Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
visszakaptuk a Dallas ellenit. :/ kár érte, mert nagy előny lett volna itthon 2-0-val kezdeni a szezont... többször megnyerhettük volna ezt a meccset. eléggé bosszantó.Zsoca
Mindenki tudja, hogy valamikor ki kell kapni. Inkább most, mint hibátlan szezon után, a SB-ban, mint a Pats. Ez inkább józanító pofon lehet a sorstól vagy ilyesmi.

Nagyon nehéz ilyenkor valami rosszat mondani a futásra ha egyszer Portis behúzott két TD-t, de hát egyyardos ügyeltek voltak... és addig a csapat igenis félkarú óriás, TD-k ide vagy oda, amíg az a helyzet, hogy van négyszáz-valamennyi passzolt yard, meg tizedannyi futás. A futáson erősíteni kell.
Ezzel párhuzamban erősíteni kell a támadásokat a red zone-ban. Több TD kell a FG-k helyett, pláne, hogy néha még azok is kimaradnak, ááááh.
A D# nagyon jó, Landry egy állat, és engem az se érdekel, ha hódokkal szexel.

Nincs mese, a Ramst le kell győzni hétvégén. Kötelező. A Cards és a Raiders is megverte őket. (Bocs mindhárom csapat szurkereitől, de hát ez a helyzet.)

(Ez a gondolatmenet meg a fentebbi már majdnem kiad egy beszámolót, nem, apeszos? 😊 )agent T
Már késő....
Az a hódos dolog kicsit erős.... Inkább macikkal képzelem el... 😀 Nem megy a futás, na bumm. Tudtuk, hogy tanuló év lesz az idei, mégis azt várjuk, hogy mindenkit lealázzunk..... Egy erős pozitív mérleg már megteszi idén. Mondjuk azzal is elérhető a PO 😛 De jó úton haladunk, az eddigi impotens támadójáték változni látszik, és előnyére....apeszos
Hmmm, lehet azt mondani, hogy ez tanuló év és a pozitív mérleg a terv, de se Cooley se Moss se Portis se Fletcher etc. nem lesz sokkal fiatalabb, és ha azt csináljuk, hogy ráérünk két-három évig építkezni, akkor ez a generáció jelentős részében távozni fog, illetve veszít a potenciáljából. Nem kell félreérteni, nem azt várom, hogy a Skinst hajszolja bele az edzői kar valami "csak itt, csak most, csak önnek" túlvállalásba, de ha egyben van a csapat (márpedig többé-kevésbé egyben van, sokkal inkább mint pl tavaly) akkor igenis hajrá előre, tessék komoly sikert elérni.

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
visszakaptuk a Dallas ellenit. :/ kár érte, mert nagy előny lett volna itthon 2-0-val kezdeni a szezont... többször megnyerhettük volna ezt a meccset. eléggé bosszantó.Zsoca
Mindenki tudja, hogy valamikor ki kell kapni. Inkább most, mint hibátlan szezon után, a SB-ban, mint a Pats. Ez inkább józanító pofon lehet a sorstól vagy ilyesmi.

Nagyon nehéz ilyenkor valami rosszat mondani a futásra ha egyszer Portis behúzott két TD-t, de hát egyyardos ügyeltek voltak... és addig a csapat igenis félkarú óriás, TD-k ide vagy oda, amíg az a helyzet, hogy van négyszáz-valamennyi passzolt yard, meg tizedannyi futás. A futáson erősíteni kell.
Ezzel párhuzamban erősíteni kell a támadásokat a red zone-ban. Több TD kell a FG-k helyett, pláne, hogy néha még azok is kimaradnak, ááááh.

Nincs mese, a Ramst le kell győzni hétvégén. Kötelező. A Cards és a Raiders is megverte őket. (Bocs mindhárom csapat szurkereitől, de hát ez a helyzet.)

(Ez a gondolatmenet meg a fentebbi már majdnem kiad egy beszámolót, nem, apeszos? 😊 )agent T
Már késő....
Az a hódos dolog kicsit erős.... Inkább macikkal képzelem el... 😀 Nem megy a futás, na bumm. Tudtuk, hogy tanuló év lesz az idei, mégis azt várjuk, hogy mindenkit lealázzunk..... Egy erős pozitív mérleg már megteszi idén. Mondjuk azzal is elérhető a PO 😛 De jó úton haladunk, az eddigi impotens támadójáték változni látszik, és előnyére....
több mint 14 éve
A beszámoló jó lett. Elolvastam.

Mmmmm, most akkor mi van Orakpoval meg Williamssel??? Az hatalmas suck, ha elszálltak...

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve

(Ez a gondolatmenet meg a fentebbi már majdnem kiad egy beszámolót, nem, apeszos? 😊 )

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Ilyen lett: Redskinsfan
Próbáltam pozitív lenni....

na apeszos mennyivel pozitívabb ez az írás mint az eredménykövetőben volta.kacsa
Az ember első indulatában mond dolgokat. Másodikra is. Ám én is tudom mit éltünk át az utóbbi években, ezért a jó oldalát nézem a dolgoknak, hiszen jól játszottunk. Egy darabig. Go Skins! Ja, és a Cowboys 0-2, utolsó a csoportban.... 😛 Apró örömök....
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
visszakaptuk a Dallas ellenit. :/ kár érte, mert nagy előny lett volna itthon 2-0-val kezdeni a szezont... többször megnyerhettük volna ezt a meccset. eléggé bosszantó.

