Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
nem is ejtettek szót Shanny-ről, pedig látszott a csapaton, hogy ő irányít, szerintem a hívások nagyon rendben voltakEaRl
Szerintem is rendben volt a playcalling, Shanny nagy király.
Komolyan, valódi vezetőedzői munkát látni Jim Zorn tavalyi fostalicska bénázása után, hát ez olyan érzés, mint ha egyszerre üdvözülne meg menne el az ember.
Csak a Ravenst sajnálom, a legszimpibb csapat az AFC-ben (Ray Lewis rulez), erre kit vesznek föl QB coachnak? Na kit? Áh.
Ezen túlmenően remek dolog látni egy normális QB-t is. Annyira rohadtul untam már, hogy Jason Campbell szerencsétlenkedésével teltek a hétvégék. Szegénynek most éppen Oaklandben nagyon rossz, biztos ott sincs neki megfelelő fala, meg gondolom nem értik meg a kis lelkét. Nem olvasom a Raiders topikot (se), de gondolom most az ottani fanok beszélgetnek arról, hogy szegény Jason, hát majdcsak belejön, idő kell neki meg türelem de majd biztos a szezon további részében vagy jövőre, na majd akkor nagyot robbant a srác.

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Én most néztem meg délután ismétlésben a Monday Night Footballt, és azt láttam, hogy a nagy híres bajnokot elkaphatta volna bizony a Niners, ha nem olyan hülyék, hogy csinálnak maguknak négy turnovert a támadásaik legvégén.
Ebben megint annak a bizonyságát láttam, hogy nem kell beszarni senkitől, és engem egyáltalán nem érdekel, hogy melyik Manning mekkora király meg hogy a Packers milyen istenien kezdte a szezont - mindenkit ki kell ütni a vérbe, nem sírni hogy milyen esélytelenek vagyunk. Engem egyáltalán nem zavar, hogy a Redskins underdog.
Remélem jó sok meccset nyerünk, oszt ki lehet dobni utána a statisztikákkal teli Excel táblákat a sok okosnak.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
nem is ejtettek szót Shanny-ről, pedig látszott a csapaton, hogy ő irányít, szerintem a hívások nagyon rendben voltakEaRl
Dehogynem... Csak nem sűrűn, nehogy elbízza magát... 😀 😀 Látszik a keze munkája, bár a tavalyi évet nem nehéz felülmúlnia. Én bízom benne, megcsinálja az öreg.... Főleg, ha még futójátékot is varázsol.... Lehet, mégsem kellett volna Parkert cutolni...
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
nem is ejtettek szót Shanny-ről, pedig látszott a csapaton, hogy ő irányít, szerintem a hívások nagyon rendben voltak
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
😀 Homecoming 😊
http://www.redskins.com/gen/articles/Redskins_Schedule_a_Homecoming_Game_125716.jsp
DoM pakolta be ezt a linket még a múltkor.agent T
igen, el is olvastam még akkor is, de már elfelejtettem, és lusta voltam megkeresni :/

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
egyetértek T ügynök, egyelőre nem fontosak a meccsek, sőt talán a szezon szempontjából sem lesz fontos a Gb elleni, addigra legrosszabb esetben is 2-2vel fogunk állni, oda egy (sima) vereség becsúszhat, viszont a Colts ellen Sannyék is készülnek úgy tudom akkor lesz, amikor visszatérnek a volt játékosok
(vmilyen day-?family reunion? 😀 )sapka
😀 Homecoming 😊

http://www.redskins.com/gen/articles/Redskins_Schedule_a_Homecoming_Game_125716.jsp

DoM pakolta be ezt a linket még a múltkor.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
egyetértek T ügynök, egyelőre nem fontosak a meccsek, sőt talán a szezon szempontjából sem lesz fontos a Gb elleni, addigra legrosszabb esetben is 2-2vel fogunk állni, oda egy (sima) vereség becsúszhat, viszont a Colts ellen Sannyék is készülnek úgy tudom akkor lesz, amikor visszatérnek a volt játékosok
(vmilyen day-?family reunion? 😀 )

