról, mint a múlt héten.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
az hogy talán nem olyan kicsi 😀 (bár még nem láttalak személyesen)apeszos ez a kis Williamses megszólítás lolsapkaMi vele a probléma?apeszos
najó utánanéztem: 5-11 és 223, legyen határeset 😉
több mint 14 éve
apeszos ez a kis Williamses megszólítás lolsapkaMi vele a probléma?
több mint 14 éve
először is betekintek a falcons-saintsbe, hogy mi várható, utána pedig titansfanná válok, valahogy a texansra nem tudnék most ránézni :/ (és a Cowboyst már nem várom a csoport első két helyére,)Héttől melyik meccset nézitek? A Titansnak szurkoltok, a Texansnak vagy mindkettőnek egyszerre? 😉agent TA Texans természetesen, és belenézek a Giants meccsbe is. Mégiscsak a csoport ugye....apeszos
u.i. apeszos ez a kis Williamses megszólítás lol
több mint 14 éve
Torain aláírt, bent lesz a keretben a Rams ellen mint #2. A kis Williams talán játszhat majd valamennyit. Kíváncsi leszek a futásra, ha a Rams ellen sem megy, akkor kár volt ez az egész hercehurca a futók körül...
több mint 14 éve
Héttől melyik meccset nézitek? A Titansnak szurkoltok, a Texansnak vagy mindkettőnek egyszerre? 😉agent TA Texans természetesen, és belenézek a Giants meccsbe is. Mégiscsak a csoport ugye....
több mint 14 éve
Hallnál nálam egyelőre mentő körülmény, h egy picit azért hasznosabb, mint Big Al. Hall nélkül pl. nem nyertünk volna a csillagosok ellen. Asszem ez azért számít.igazad van. csak gondolom bizonyítani akarja mindenkinek h jó játékos, és szte ez lenne a elgjobb megoldása. de ez nem olyan dolog mint haynesworth faszságai. sztem ez tök jó h ő akar a legjobbon lenni. és azért lehet h andre az utolsó td-t nekm kapta volna akkor el és most még nagyobb boldogság lenne 😊a.kacsaTulajdonképpen nekem sincs ezzel semmi bajom, ha az edzőjének mondja, és nem a kamerába. Ha mondjuk Slowik nyilatkozta volna, hogy Hall mit mondott neki, és ő akar lenni a legjobb, akkor oké. De így, és pláne a Texans meccs után, kicsit húzós. BigAl-t meg egyszerűen ki kell seperni a csapatból. Practice Squad-ra vele, onnan pofázhat. Csak mi meg szívunk, mert senkinek se kell....apeszos
Mondjuk Big Alnál jelenleg hasznosabbnak lenni, az nem egy világrengető feladat.
Héttől melyik meccset nézitek? A Titansnak szurkoltok, a Texansnak vagy mindkettőnek egyszerre? 😉
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
igazad van. csak gondolom bizonyítani akarja mindenkinek h jó játékos, és szte ez lenne a elgjobb megoldása. de ez nem olyan dolog mint haynesworth faszságai. sztem ez tök jó h ő akar a legjobbon lenni. és azért lehet h andre az utolsó td-t nekm kapta volna akkor el és most még nagyobb boldogság lenne 😊a.kacsaTulajdonképpen nekem sincs ezzel semmi bajom, ha az edzőjének mondja, és nem a kamerába. Ha mondjuk Slowik nyilatkozta volna, hogy Hall mit mondott neki, és ő akar lenni a legjobb, akkor oké. De így, és pláne a Texans meccs után, kicsit húzós. BigAl-t meg egyszerűen ki kell seperni a csapatból. Practice Squad-ra vele, onnan pofázhat. Csak mi meg szívunk, mert senkinek se kell....
több mint 14 éve
Portis játszani fog a hétvégén?
több mint 14 éve
igazad van. csak gondolom bizonyítani akarja mindenkinek h jó játékos, és szte ez lenne a elgjobb megoldása. de ez nem olyan dolog mint haynesworth faszságai. sztem ez tök jó h ő akar a legjobbon lenni. és azért lehet h andre az utolsó td-t nekm kapta volna akkor el és most még nagyobb boldogság lenne 😊
több mint 14 éve
hall azt mondta h úgy akar játszani mint mondjuk revis. hogy övé az aktuális number 1 receiver. nem akarja h össze vissza rakosgassák elkapókon. ez sztem teljesen érthető, mert ő a legjobb DB a csapatbana.kacsaAz értettem. De azért nem akkora nyúl ő, hogy vigye a vadászpuskát. A Revis kategóriájú CB-k sem oda állnak ahová akarnak (szerintem). Hall meg nincs még azon a szinten (sajnos). Több ember is előtte áll a rangsorban, úgy mint Shanahan, Slowik, és talán Fletcher is....