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
na apeszos mennyivel pozitívabb ez az írás mint az eredménykövetőben volt 😊
több mint 14 éve
Jó. Mondjuk én nem láttam az első negyedet, így nem tudom mennyire lesz hiteles...
több mint 14 éve
Okés. Akkor az ismertető végére azt kérném, hogy:
A csapat elveszített egy már megnyert mérkőzést, de hát tusjuk, hogy az amerikaifutballban néha még az utolsó másodperc után is kell koncentrálni.
Azt viszont elmondhatjuk, hogy a támadóinkat évek óta nem láttuk ilyen elánnal, lelkesedéssel és eredményességgel küzdeni, amit véghez vittek néha szemet gyönyörködtető volt. A speciális egységre sem lehet panasz a blokkolt field goaltől eltekintve, a védelem pedeig egyszerűen a liga egyik legjobb ilyen csapategysége. Mivel a csoport másik három alakulata egyelőre gyengélkedik, a Redskins eséles a kimagasló eredmény elérésére, és ne felejtsük el, hogy a Houston Texans jelen állás szerint az NFL egyik legkiválóbb együttese.
Ez a vereség butaság volt, de nem kell szégyenkeznünk.
Tudjuk, nagyon jól játszani decemberben meg januárban kell, de ha sikerül ezt a formát konzerválni, a Washington Redskins mindenre, igen, mindenre képes lehet, talán a holdraszállást kivéve.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
azért nem kell ennyire gyalázatosnak lenni. elvesztettünk egy megnyert meccset. igen sajnos lesz még ilyen. DE eszeveszett jól játszottunk, minden rendben volt, sajnos landry a 3. leülés után nem bírt visszajönni és hortont 2x megetteték. egy valamiért izguljunk, hogy williams jövő héten újra játszon

én legalábbis így állok hozzá 😊a.kacsa
Na ja. Van benne valami. Heyer holdingja key play volt.... az a 30+-os passz ült, pedig. Ott még nyerhettünk volna. A secondary valamiért behalt a második félidőre, pedig ilyen támadó játékot régen láttam már. Igaz az utolsó negyedre az is elhalt....
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 286 — Beware the Slim Reaper!
Szomorúságra semmi ok. Én csak a 4. negyed 2. felét meg az OT-t láttam, de ezek alapján is két playoff gyanús csapat csatája volt. Ha meg fel akartok vidulni nézzétek meg a meccsünket a Lions ellen. 😊

több mint 14 éve
azért nem kell ennyire gyalázatosnak lenni. elvesztettünk egy megnyert meccset. igen sajnos lesz még ilyen. DE eszeveszett jól játszottunk, minden rendben volt, sajnos landry a 3. leülés után nem bírt visszajönni és hortont 2x megetteték. egy valamiért izguljunk, hogy williams jövő héten újra játszon

én legalábbis így állok hozzá 😊
több mint 14 éve
Apeszos, én ezt nem írom meg a fanoldalra. Vessél oda három sort, hogy sikerült hosszabbításban elbukni, oszt jóvan. Shit.agent T
Azért ezt három sornál jobban tudnám ragozni. De inkább alszom rá egyet. Vagy kettőt. Nézzük a jó oldalát. Érdekes a csoport állása...😀 Most már csak Manningban bízom.... az idősebbikben.. 😀
több mint 14 éve
Apeszos, én ezt nem írom meg a fanoldalra. Vessél oda három sort, hogy sikerült hosszabbításban elbukni, oszt jóvan. Shit.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
haynesworth inactive
több mint 14 éve
Red Washington Commanders 49 — Redskins fan
Portis szerintetek fog játszani?
7-ig jó lenne megtudni a tuti, hogy nevezzek-e mást helyette.
Köszi! 😊TheMileHighCity
http://www.redskins.com/gen/games/gameday.jsp

A redskins.com írja a várható kezdőbe. Ha jól tudom csak egy javuló bokaficama van amit a preseason-be szedett össze és ezzel játszott a boys ellen is. Hogy ott szerzett-e valamit arról nincs infóm. Ja még az injury report-ba van írva csukló gond is de láma legyek ha bármelyik NFL játékost ez visszatartaná.

Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Portis szerintetek fog játszani?
7-ig jó lenne megtudni a tuti, hogy nevezzek-e mást helyette.
Köszi! 😊

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Bjoca Washington Commanders 292 — ami meghalt nem halhat meg többé
Kedves sporttársak, a fentebbieket szinte rohanvást dobtam össze, a nagy tanulás közepette. Ha hibát találtok (biztosan van ezer) szóljatok!agent T
1000 köszönet ezért az alapos, minden részletre kiterjedő összefoglalóért. Benned 1 nagyszerű ÍRÓKÉZ veszett el 😀

az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Haynesworth nincs jelezve a kezdőben.

http://www.redskins.com/gen/games/gameday.jspagent T
cowboyt ellen se volt.shanny sarokba állította 😊
több mint 14 éve
Szuper a honlapotok, gratu hozzá. Jó meccset kívánok estére (és Texans győzelmet 😛 )DC
Apeszos érdeme, de köszi.
Én is jó és sérülésmentes meccset kívánok, meg egy Redskins sikert. 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Szuper a honlapotok, gratu hozzá. Jó meccset kívánok estére (és Texans győzelmet 😛 )
több mint 14 éve
Haynesworth nincs jelezve a kezdőben.

http://www.redskins.com/gen/games/gameday.jsp

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
apeszos: a nekem szánt hsz-eddel mit akartál mondani? 😊
most az érdeklődés szó nekem nem sok mindent jelentsapka
Hogy akár igaz is lehet...
több mint 14 éve
A franc se figyelte, hogy bleacherreport mmm. 😊

Apeszos, kösz a siget, pont elég bögyös a maca. 😀

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
apeszos: a nekem szánt hsz-eddel mit akartál mondani? 😊
most az érdeklődés szó nekem nem sok mindent jelent

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!