NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Oké oké, csak kicsit izgulok.... Ilyenkor nem igazán jó a szövegértelmezésem... 😀D-Mac eleve szaladgál, így nehéz megvédeni, de Williams és Brown jól tartja a széleket. Össze kell szokniuk. Az mi volt már, mikor hátba dobta Portist? Azért Cooley-t és Mosst elég jól eltalálja....apeszosIgen, össze kell szokniuk. Lehet nem voltam érthető, a tavalyi rémálomhoz képest látom ám az előrelépést. 😀agent T
több mint 14 éve
D-Mac eleve szaladgál, így nehéz megvédeni, de Williams és Brown jól tartja a széleket. Össze kell szokniuk. Az mi volt már, mikor hátba dobta Portist? Azért Cooley-t és Mosst elég jól eltalálja....apeszosIgen, össze kell szokniuk. Lehet nem voltam érthető, a tavalyi rémálomhoz képest látom ám az előrelépést. 😀
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
D-Mac eleve szaladgál, így nehéz megvédeni, de Williams és Brown jól tartja a széleket. Össze kell szokniuk. Az mi volt már, mikor hátba dobta Portist? Azért Cooley-t és Mosst elég jól eltalálja....
több mint 14 éve
Most mit mondjak? A D-t nem szidhatom, az első félidőben nullán tartották a Cowboyst, ráadásul ez a TD itt az utolsó 3 másodpercben... 😊 Az O viszont nem tetszik, volt összesen egy épkézláb drive az egész első félidőben, abból lett a field goal. Azon túl semmi, futás nemtom volt-e 30 yard. A fal javult (az alőző szezonhoz képest nem nehéz), de D-Macet néha mégis megkergetik.
Bőven van mit javulni.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Eddig egész jó...
több mint 14 éve
Campbell miatt belenéztem a Raiders meccsbe....Háááááááát... szegény gyerek nem járt jól😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
agent T nagyjából rendben van. Remélem lesz stream.Én biztos leszek, bár nekem is mennem kell 6-ra melózni. Talán még a.kacsa.... agent T ugye beteg, ő jelezte hogy kimarad.apeszosde hogy ez mire lesz elég, kiderül hajnalban.apeszosmarad még valaki az összecsapásra?, én nagyon gondolkozok rajta, 8tól már egyetem, és nem szívesen maradnék egy ingatag stream miatt (mint pre-ben)sapka
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Ámen.Én is.... De ha egy kis szerencsém lesz, esni fog az eső. Akkor tudok aludni a kocsiban... 😛
Én nem hiszem, hogy fenn tudok lenni addig, ha mégis, holnapra olyan leszek, mint a mosott szar... 😕Bjoca
több mint 14 éve
Ámen.Hát ha neked nem nagy különbség az ami Parker és Keiland Williams között volt, akkor az a 2 Td mi volt? Egyébként remélem, hogy a nemlétező futójátékból azért nem láttunk többet a preszezonban, mert tartalékoltak a szezonra. Ha ez nem így történt, ez a szezon is mehet a levesbe. Beck-et nem említem, mert ha már a harmadik irányító is bekerülhet a játszó csapatba az régen gáz. Az O falat, az elkövetkezendő meccseken ítéljük meg inkább, a WR posztot úgyszintén.BjocaMármint amit Williams vitt be a Bills ellen? A négyből pont azt a meccset nem láttam, csak töredékeket a stream miatt, de úgy tudom, azon a meccsen nem játszott Parker. Egyébként sem Parkert védtem..... A négy meccs alapján kialakult egy véleményem, és tartom is magam hozzá. Az öreg Mike nagy guru, én bízom benne (mi mást is tehetnék?), hogy csak altatott, és jó lesz a futás, ellenkező esetben nem irigylem McNabb-et. Az O fal igenis javult, a tavalyihoz képest mindenképp.... de hogy ez mire lesz elég, kiderül hajnalban.apeszos
Én nem hiszem, hogy fenn tudok lenni addig, ha mégis, holnapra olyan leszek, mint a mosott szar... 😕
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
nem jó nekem. holanp első napon a munkahelyen 😊 2kor le szándékozok feküdnia.kacsaSajnálom.... Majd tartom a frontot. 😊
több mint 14 éve
Én szintén úgy készülök, hogy leszek! Egy sör és egy Monster már behűtve!😉 Kickoff hajnal 2- 2:30 körül, igaz?nexion2182:20, ez gondolom a közvetítés kezdete, kickoff inkább 2:30...