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Szerintem meg engem nem érdekel egyelőre ez a téma. Jó dolog persze távlatilag gondolkodni, de van az az amerikai mondás, hogy a hídon akkor kell átmenni, amikor odaértünk. Először legyünk már meg a Rams meccsel. 2008. október 12. óta nekem a Rams rossz szájíz. Mindannyian úgy vettük, hogy simán megtépjük őket a FedExen, oszt szívás lett a vége.
Aztán ha a philadelphiai turnéból is kijöttünk valahogy, akkor aggódhatunk a sajtosok miatt.
Addigra Matthewst is eleheti a fene IR-re, dicsőséges Áront is legyakhatják a Soldier Fielden (amilyen lyukacsosan védik) meg még bármi lehet.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
azért green bayben annyi esélyünk van hogy erősen orakpo highlight nap lesz.a.kacsa
Szerintem pedig örüljetek, ha az az állat Matthews nem küldi IR-re McNabbet 😉
Nem mint ha a Freeney-Mathis duó sokkal gyengébb lenne..
A Colts nem hiszem, hogy nagyon szenvedni fog, PM-nél az nem szokás, ráadásul mivel nektek a futás nem az erősségetek, ettől sem kell nagyon tartanunk.. A passz D#-nk pedig jó, elég csak megnézni, hogy Schaub mit játszott az első héten ellenünk.
De hát ahogy érzitek, én azért nem lennék meglepve, ha nem tudnátok hozni a két meccs közül az egyiket sem.Stez
a.kacsa nagyon tud jósolni, ezt a kurva hosszabbítást is megmondta előre...
több mint 14 éve
Nem kell PM-nek 500 yard ahhoz, hogy megszórja az ellenfelet, ezt láthattuk már a Giants ellen is.
A Texans meg az első félidőben csak szenvedett ellenetek, a GB és a Colts nem biztos, hogy szintén szenvedni fog. De mondjuk mindkét csapat ellen papírforma lenne a vereség.Stez
azért green bayben annyi esélyünk van hogy erősen orakpo highlight nap lesz.a.kacsa
Szeretnénk felrúgni a papírformát.. 😛 Ha Orakpo mellett ott lehetne Henson, lenne sack parádé.... De hát cutolták sérülés miatt. Nagyon ott volt a srác, olyan fogás lett volna kb. mint T.Williams....
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem pedig örüljetek, ha az az állat Matthews nem küldi IR-re McNabbet 😉
Nem mint ha a Freeney-Mathis duó sokkal gyengébb lenne..
A Colts nem hiszem, hogy nagyon szenvedni fog, PM-nél az nem szokás, ráadásul mivel nektek a futás nem az erősségetek, ettől sem kell nagyon tartanunk.. A passz D#-nk pedig jó, elég csak megnézni, hogy Schaub mit játszott az első héten ellenünk.
De hát ahogy érzitek, én azért nem lennék meglepve, ha nem tudnátok hozni a két meccs közül az egyiket sem.

több mint 14 éve
Tavaly Schaub ligaelső volt passzolt yardokban 4770-nel az alapszakasz során.DoM
Nem figyeltem Schaubot tavaly, ezek szerint hiba volt. És akkor nagyon remélem, hogy ő volt az aki a legjobban megszórt minket, ebben már most, látatlanban kiegyeznék, és a többiek fele ennyit tudnak csak....apeszos
Nem kell PM-nek 500 yard ahhoz, hogy megszórja az ellenfelet, ezt láthattuk már a Giants ellen is.
A Texans meg az első félidőben csak szenvedett ellenetek, a GB és a Colts nem biztos, hogy szintén szenvedni fog. De mondjuk mindkét csapat ellen papírforma lenne a vereség.Stez
Szerintem a kettőből az egyiket megverjük. A másik is szenvedni fog.
Semmilyen statisztikával nem akarom ezt indokolgatni, egyszerűen megérzés. 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
azért green bayben annyi esélyünk van hogy erősen orakpo highlight nap lesz.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Én viszont pont ettől félek. Ha Schaub így megszórt bennünket, mi lesz a "sztárok" ellen? Manning meg Rogers kicsit jobban dobál, és jobbak a célpontjai is....apeszos
Tavaly Schaub ligaelső volt passzolt yardokban 4770-nel az alapszakasz során.DoM
Nem figyeltem Schaubot tavaly, ezek szerint hiba volt. És akkor nagyon remélem, hogy ő volt az aki a legjobban megszórt minket, ebben már most, látatlanban kiegyeznék, és a többiek fele ennyit tudnak csak....apeszos
A Texans meg az első félidőben csak szenvedett ellenetek, a GB és a Colts nem biztos, hogy szintén szenvedni fog. De mondjuk mindkét csapat ellen papírforma lenne a vereség.

