Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 15 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 421 — Beware the Slim Reaper!
JMR workouton 😂tenorx
Viccelsz.
Tán Grossman nem felelt meg a hétvégén?
Vagy McNabb helyett?
Shanny egy isten.Bazzani
Honnan tudod, hogy Qb-nek workoutol? Ha még nem fogyott le, akkor lehet, hogy OL lesz, mert oda is elkél a segítség a Skinsnek 😊

több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
russel grossman páros azért istenes lenne 😀

galloway vagy williams, a 19 és 1 híján 20 esete sztem. bár williams mondjuk tolószék nélkül is fel tud menni a pályára 😊a.kacsa
Tőlem mindkettő mehetne. Csakhogy Shanny odáig van Galloway-ért. A legújabb az, hogy Shanahan kikezdte McNabb edzésekhez való hozzáállását. Ez már nem tudom hányadik indok. De semmi jót nem jelent, hogy kóstolgatja D-Mac-et. Úgy látom az edzői kar nem nagyon boldogul nálunk. Bár Haslett azért megtesz ami tőle telik.apeszos
persze h imádja mert ő az egyetlen aki már a 60as években is élt és jól megértik ezáltal egymást 😉
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
20 szabadügynök van próbajátékon Schefter szerint, Russell csak 1 közülük.

több mint 15 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Bazzani ezt így miért tőlünk kérded, nem tudok róla hogy bárki is az itteni szimpatizánsok közül benne lenne az edzői/tulajdonosi karban, vagy komoly kapcoslatai lennének :/ , ostobaság volt, de ez van, legközelebb nem lesz ekkora szerencsétek és letörjük a 2-0ás winning streaketek!

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
JMR workouton 😂tenorx
Remélem megfelel 😊Höri
Ez csak vicc lehet. Vagy megőrült a Shanahan család. Mondjuk elég eszelős tekintete volt az öregnek vasárnap.
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
JMR workouton 😂tenorx
Remélem megfelel 😊

több mint 15 éve
Mondjátok meg nekem,hogy mit keresett Sexy Rexy a pályán az utolsó drive-ban?
Akkor nyugodtam meg,hogy megvan a meccs.Bazzani
Én azt sem tudom a csapatnál mit keres egyáltalán? Nincs magyarázat. Illetve Shanahan már a franc tudja hányadikat találja ki. Tehát nincs magyarázat. Azt tudom, Kyle egy f@sz.
több mint 15 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 421 — Így remélem megfelelek nektek.....
JMR workouton 😂tenorx
Viccelsz.
Vagy McNabb helyett?
Shanny egy isten.Bazzani
Idén tényleg megh.-lt mindenki vagy ennyire agyukra ment a bizonytalan idépny kiléte hogy minden mindegy improvizáljukn ha vami nem mindjárt úgy megy ahogy elképzeljük. Remélem nálunk azért eszüknél maradnak s a Kolb Vick dolgot is nem mérgesítik el vagy nem hagyják elmérgesíteni a média és a szurkolók által.
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
JMR workouton 😂tenorx
Viccelsz.
Vagy McNabb helyett?
Shanny egy isten.

több mint 15 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
JMR workouton 😂
több mint 15 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 421 — Így remélem megfelelek nektek.....
galloway vagy williams, a 19 és 1 híján 20 esete sztem. bár williams mondjuk tolószék nélkül is fel tud menni a pályára 😊a.kacsa
Tőlem mindkettő mehetne. Csakhogy Shanny odáig van Galloway-ért. A legújabb az, hogy Shanahan kikezdte McNabb edzésekhez való hozzáállását. Ez már nem tudom hányadik indok. De semmi jót nem jelent, hogy kóstolgatja D-Mac-et. Úgy látom az edzői kar nem nagyon boldogul nálunk. Bár Haslett azért megtesz ami tőle telik.apeszos
Hát ha kiteszitek D-Mc-t nem biztos hogy velünk szúrtok ki, de sokak szimpátiája elveszik bár gondolom ez zavarna titeket a legkevésbé. S sztem a ha waiwelnétek (bocs ha rosszul írtam) körülbelül fél óra sem telne el hogy felvegye vki pl mindjárt a Bills. Mondjuk a Chifes-nek jobban örülnék de odáig nem jutna el. Na remélem erre nem kerül sor nem ezt érdemelné.
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Mondjátok meg nekem,hogy mit keresett Sexy Rexy a pályán az utolsó drive-ban?
Akkor nyugodtam meg,hogy megvan a meccs.

több mint 15 éve
Tőlem mindkettő mehetne. Csakhogy Shanny odáig van Galloway-ért. A legújabb az, hogy Shanahan kikezdte McNabb edzésekhez való hozzáállását. Ez már nem tudom hányadik indok. De semmi jót nem jelent, hogy kóstolgatja D-Mac-et. Úgy látom az edzői kar nem nagyon boldogul nálunk. Bár Haslett azért megtesz ami tőle telik.
több mint 15 éve
Rossz érzésem van. Már arról cikkeznek, megéri-e hosszú távon a 'skins-nek McNabb. Meg hogy kell-e nekünk egyáltalán R.Moss
több mint 15 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
ha lehívja valaki akkor év végén FAMacPhisto
erre gondoltam:When Moss is officially waived (maybe on Tuesday), he will have 24 hours to pass through waivers. Teams can claim Moss and the remaining $6.4 million base salary on his contract during that period. If Moss is not claimed through waivers, he would become a free agent, but the Vikings would still be on the hook for the remainder of his contract, which expires after the season.
soknak érzem érte a 6.4milliótsapka
A 6.4-et én is rohadtul soknak érzem, de ez Snyder dolga, ő meg nem szívbajos.
Azért hogy RM a mostani sanyarú helyzetünkben célpontnak jó lenne, az szerintem nehezen vitatható.
Gallowayt nem bántjuk, békesség. 😀 😀 😀