több mint 14 éve
Én szintén úgy készülök, hogy leszek! Egy sör és egy Monster már behűtve!😉 Kickoff hajnal 2- 2:30 körül, igaz?Én biztos leszek, bár nekem is mennem kell 6-ra melózni. Talán még a.kacsa.... agent T ugye beteg, ő jelezte hogy kimarad.apeszosde hogy ez mire lesz elég, kiderül hajnalban.apeszosmarad még valaki az összecsapásra?, én nagyon gondolkozok rajta, 8tól már egyetem, és nem szívesen maradnék egy ingatag stream miatt (mint pre-ben)sapka
több mint 14 éve
nem jó nekem. holanp első napon a munkahelyen 😊 2kor le szándékozok feküdni
több mint 14 éve
Én biztos leszek, bár nekem is mennem kell 6-ra melózni. Talán még a.kacsa.... agent T ugye beteg, ő jelezte hogy kimarad.de hogy ez mire lesz elég, kiderül hajnalban.apeszosmarad még valaki az összecsapásra?, én nagyon gondolkozok rajta, 8tól már egyetem, és nem szívesen maradnék egy ingatag stream miatt (mint pre-ben)sapka
több mint 14 éve
de hogy ez mire lesz elég, kiderül hajnalban.apeszosmarad még valaki az összecsapásra?, én nagyon gondolkozok rajta, 8tól már egyetem, és nem szívesen maradnék egy ingatag stream miatt (mint pre-ben)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Hát ha neked nem nagy különbség az ami Parker és Keiland Williams között volt, akkor az a 2 Td mi volt? Egyébként remélem, hogy a nemlétező futójátékból azért nem láttunk többet a preszezonban, mert tartalékoltak a szezonra. Ha ez nem így történt, ez a szezon is mehet a levesbe. Beck-et nem említem, mert ha már a harmadik irányító is bekerülhet a játszó csapatba az régen gáz. Az O falat, az elkövetkezendő meccseken ítéljük meg inkább, a WR posztot úgyszintén.BjocaMármint amit Williams vitt be a Bills ellen? A négyből pont azt a meccset nem láttam, csak töredékeket a stream miatt, de úgy tudom, azon a meccsen nem játszott Parker. Egyébként sem Parkert védtem..... A négy meccs alapján kialakult egy véleményem, és tartom is magam hozzá. Az öreg Mike nagy guru, én bízom benne (mi mást is tehetnék?), hogy csak altatott, és jó lesz a futás, ellenkező esetben nem irigylem McNabb-et. Az O fal igenis javult, a tavalyihoz képest mindenképp.... de hogy ez mire lesz elég, kiderül hajnalban.
több mint 14 éve
Hát ha neked nem nagy különbség az ami Parker és Keiland Williams között volt, akkor az a 2 Td mi volt? Egyébként remélem, hogy a nemlétező futójátékból azért nem láttunk többet a preszezonban, mert tartalékoltak a szezonra. Ha ez nem így történt, ez a szezon is mehet a levesbe. Beck-et nem említem, mert ha már a harmadik irányító is bekerülhet a játszó csapatba az régen gáz. Az O falat, az elkövetkezendő meccseken ítéljük meg inkább, a WR posztot úgyszintén.Egyetértek, de azért ideje lenne már megmutatni magunkat a playoffban.Hát, én eléggé elvont redskin vagyok, de PO-ról jelenleg csak álmodozok.... Egyébként is mélyütésként fogott meg Austin és Bartel cut-ja. Rexy még csak-csak elmegy valahogy (nem tudom miért olyan ellenszenves nekem....) De Beck-et nem tudom hova tenni, az NCAA-ben sem lehetne tartalék ilyen tudással, és a képességei sem látszanak...illetve látszanak, épp ez a baj. Az az igazság, hogy Austin esetében az egyik szemem sír, a másik síremlék, mert a WR poszton meglepően jó volt a választék, és jók voltak a fiúk, valakinek menni kellett. Szomorú vagyok, hogy Austin ment, de örülök, mert Armstrong maradt. Talán Joey Galloway helyett, de ő is meggyőző tudott lenni, és hát Moss mellett kell még tapasztalt WR D-Mac-nek. A futók nagyon haloványak voltak, érdekes, hogy egy rookie-t választott Shanahan Parker helyett, Keiland Williams sem mutatott többet, mint