NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Azt írja Igor a power rankingben, hogy öten vagyunk rézbőrű fanok... node kérem. 😀😀a.kacsa, apeszos, Bjoca, Gecco, Hollywood, nexion218, Red, sapka, Zsoca meg én... az tíz!
Még hogy öt... és biztos ki is hagytam valakit, (emiatt bocs)
😀
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Szerintem meg rá kéne ereszteni Landry-t, rögtön nem dőlne be annyira 😂 Big Al hisztije unalmas már, csak azon csodálkozom, hogy hagyják szirénázni. Ha nem játszik rendesen és csak a szája jár, pénzbüntit neki.... Az ügyvédek hazájában ez elintézhető....
több mint 14 éve
http://voices.washingtonpost.com/redskinsinsider/albert-haynesworth/post-16.html#moreJó, akkor maradjon, nekem mindegy, csak valamilyen formában tegyék már fel a pontot az i-re, mert ez a töketlenkedés cseszi szét leginkább a csapatszellemet. Az meg kemény, hogy McNabb szerint nem képesek nyerni nélküle. Én még nem hallottam pótolhatatlan emberről.
Donovan: "Albert is one of our brothers in the locker room," McNabb said during his weekly radio show on ESPN 980. "He understands, 'Hey, I got to put the time and effort in. We can't win without him. I think he'll be here. I hope he'll be here."
Anno az indiánok is jobban tették volna, ha törzsi háborúk helyett összefognak és akkor több esélyük lett volna a (dallasi) COWBOY-ok ellen. 😊
Nem csípem Al hozzáállását, de az NFC EAST sokkal érdekesebb lenne egy jó Big All részvételével. Remélem marad!Hollywood
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Hollywood
172
http://voices.washingtonpost.com/redskinsinsider/albert-haynesworth/post-16.html#moreDonovan: "Albert is one of our brothers in the locker room," McNabb said during his weekly radio show on ESPN 980. "He understands, 'Hey, I got to put the time and effort in. We can't win without him. I think he'll be here. I hope he'll be here."
Anno az indiánok is jobban tették volna, ha törzsi háborúk helyett összefognak és akkor több esélyük lett volna a (dallasi) COWBOY-ok ellen. 😊
Nem csípem Al hozzáállását, de az NFC EAST sokkal érdekesebb lenne egy jó Big All részvételével. Remélem marad!
több mint 14 éve
Nem lenne nagy baj draftpickeket gyűjteni még, mert eléggé nyugdíjas a csapat.Tényleg elég komolyan gondolja Shanny a hosszútávot és ez jó! Ha ez is összejön, lassan a kövi draft zártkörű Skins rendezvény lesz 😀nexion218Ide isAzt írják, hogy 2 draft picket kér a Skins, de ez túl magas a Titánoknak...
Filed to ESPN: Redskins talk trade with the Titans again about Albert Haynesworth. No deal yet.
Nem semmi 😀tenorx
Nem értem, hogy miért nem okosabb a vezetőség és veri meg fejben/észben Al-t, hogy elérjék végre azt, hogy tegyen a csapatért. Semmi értelme annak, hogy mindenki csak köti az ebet a karóhoz és duzzognak...Hollywood
OFFOFFOFFOFF
A Haynesworth-sztori meg kezd engem kísértetiesen emlékeztetni a másik kedvenc csapatomnál lezajlott Dany Heatley mutatványra. Tartott a kínlódás hónapokig, mentek a legendák hogy játszik-nem játszik, végül kikötött San Joseban oszt ennyi. Az ottani vezetésnek volt annyi esze, hogy még a szezon előtt lekoccoltatta a hisztis sztárt, gondolva arra, hogy egy ilyen műsorszám rontja a csapatszellemet stb. Én már semmi értelmét nem látom a vacakolásnak Big Allal. Olyan marha nagyot eddig még nem is alakított mint Redskin, hogy térdre kéne rogyni előtte...
ON
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Tényleg elég komolyan gondolja Shanny a hosszútávot és ez jó! Ha ez is összejön, lassan a kövi draft zártkörű Skins rendezvény lesz 😀Ide isAzt írják, hogy 2 draft picket kér a Skins, de ez túl magas a Titánoknak...
Filed to ESPN: Redskins talk trade with the Titans again about Albert Haynesworth. No deal yet.