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 15 éve
Néztétek a Colts-Texans meccs ismétlését?
Rólunk is szó volt, updateltem is a reggeli cuccomat.

http://redskinsfan.co.cc/news.php?item.215

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
ha lehívja valaki akkor év végén FAMacPhisto
erre gondoltam:When Moss is officially waived (maybe on Tuesday), he will have 24 hours to pass through waivers. Teams can claim Moss and the remaining $6.4 million base salary on his contract during that period. If Moss is not claimed through waivers, he would become a free agent, but the Vikings would still be on the hook for the remainder of his contract, which expires after the season.
soknak érzem érte a 6.4milliót

több mint 15 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 996 — Detroit vs. everybody
nem örülnék Randy Mossnak, ha kiteszik/kitették a Vikesből is, nem véletlenül teszik, és nyilván nem aprópénzért jönne, még ha cap nélküli év is van
és le lehet szállni Gallowayről 😛 😛 , majd megmutatja hogy képes simán befutni az endzoneba, viszont Roydell W nem sok vizet zavart eddig 😐sapka
ha lehívja valaki akkor év végén FA

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 15 éve
nem örülnék Randy Mossnak, ha kiteszik/kitették a Vikesből is, nem véletlenül teszik, és nyilván nem aprópénzért jönne, még ha cap nélküli év is van
és le lehet szállni Gallowayről 😛 😛 , majd megmutatja hogy képes simán befutni az endzoneba, viszont Roydell W nem sok vizet zavart eddig 😐

több mint 15 éve
Így van.
Szerintem húzzuk be, egy Moss-Moss-Armstrong-Banks WR brigád kiegészítve Cooleyval meg Fred Davissel azért ligaszinten is jegyzett lenne... nemigen lehetne arra panaszkodni, hogy nincs célpont.
Bár ha annyira nem védi meg D-Macet a fal, mint legutóbb, akkor szinte mindegy.
Mindenesetre jó lenne.
Meggyógyulnak a futóink, Trent Williamsék is kb egyben vannak...
Esetleg lehetne valami támadójáték.

Ott a zsé Snydernél, egyszer használjuk már értelmesen.

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
galloway vagy williams, a 19 és 1 híján 20 esete sztem. bár williams mondjuk tolószék nélkül is fel tud menni a pályára 😊
több mint 15 éve
Mhm, jó lenne. Tőlem jöhet Randy.
Ti kit cutolnátok? Én Armstrongot nem, Santanát se természetesen, Banks meg kiváló returnerként érinthetetlen (nálam)...
Roydell Williams?
Esetleg az öreg Galloway?
Randy Moss biztos jobb lenne a "beszáguld az endzónba" szitukban 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
elviselném mosst azért. randy és santi. nem hangzik rosszul

és schefter véleménye szerint is benne vagyunk:
Five teams that could claim WR Randy Moss once he is waived: 1) Rams; 2) Raiders; 3) Redskins; 4) Seahawks; 5) Chiefs. If no claim, Pats
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Skacok!

Láttok-e rá némi esélyt, hogy a Skins behúzza az ismét csapat nélküli Randy Mosst mélységi elkapónak? 😉 :cool:
D-Mac örülne sztem....

A Viks kirakta..... 😀 (Mekkora lúzer ez a BC!!!!! 😊 )
több mint 15 éve
Ha valaki berágott rám a statisztika miatt, sorry, többet nem teszem, bár úgy érzem elmagyaráztam miért tettem.

Viszont. Basszuskulcs. Azzal viszont nekem van tele mindenem, hogy a statisztikára nem kell nézni, mert az egy rakás szar. Hát akkor mire nézzek? Ez a csapat a Redskins, ha valaki még nem tudta volna. Ez a csapat évtizedeken keresztül a futó offense megfelelője volt (lásd Hogs, és abban Riggins, avagy csak a közelmúltban Portis), részben azért, mert az NFC Eastben játszott (részben másért, ne menjünk bele).

Viszont idén, offense fal ide vagy oda, egyszer futunk, egyszer meg nem. Ha kellene, mert éppen vezetünk, akkor éppen nem futunk. Nézzétek meg a Texans meccset + a Lions meccset, mind a kettőn vezettünk, és majdnem csak passzoltunk (és kikaptunk), ezzel szemben felhoznám a Philly meccset, ahol meg részben azért is tudtunk nyerni, mert futottunk. Ez a liga az egyensúlyról szól (egészen addig, amíg nincs valami eszement passz-offense-ed), és ebben az idei csapatban ezt az egyensúlyt nem találom. Futás nélkül nincs passz, passz nélkül nincs futás. Szükség lenne, hogy ezt Kyle is lássa. Én még reménykedem...jvic
Ó nem kell berágni, természetesen én se akartalak leszólni, és szerintem is kell figyelni a statisztikákat, bár én nem szeretem misztifikálni őket. Mert nem mindenhatók, pl szeretik mondogatni, hogy a turnover mutató egy szentség. Ahhoz képest a hat turnovert bemutató Bears ellen alig bírtunk győzni. A másik jó példa a San Diego, ahogy apeszos írja. Amit a futásról írsz, az tökigaz.

Olvasd már a levelezésed!!!!

Braves on the warpath!!!