mondjuk Parker. Az RB-poszton pont ellenkezője volt, mint a WR-eknél, a sok gyenge teljesítményből kellett válogatni. Az O fal kellemes meglepetést okozott. Williams eddig bevált, Brown-t ugye nem kell bemutatni, és a két tackle jó teljesítménye máris felhozta a falat. Ez, és D-Mac elmozgásos játéka reménykedésre ad okot. A védelem persze megbízható, mint mindíg. Mondjuk Henson kiválása jelentős veszteség, Riley csak ezért maradhatott, semmi másért. Remélem hamar meggyógyul az a boka. A secondary hagy még kívánnivalót maga után, de hát nehéz megfelelni olyan poszton, ahol egy Taylor az etalon. Most látom, elég terjedelmesre sikeredett a hsz, elnézést érte.....apeszos
OFF - 38.5 lázam van, megjött az első őszi náthahullám. Szinte biztos, hogy nem bírok holnap éccakázni, de lélekben ott leszek. Majd írjatok beszámolókat!!! - ONagent T
több mint 14 éve
Egyetértek, de azért ideje lenne már megmutatni magunkat a playoffban.Hát, én eléggé elvont redskin vagyok, de PO-ról jelenleg csak álmodozok.... Egyébként is mélyütésként fogott meg Austin és Bartel cut-ja. Rexy még csak-csak elmegy valahogy (nem tudom miért olyan ellenszenves nekem....) De Beck-et nem tudom hova tenni, az NCAA-ben sem lehetne tartalék ilyen tudással, és a képességei sem látszanak...illetve látszanak, épp ez a baj. Az az igazság, hogy Austin esetében az egyik szemem sír, a másik síremlék, mert a WR poszton meglepően jó volt a választék, és jók voltak a fiúk, valakinek menni kellett. Szomorú vagyok, hogy Austin ment, de örülök, mert Armstrong maradt. Talán Joey Galloway helyett, de ő is meggyőző tudott lenni, és hát Moss mellett kell még tapasztalt WR D-Mac-nek. A futók nagyon haloványak voltak, érdekes, hogy egy rookie-t választott Shanahan Parker helyett, Keiland Williams sem mutatott többet, mint mondjuk Parker. Az RB-poszton pont ellenkezője volt, mint a WR-eknél, a sok gyenge teljesítményből kellett válogatni. Az O fal kellemes meglepetést okozott. Williams eddig bevált, Brown-t ugye nem kell bemutatni, és a két tackle jó teljesítménye máris felhozta a falat. Ez, és D-Mac elmozgásos játéka reménykedésre ad okot. A védelem persze megbízható, mint mindíg. Mondjuk Henson kiválása jelentős veszteség, Riley csak ezért maradhatott, semmi másért. Remélem hamar meggyógyul az a boka. A secondary hagy még kívánnivalót maga után, de hát nehéz megfelelni olyan poszton, ahol egy Taylor az etalon. Most látom, elég terjedelmesre sikeredett a hsz, elnézést érte.....
OFF - 38.5 lázam van, megjött az első őszi náthahullám. Szinte biztos, hogy nem bírok holnap éccakázni, de lélekben ott leszek. Majd írjatok beszámolókat!!! - ONagent T
több mint 14 éve
Egyetértek, de azért ideje lenne már megmutatni magunkat a playoffban.Biztos van elhivatott Redskins szurkoló az országban, csak még nem talált ide. 😀 Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de biztosan hasonlóképpen: Én nem azért szeretem a csapatomat mert most éppen jól szerepel, és lehet villogni.... Nekem a Skins akkor is a CSAPAT, ha éppen utolsó a csoportjában. És ez azzal is jár, hogy nem tudok egyszerre több NFL csapatnak is szurkolni, maximum egyik-másik szimpatikus (ez a Cowboysra nem vonatkozik 😀). Szóval jöjjenek, én örülnék a legjobban, de ne csak a jó idény miatt. Ez egyébként is relatív. Nekem egy pozitív mérleg már jó idénynek számít....apeszosAzt írja Igor a power rankingben, hogy öten vagyunk rézbőrű fanok... node kérem. 😀😀Lassan kellene 1 jó idény, aztán itt is lenne 150 szurkoló 😂
a.kacsa, apeszos, Bjoca, Gecco, Hollywood, nexion218, Red, sapka, Zsoca meg én... az tíz!