Nem semmi 😀tenorx
Nem értem, hogy miért nem okosabb a vezetőség és veri meg fejben/észben Al-t, hogy elérjék végre azt, hogy tegyen a csapatért. Semmi értelme annak, hogy mindenki csak köti az ebet a karóhoz és duzzognak...Hollywood
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
szerintem azért mert mocskosul nagy és erős 😛, remélem elcserélik valahova valami nagyon jó dolograIde isAzt írják, hogy 2 draft picket kér a Skins, de ez túl magas a Titánoknak...
Nem semmi 😀tenorx
Nem értem, hogy miért nem okosabb a vezetőség és veri meg Al-t, hogy elérjék végre azt, hogy tegyen a csapatért. Semmi értelme annak, hogy mindenki csak köti az ebet a karóhoz és duzzognak...Hollywood
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Hollywood
172
Ide isAzt írják, hogy 2 draft picket kér a Skins, de ez túl magas a Titánoknak...
Nem semmi 😀tenorx
Nem értem, hogy miért nem okosabb a vezetőség és veri meg fejben/észben Al-t, hogy elérjék végre azt, hogy tegyen a csapatért. Semmi értelme annak, hogy mindenki csak köti az ebet a karóhoz és duzzognak...
több mint 14 éve
Ide isFiled to ESPN: Redskins talk trade with the Titans again about Albert Haynesworth. No deal yet.
Nem semmi 😀
több mint 14 éve
Hát ez minden O falra igaz, nem csak a miénkre... Én a magam részéről a WR-ek között nem látom a nagy előrelépést... A többi csapatrészben ha nem is volt nagy előrelépés, de legalább vmi megmozdult. Az elkapók meg szinte az NFL gerontológia osztálya... 😀 De viccet félretéve tényleg ott érzem a leggyengébbnek a csapatot.Vagyis megint az O falnál tartunk, ha nem védik meg az irányítót, könnyebben megsérülhet.BjocaHa az O falra utaltál ezzel, akkor a futóknak sem lesz leányálom ez az idény 😉BjocaNe felejtsd ki McNabb potenciális helyetteseit az aggasztó dolgok közül. 😊agent T
több mint 14 éve
McNabb úgy néz ki, ott lesz. azért ez megnyugtató.http://www.redskins.com/gen/articles/News___Notes__Shanahan_Says_McNabb_Is__Ready_to_Go__151092.jsp
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Vagyis megint az O falnál tartunk, ha nem védik meg az irányítót, könnyebben megsérülhet.Ne felejtsd ki McNabb potenciális helyetteseit az aggasztó dolgok közül. 😊agent Ta baj úgysem a futókkal lesz....ZsocaHa az O falra utaltál ezzel, akkor a futóknak sem lesz leányálom ez az idény 😉Bjoca
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Ne felejtsd ki McNabb potenciális helyetteseit az aggasztó dolgok közül. 😊a baj úgysem a futókkal lesz....ZsocaHa az O falra utaltál ezzel, akkor a futóknak sem lesz leányálom ez az idény 😉Bjoca
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
a baj úgysem a futókkal lesz....ZsocaHa az O falra utaltál ezzel, akkor a futóknak sem lesz leányálom ez az idény 😉
több mint 14 éve
Üdv Rézbőrűek!hát szerintem Johnson lesz, legalábbis sehol nem látom hogy Portis meggyógyult volna.
Ki lesz a kezdő RB ugye Willie Parker kivágva. Portis sérült még?
Larry Johnson lesz a kezdő RB?ThundersNFL
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
a Landry témához annyit, hogy kurvajó lenne, ha nem ő csinálná évről-évre a legtöbb misstackle-t. brutális atléta, de egyenlőre még mindig nem több. az újonc évéhez képest folyamatos visszaesésben van(ill. akkor sem volt annyira megakirály, de az betudható volt annak, hogy újonc). ezzel szemben pl. DeCoud, akit szintén minden héten láttam, szintén nagy ütköző vmivel több ésszel. megbízhatóbb és fejlődőképes. a megbízhatóbb jelző pedig a többiekre is elmondható. nem véletlen, h el akartuk trade-elni. igen kemény volt az újonc szerződése is. ha idén nem szedi össze magát, akkor tényleg mehet a cut. Brennan-t most nagyon sajnálom, h nincs már itt. simán titkos favoritom volt, akárcsak Chevis Jackson Atlantában, aki szintén a cut sorsára jutott.
