Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 15 éve
Execution. Azért Snyder helyében kicsit megmozgatnám a Shanny Family-t...
több mint 15 éve
ja ebben is van valami, már csak azt nem értem hogy akkor ebben mi volt akkora biznisz, vagy pofoncsapás vagy micsoda, hogy eddig vártakszerintem az a lényeg, hogy már októberben megállapodtak, csak az Eagles meccs előttre tartogatták a bejelentést 😉HöriEgy kis változás, ezt már Schefter írta: Parameters of Donovan McNabb's deal were agreed to in OCTOBER. He took same deal on table since then. No negotiations today. None.deny79most ezzel mit is mondott?, tehát megvannak a fent említett szerződés alappontjaira a bólintgatás mindkét oldalról, de még nincs aláírva?sapka
+akkor még furcsább hogy Mcnabb leült a Lions elleni utolsó drivera a kardiovaszkulárisproblémáimiatt(ezt szigorúan egy levegővel)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
szerintem az a lényeg, hogy már októberben megállapodtak, csak az Eagles meccs előttre tartogatták a bejelentést 😉Egy kis változás, ezt már Schefter írta: Parameters of Donovan McNabb's deal were agreed to in OCTOBER. He took same deal on table since then. No negotiations today. None.deny79most ezzel mit is mondott?, tehát megvannak a fent említett szerződés alappontjaira a bólintgatás mindkét oldalról, de még nincs aláírva?sapka
több mint 15 éve
én is hasonlóan értelmeztem. vagyis októberben elé rakták, de azóta nem írta alá. gondolom nem akarja magát 5 évre elkötelezni, vagy félre értem (bár nem értem miért nem, ha nem tetszik neki, visszavonul)Egy kis változás, ezt már Schefter írta: Parameters of Donovan McNabb's deal were agreed to in OCTOBER. He took same deal on table since then. No negotiations today. None.deny79most ezzel mit is mondott?, tehát megvannak a fent említett szerződés alappontjaira a bólintgatás mindkét oldalról, de még nicsn aláírva?sapka
több mint 15 éve
Egy kis változás, ezt már Schefter írta: Parameters of Donovan McNabb's deal were agreed to in OCTOBER. He took same deal on table since then. No negotiations today. None.deny79most ezzel mit is mondott?, tehát megvannak a fent említett szerződés alappontjaira a bólintgatás mindkét oldalról, de még nincs aláírva?
több mint 15 éve
Egy kis változás, ezt már Schefter írta: Parameters of Donovan McNabb's deal were agreed to in OCTOBER. He took same deal on table since then. No negotiations today. None.
több mint 15 éve
Egy jó hír, parancsoljatok. Filed to ESPN: From the bench to the bank: #Redskins and Donovan McNabb have agreed to five year extension, worth 78 million, 40 guaranteed.Persze az 5 év sok,de kb. ez olyan mint Dawkins szerződése a Broncosnál.Amúgy 40 milla a garantált..szval Donovan akár mától hátra is dőlhet. 😂
Bár 5 év merész szerintem 😊deny79

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
hiába D-Mc-nek azért nagy respektje van nálunk. Érthető. Őszintén szólva azért ha a Giants-hez vagy a Boys-hoz került volna nem tudnék ennyire drukkolni (bár az valóban vérlázító lett volna gondolom ők is így gondolják 😉dandeÉs én is így gondolom.... Nem csípem a kék színt, és madár is szebb állat mint a hupikék törp.... Egy plusz szurkolótok már van a Giants ellen...
több mint 15 éve
hiába D-Mc-nek azért nagy respektje van nálunk. Érthető. Őszintén szólva azért ha a Giants-hez vagy a Boys-hoz került volna nem tudnék ennyire drukkolni (bár az valóban vérlázító lett volna gondolom ők is így gondolják 😉Az lenne a szép ha ma is nekünk szurkolnál.... 😀 😀 Remélem megtáltosodik D-Mac. Hát ezért már érdemes volt lecserélni. A következő jó hír ( a meccs eredményén kívül 😛) az lenne, ha a kis Shanahan-t is lecserélné Snyder...apeszosEgy jó hír, parancsoljatok. Filed to ESPN: From the bench to the bank: #Redskins and Donovan McNabb have agreed to five year extension, worth 78 million, 40 guaranteed.Ez igen! Csak várjon még egy meccset légyszi amíg elkezdi letörleszteni 😊 Félek ez jó hatással lesz rá, gyorsan Vickkel nekünk is kéne vmi hasonlót megtenni még a meccs előtt h egálban legyünk (a meccsen meg nyerjünk 😛 ) Na jó remélem nem ezen múlik. Bocs srácok ígérem minden további meccsen szurkolok nektek de ma ezt kihagyom.