több mint 14 éve
Én viszont pont ettől félek. Ha Schaub így megszórt bennünket, mi lesz a "sztárok" ellen? Manning meg Rogers kicsit jobban dobál, és jobbak a célpontjai is....apeszos
Nem figyeltem Schaubot tavaly, ezek szerint hiba volt. És akkor nagyon remélem, hogy ő volt az aki a legjobban megszórt minket, ebben már most, látatlanban kiegyeznék, és a többiek fele ennyit tudnak csak....
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Tavaly Schaub ligaelső volt passzolt yardokban 4770-nel az alapszakasz során.
több mint 14 éve
és azt ne feledjétek h ez a schaub tüzijáték istenesen emgdobott minket, ami nem hinném h mégegyzser elő fog fordulni. tehát jövünk majd föl remélhetőlega.kacsa
Ugyanezt akartam mondani. Két meccsen vagyunk túl összesen, amiből az egyiken majd' 500 yardot nyeltünk, nyilván ez nem fog minket a stat élére tenni. De van még hátra 14, nem tartom valószínűnek, hogy rendszer lesz az ilyen jellegű tüzijáték ellenünk...nexion218
Én viszont pont ettől félek. Ha Schaub így megszórt bennünket, mi lesz a "sztárok" ellen? Manning meg Rogers kicsit jobban dobál, és jobbak a célpontjai is....
több mint 14 éve
nexion218 3 990 — Washington Gyapotkombájnz fan
és azt ne feledjétek h ez a schaub tüzijáték istenesen emgdobott minket, ami nem hinném h mégegyzser elő fog fordulni. tehát jövünk majd föl remélhetőlega.kacsa
Ugyanezt akartam mondani. Két meccsen vagyunk túl összesen, amiből az egyiken majd' 500 yardot nyeltünk, nyilván ez nem fog minket a stat élére tenni. De van még hátra 14, nem tartom valószínűnek, hogy rendszer lesz az ilyen jellegű tüzijáték ellenünk...

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
olyan a védelmünk mint a tavalyi saints. ők is hátul voltak totálban, csak hát turnover gyár volt a csapat és redzone-ban is kiemelkedő volt. és azt ne feledjétek h ez a schaub tüzijáték istenesen emgdobott minket, ami nem hinném h mégegyzser elő fog fordulni. tehát jövünk majd föl remélhetőleg
több mint 14 éve
Ennyire vakok voltunk két meccsen keresztül? .....................
Ligautolsó D# két forduló után???

Ez mellbevágó volt.agent T
Mondjuk lehet benne valami, az amcsik mindíg ott vannak a szeren, ha statokról van szó. És bizony, Annak ellenére, hogy kapott pár sack-et, és dobott egy int-et, Schaub (497 yard!) a második félidőben ficánkolt. Fostert és Johnsont se nagyon tudtuk tartani... Az új rendszerre való átállás nem megy zökkenőmentesen, ez azért látszik... A secondary-be simán bepasszolják a labdát, ezt meg is jegyeztem, már a Cowboys ellen is. És függetlenül attól, hogy Landry tarol, attól még a yardokat rendesen nyeljük. Én azt mondom, felesleges volt ez az átállás, a védelem tavaly is jó volt. De Shanny biztos tudja mit csinál, majd összeáll ez később, ahogy jönnek a meccsek egymás után. Azért kíváncsi leszek a secondary-re a Manningek, vagy Rogers ellen.....apeszos
Igen, én is ezzel nyugtatom magam, hogy ez a tanulási periódus. És lehet, hogy nem is kell várni Rogersre a teszthez, már két hét múlva kifogunk egy megtáltosodott Vicket. (Rams? Mit várunk tőlük?)
Még inkább fontos lenne a statisztikák fényében kezdeni valamit Alberttel, dógozzon vagy tipli, mert a front seven így nem okés. Nem mintha rá akarnám verni a balhét egyszemélyben, de immár napnál világosabb, hogy valamit tenni kell.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Ennyire vakok voltunk két meccsen keresztül? .....................