A Parker cut pedig érdekes. alapból fura lett volna 3 ilyen futóval nekivágni a szezonnak, de mégiscsak olcsón jöttek. Larry-ben én is jobban bíztam. most már muszáj is. 😊 a baj úgysem a futókkal lesz....
több mint 14 éve
Üdv Rézbőrűek!Ki lesz a kezdő RB ugye Willie Parker kivágva. Portis sérült még?
Larry Johnson lesz a kezdő RB?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Bizony bizony, mennyivel szebb szeretőik vannak némely vidéki széleskalaposoknak. 😀Egyes észak-amerikai őslakos kultúrákban a homoszexualitást nem hogy szégyenlendőnek, de egyenesen áldásnak tekintették, leegyszerűsítve egy testben két lélek felfogás alapján. Ennek fényében szerintem nem is kerülhetett volna jobb csapatba. 😀gyeekMiért, változna valami? Attól még lehet jó safety....apeszosNem is mondtam, hogy nem lehet... De akkor a szememben visszacsúszni "csak" jó safety-vé.....😀 Meg inkább úgy meglepő... Nehezen áll össze a fejemben a kép a brutál hit-ekről és az esti langyos gyengédségről...😀
De amúgy azt figyelitek, hogy szépen kezdünk betárazni draft pickekből?? Tryon-t is pickért passzoltuk le az Indynek...nexion218
http://www.herbanmedia.com/ambglb/myspace/myspace-pics-t/446cow1.jpg
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Egyes észak-amerikai őslakos kultúrákban a homoszexualitást nem hogy szégyenlendőnek, de egyenesen áldásnak tekintették, leegyszerűsítve egy testben két lélek felfogás alapján. Ennek fényében szerintem nem is kerülhetett volna jobb csapatba. 😀Nem is mondtam, hogy nem lehet... De akkor a szememben visszacsúszni "csak" jó safety-vé.....😀 Meg inkább úgy meglepő... Nehezen áll össze a fejemben a kép a brutál hit-ekről és az esti langyos gyengédségről...😀de most akkor ő tényleg homokbányász?????????? :Snexion218Miért, változna valami? Attól még lehet jó safety....apeszos
De amúgy azt figyelitek, hogy szépen kezdünk betárazni draft pickekből?? Tryon-t is pickért passzoltuk le az Indynek...nexion218
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Nem is mondtam, hogy nem lehet... De akkor a szememben visszacsúszni "csak" jó safety-vé.....😀 Meg inkább úgy meglepő... Nehezen áll össze a fejemben a kép a brutál hit-ekről és az esti langyos gyengédségről...😀de most akkor ő tényleg homokbányász?????????? :Snexion218Miért, változna valami? Attól még lehet jó safety....apeszos
De amúgy azt figyelitek, hogy szépen kezdünk betárazni draft pickekből?? Tryon-t is pickért passzoltuk le az Indynek...
több mint 14 éve
Most nem úgy van, hogy cutoltátok a kis Westbrook-ot?
több mint 14 éve
Megnéztem, jól emlékeztem-e. aha."Austin’s release was a mild surprise, considering that he led the offense with 10 catches for 146 yards and one touchdown in preseason."
(Lehet kezdeni, hogy mit számít az, mert csak preseason, bláblábláblá.)
http://www.redskins.com/gen/articles/Redskins_Roster_Cuts_150869.jsp
Na mindegy, hát ők tudják, mármint a Shanny-csapat.
Vagyis remélem, hogy tudják.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Redskins cut:WR Terrence Austin
Cut Lista
És most ezt meg kell emésztenem. Könyörgöm, milyen nyalókát szopogat Beck?
Active Rosterapeszos
QB Richard Bartel
Ezzel kezdődik a cut lista. Bazmeg.
Akkor innentől lehet imádkozni McNabb egészségéért. Meg azért, hogy ha D-Macnek le kell ülnie valami sérülés miatt, Rexy fogjon ki valami értelmes napot... hogy nehogy a 3. QB pályára lépjen... Becknél akkor is jobban jártunk volna, ha megtartjuk 3.-nak Colt Brennant, efelől semmi kétségem.
Austint is sajnálom.
Ááááááh
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Redskins cut:Cut Lista
És most ezt meg kell emésztenem. Könyörgöm, milyen nyalókát szopogat Beck?
Active Roster
több mint 14 éve
Nagyon felkeményedett a fővárosi populáció. Kiváncsi vagyok, mennyi szesz fogyott az elmúlt pár hétben DCben és a környező megyékben. 😉 😛gyeekMajd a nyitóforduló után ugrik meg szeszfogyasztás, a győzelmet ünnepelve 😀