Fly Eaglesdande
több mint 15 éve
Jó hír ez, bízzunk már benne egy kicsit....
több mint 15 éve
Egy jó hír, parancsoljatok. Filed to ESPN: From the bench to the bank: #Redskins and Donovan McNabb have agreed to five year extension, worth 78 million, 40 guaranteed.talán ez annyira nem is jó hír, 5 év az nagyon kemény így, főleg ennyiért
gondolom nem zavarja Snydert, hogy mi van ha ebben az évben tropáramegy, 2 év is picit merész lett volna de 5 hát izé, szóhoz se tudok jutni
legalább nála meglesz a plusz motiváció mára/holnapra
+ha Galloway papa szerezne egy 30+os Td catchet egy pici könnycseppet elmorzsolnék, főleg hogy leégett a dzsájentsz.
több mint 15 éve
Az lenne a szép ha ma is nekünk szurkolnál.... 😀 😀 Remélem megtáltosodik D-Mac. Hát ezért már érdemes volt lecserélni. A következő jó hír ( a meccs eredményén kívül 😛) az lenne, ha a kis Shanahan-t is lecserélné Snyder...Egy jó hír, parancsoljatok. Filed to ESPN: From the bench to the bank: #Redskins and Donovan McNabb have agreed to five year extension, worth 78 million, 40 guaranteed.Ez igen! Csak várjon még egy meccset légyszi amíg elkezdi letörleszteni 😊 Félek ez jó hatással lesz rá, gyorsan Vickkel nekünk is kéne vmi hasonlót megtenni még a meccs előtt h egálban legyünk (a meccsen meg nyerjünk 😛 ) Na jó remélem nem ezen múlik. Bocs srácok ígérem minden további meccsen szurkolok nektek de ma ezt kihagyom.
Fly Eaglesdande
több mint 15 éve
Egy jó hír, parancsoljatok. Filed to ESPN: From the bench to the bank: #Redskins and Donovan McNabb have agreed to five year extension, worth 78 million, 40 guaranteed.Ez igen! Csak várjon még egy meccset légyszi amíg elkezdi letörleszteni 😊 Félek ez jó hatással lesz rá, gyorsan Vickkel nekünk is kéne vmi hasonlót megtenni még a meccs előtt h egálban legyünk (a meccsen meg nyerjünk 😛 ) Na jó remélem nem ezen múlik. Bocs srácok ígérem minden további meccsen szurkolok nektek de ma ezt kihagyom.
Fly Eagles
több mint 15 éve
Mire ébredek? Csak nehogy ez legyen az egyetlen örömhír ma....
több mint 15 éve
Egy jó hír, parancsoljatok. Filed to ESPN: From the bench to the bank: #Redskins and Donovan McNabb have agreed to five year extension, worth 78 million, 40 guaranteed.ettől kicsit olyan Delhomme utánérzésem van
több mint 15 éve
Egy jó hír, parancsoljatok. Filed to ESPN: From the bench to the bank: #Redskins and Donovan McNabb have agreed to five year extension, worth 78 million, 40 guaranteed.Bár 5 év merész szerintem 😊
több mint 15 éve
Szerintem is. Reggel óta zabszem effektusom van....
több mint 15 éve
annyira most nem üt... | Monday Matchup Madness: Eagles vs. Redskins | Drew Litton: http://bit.ly/cuxAJgdeny79Hát szerintem király. 😂
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 15 éve
annyira most nem üt... | Monday Matchup Madness: Eagles vs. Redskins | Drew Litton: http://bit.ly/cuxAJg
több mint 15 éve
Trent Williamspersze, én is tudtam ki van a kép előterébe, de arra gondoltam ki a sapkás magas jóemberúgy gondolom nem a hátsóbb sapkás emberre gondolsz aki mindenkinél magasabb legalább egy fejjel, de egyébként ki ő?sapkaAki lecseréli Galloway-t 😛 😛 Brandon Banks.apeszos
Gallowayt meg nem lehet lecserélni, max lelőnisapka
több mint 15 éve
persze, én is tudtam ki van a kép előterébe, de arra gondoltam ki a sapkás magas jóemberAki lecseréli Galloway-t 😛 😛 Brandon Banks.apeszosOlyan mint egy óvodás..... 😀apeszosúgy gondolom nem a hátsóbb sapkás emberre gondolsz aki mindenkinél magasabb legalább egy fejjel, de egyébként ki ő?sapka
Gallowayt meg nem lehet lecserélni, max lelőni
több mint 15 éve
Aki lecseréli Galloway-t 😛 😛 Brandon Banks.Olyan mint egy óvodás..... 😀apeszosúgy gondolom nem a hátsóbb sapkás emberre gondolsz aki mindenkinél magasabb legalább egy fejjel, de egyébként ki ő?sapka
Én változatlanul állítom, hogy ki kéne próbálni, mikor ketten háromfelé futnak Mossal.agent TÉn meg már régóta....
több mint 15 éve
no. 16 http://www.redskins.com/gen/players/Brandon_Banks.jspOlyan mint egy óvodás..... 😀apeszosúgy gondolom nem a hátsóbb sapkás emberre gondolsz aki mindenkinél magasabb legalább egy fejjel, de egyébként ki ő?sapka
Én változatlanul állítom, hogy ki kéne próbálni, mikor ketten háromfelé futnak Mossal.
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 15 éve
Olyan mint egy óvodás..... 😀apeszosúgy gondolom nem a hátsóbb sapkás emberre gondolsz aki mindenkinél magasabb legalább egy fejjel, de egyébként ki ő?