Ez mellbevágó volt.agent T
Mondjuk lehet benne valami, az amcsik mindíg ott vannak a szeren, ha statokról van szó. És bizony, Annak ellenére, hogy kapott pár sack-et, és dobott egy int-et, Schaub (497 yard!) a második félidőben ficánkolt. Fostert és Johnsont se nagyon tudtuk tartani... Az új rendszerre való átállás nem megy zökkenőmentesen, ez azért látszik... A secondary-be simán bepasszolják a labdát, ezt meg is jegyeztem, már a Cowboys ellen is. És függetlenül attól, hogy Landry tarol, attól még a yardokat rendesen nyeljük. Én azt mondom, felesleges volt ez az átállás, a védelem tavaly is jó volt. De Shanny biztos tudja mit csinál, majd összeáll ez később, ahogy jönnek a meccsek egymás után. Azért kíváncsi leszek a secondary-re a Manningek, vagy Rogers ellen.....
több mint 14 éve
http://www.redskins.com/gen/articles/For_Redskins__Leaky_Pass_Defense_a_Concern_155783.jsp

"The NFL’s Week 2 stats will be updated after the Monday night game and this part is unlikely to change: The Redskins rank 32nd in total defense, 31st against the pass."

????

Ennyire vakok voltunk két meccsen keresztül? Vagy legalábbis én... csak mondtam és mondtam, hogy a D# rendben van, a D# jól dolgozik... bár néha megjegyeztük az eredményfigyelőben, hogy nyeljük a yardokat mint a szopós boci... de valahogy igazából az kötötte le a figyelmem, hogy az offense mit csinál, mert az előző szezon után az volt égető kérdés...
És engem nem nyugtat meg az, hogy Romoék meg a Texans offense ellen jött össze ez a statisztika.

Ez mellbevágó volt.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Én nem vagyok élből ellene a dolognak, mert az a srác, akinek a nevét sose tudom leírni, elég jól helyettesítette Big Alt, a futáson meg tényleg muszáj valahogyan segíteni.agent T
Én meg nem is figyeltem ki volt helyette, mert fel sem tűnt a hiánya.... Inkább Landry tűnt fel.. 😀
Akkor már legalább kilóra cseréljük és kijönne belőle 2, de lehet 3 cheerleader is. 3 miniszoknya meg tutter jobbat tenne a morálnak, mint a hisztis zsírfeka! big_smilenexion218
Pláne ha nem BigAl-on van a mini... 😀 Mindenesetre jelenleg csak kolonc, a bazi fizetésével együtt...
több mint 14 éve
nexion218 3 990 — Washington Gyapotkombájnz fan
már régebb óta motoszkál bennem, de mit gondolna a nagyérdemű[aka törzsi tanács] egy Haynesworth-Mankins traderől?, bár akkor óhatatlanul szükséges lenne egy Dlineman, de legalább a futás elméletileg működne mögöttesapka
Albertet egy cheerleaderre is.....apeszos
Akkor már legalább kilóra cseréljük és kijönne belőle 2, de lehet 3 cheerleader is. 3 miniszoknya meg tutter jobbat tenne a morálnak, mint a hisztis zsírfeka! 😀

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
már régebb óta motoszkál bennem, de mit gondolna a nagyérdemű[aka törzsi tanács] egy Haynesworth-Mankins traderől?, bár akkor óhatatlanul szükséges lenne egy Dlineman, de legalább a futás elméletileg működne mögöttesapka
Albertet egy cheerleaderre is.....apeszos
Én nem vagyok élből ellene a dolognak, mert az a srác, akinek a nevét sose tudom leírni, elég jól helyettesítette Big Alt, a futáson meg tényleg muszáj valahogyan segíteni.

Braves on the warpath!!!