több mint 14 éve
hall azt mondta h úgy akar játszani mint mondjuk revis. hogy övé az aktuális number 1 receiver. nem akarja h össze vissza rakosgassák elkapókon. ez sztem teljesen érthető, mert ő a legjobb DB a csapatban
több mint 14 éve
Hall is valami ilyesmit nyilatkozott nem? Kezd érdekes lenni a hozzáállás. Most már csak Portis hiányzik, hogy megszólaljon, oszt készülhetünk a tavalyi eredményekre. Nem igazán értem, Shanahan kemény ember hírében áll, de ha ő nem is, Snydernek azért elég nagy hatalma van a "cégnél", hogy az orrára koppintson az ilyen nagy arcúaknak. Könyörgöm, nincs abban a k*rva szerződésben (ha már ennyibe került) valami munkaköri leíráshoz hasonlító passzus? Nem igaz, hogy Snyder ügyvédei nem találnak valamit benne, ami miatt falhoz lehetne állítani ezt a kiselefántot.
több mint 14 éve
"Just because somebody pay you money don't mean they'll make you do whatever they want or whatever. I mean, does that mean everything is for sale?"Na ki mondta? Na ki?
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ad1b3e/article/skins-haynesworth-opens-up-about-contract-future-with-team?module=HP_headlines
Bizony, a jó Albert. Mindig vártam, hogy valamikor a profi sportban is megjelenjen valaki, akiről kiderül, hogy a munkásmozgalom harcosa.
Megkapta Albert a kontraktot, de azért ne gondolja már Shanahan, se Snyder, se senki, hogy ez, meg a 100 milla azt jelenti, hogy ő csak úgy ugrál az ő kedvükre.
Ez nagyon derék, és én értékelem. Holnap reggel mondani is fogom a főnökömnek, hogy én átértékeltem a helyzetet. Attól hogy ők alkalmaztak engem és fizetést kapok, innentől kezdve ne képzeljék már, hogy majd azt figyelgetem, hogy milyen utasításokat adnak. Majd én azt tudom. Tréningre nem megyek, az úgyis hülyeség. És ha a beszerzésnél akarnak dolgoztatni, akkor nem állok munkába, mert engem a marketingre vettek föl.
Hát én beszarok.
Olvassátok el a cikk alján a kommenteket, érdemes.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Olvastátok az NFC értékelőt a főoldalon?Rögvest...... Tegnap még nem volt kész....
Olvassátok el, jó írás.agent T
Igen. Teljesen egyetértek vele.
több mint 14 éve
Olvastátok az NFC értékelőt a főoldalon?Olvassátok el, jó írás.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Jó a siged Landryről Mint a Bosszú Angyala, lecsap 😀agent TIgen.... Kétségbeesetten kutatok valaki után, aki csak egy kicsit is hasonlít Taylorra. Még ő hasonlít a legjobban. Horton és Moore csak árnyéka lehet. (Mármint Taylornak...) De lehet, hogy csak túl magas a mérce...
több mint 14 éve
Jó a siged Landryről Mint a Bosszú Angyala, lecsap 😀Williams questionableÉn Heyer-től félek a vakoldalon. Jobb lenne ha Brown átmenne oda, kisebb volna a rizikó. Remélem megoldják Williams nélkül is, ha sérült inkább tényleg pihenjen rá, az Eagles ellen jobban kell..... Armstongról nem is tudtam, hogy sérült.apeszos
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81acd3a3/article/redskins-lt-williams-limited-in-practice-on-friday?module=HP_headlines
Mondom, ha nincs jól, inkább most pihenjen.agent T
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Williams questionableÉn Heyer-től félek a vakoldalon. Jobb lenne ha Brown átmenne oda, kisebb volna a rizikó. Remélem megoldják Williams nélkül is, ha sérült inkább tényleg pihenjen rá, az Eagles ellen jobban kell..... Armstongról nem is tudtam, hogy sérült.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81acd3a3/article/redskins-lt-williams-limited-in-practice-on-friday?module=HP_headlines
Mondom, ha nincs jól, inkább most pihenjen.agent T
több mint 14 éve
Williams questionablehttp://www.nfl.com/news/story/09000d5d81acd3a3/article/redskins-lt-williams-limited-in-practice-on-friday?module=HP_headlines
Mondom, ha nincs jól, inkább most pihenjen.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
morre újra keződben lesz megtalálható landry párjakénta.kacsaKareem Moore? Lejárt a hat hét? Király.... Kicsit talán jobb lesz a secondary