Még hogy öt... és biztos ki is hagytam valakit, (emiatt bocs)
😀agent T
mint a többi jól menő csapatnál :cool:Bjoca
OFF - 38.5 lázam van, megjött az első őszi náthahullám. Szinte biztos, hogy nem bírok holnap éccakázni, de lélekben ott leszek. Majd írjatok beszámolókat!!! - ON
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Biztos van elhivatott Redskins szurkoló az országban, csak még nem talált ide. 😀 Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de biztosan hasonlóképpen: Én nem azért szeretem a csapatomat mert most éppen jól szerepel, és lehet villogni.... Nekem a Skins akkor is a CSAPAT, ha éppen utolsó a csoportjában. És ez azzal is jár, hogy nem tudok egyszerre több NFL csapatnak is szurkolni, maximum egyik-másik szimpatikus (ez a Cowboysra nem vonatkozik 😀). Szóval jöjjenek, én örülnék a legjobban, de ne csak a jó idény miatt. Ez egyébként is relatív. Nekem egy pozitív mérleg már jó idénynek számít....Azt írja Igor a power rankingben, hogy öten vagyunk rézbőrű fanok... node kérem. 😀😀Lassan kellene 1 jó idény, aztán itt is lenne 150 szurkoló 😂
a.kacsa, apeszos, Bjoca, Gecco, Hollywood, nexion218, Red, sapka, Zsoca meg én... az tíz!
😀agent T
mint a többi jól menő csapatnál :cool:Bjoca
több mint 14 éve
Azt írja Igor a power rankingben, hogy öten vagyunk rézbőrű fanok... node kérem. 😀😀Lassan kellene 1 jó idény, aztán itt is lenne 150 szurkoló 😂
😀agent T
mint a többi jól menő csapatnál :cool:
több mint 14 éve
ugyan, ez csak irigykedés volt, valszeg nincs elég Ravens fan hogy a szokásos év elejei Steelers- Ravens hype contestben 'tisztességesen' helytálljanak 😉Azt írja Igor a power rankingben, hogy öten vagyunk rézbőrű fanok... node kérem. 😀😀Azok is rezervátumban. Hiába na, kihalnak az őslakosok. Ki fogom ásni a csatabárdot! Csak tudnám hová ástam el.....apeszos
😀agent T
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Azt írja Igor a power rankingben, hogy öten vagyunk rézbőrű fanok... node kérem. 😀😀Azok is rezervátumban. Hiába na, kihalnak az őslakosok. Ki fogom ásni a csatabárdot! Csak tudnám hová ástam el.....
😀agent T
több mint 14 éve
Ez a nyilatkozat szerintem inkább szolgálta volt a jó csapatszellem építését,ezzel próbált hatni McNabb BigAlre.Olyasmihez hasonlítanám ezt mint amikor annak idején BigBen 2008ban minden nyilatkozatába dicsérte az O falat,közbe meg gyakorlatilag minden második meccsen kis híján kinyíratták.http://voices.washingtonpost.com/redskinsinsider/albert-haynesworth/post-16.html#moreJó, akkor maradjon, nekem mindegy, csak valamilyen formában tegyék már fel a pontot az i-re, mert ez a töketlenkedés cseszi szét leginkább a csapatszellemet. Az meg kemény, hogy McNabb szerint nem képesek nyerni nélküle. Én még nem hallottam pótolhatatlan emberről.agent T
Donovan: "Albert is one of our brothers in the locker room," McNabb said during his weekly radio show on ESPN 980. "He understands, 'Hey, I got to put the time and effort in. We can't win without him. I think he'll be here. I hope he'll be here."
Anno az indiánok is jobban tették volna, ha törzsi háborúk helyett összefognak és akkor több esélyük lett volna a (dallasi) COWBOY-ok ellen. 😊
Nem csípem Al hozzáállását, de az NFC EAST sokkal érdekesebb lenne egy jó Big All részvételével. Remélem marad!Hollywood
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Azt írja Igor a power rankingben, hogy öten vagyunk rézbőrű fanok... node kérem. 😀😀Sőt, én kettő helyett is lóbálom a csatabárdot! 😉
😀agent T