Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 15 éve
hall 😂 😂 😂megvolt idén is a nagy meccse. egyébként elmebeteg dolog ilyet produkálni(NFL rekord). Ha egy picit több esze lenne, akkor a képességei alapján simán az egyik legjobb CB lehetne. a falconsban valamivel jobban játszott az elején, de ott még nagyobb idióta volt.

több mint 15 éve
én mondtam h hall lehet bármilyen szószátyár egy jó játékos. kaptam ezért, de nekem lett igazam 😛Persze, hogy jó játékos. 😊
egy kis fényezés belefér 😀a.kacsa
Ha továbbra is így tolja, tőlem néha szövegelhet is. 😊
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 15 éve
én mondtam h hall lehet bármilyen szószátyár egy jó játékos. kaptam ezért, de nekem lett igazam 😛egy kis fényezés belefér 😀
több mint 15 éve
Ide is beírom;bizony bizony, de az offense megint pocsék teljesítményt nyújtott a második félidőben(najó a második negyedben is...), és nagyon kevésen múllott a meccs, megköszönhetjük.
HALL AZ ISTEN :cool:Bjoca
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
Öcsém ez megint mi meccs volt...Valamelyikünk egyszer egy ilyen meccsbe fog belehalni 😊
pfff
HTTR 😀agent T
Mikor lesz végre egy sima mérkőzésünk?
több mint 15 éve
Öcsém ez megint mi meccs volt...pfff
HTTR 😀
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
PM ment!!megtalálod a meccseket torrenteken, guglizz rá, 3.4. találot már egészen használható dolgokat dob kiNo ez az én bajom. Hogy nincs mivel guglizni.... Ez a laptop is kb. két órát marad még, utána utazik vissza pestre, a lányommal együtt.apeszos
sapka
Más:
Ami most következik, arra mondjuk, hogy "nyilvános PM", nehogy vmi rejtett fórumszabály-paragrafusba ütközzek 😉
Esetleg ha van vmi tippetek esti stream-re,akkor egy PM-et szánnátok rám? Az atdhe.net nálam egyre gyengébben szerepel... 😕
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 15 éve
megtalálod a meccseket torrenteken, guglizz rá, 3.4. találot már egészen használható dolgokat dob kiNo ez az én bajom. Hogy nincs mivel guglizni.... Ez a laptop is kb. két órát marad még, utána utazik vissza pestre, a lányommal együtt.
sapka
több mint 15 éve
tüsi: ezt azért nem merném kijelenteni hogy a Bears St egyértelműen jobb lenne, Banks is mostanában elég jó+(most viccen kívül)egy L. Alexander nevezetű kiborg szerű lény is minket erősít,Szerintem egyértelműen jobb a mi STnk, mint a tietek. Ebben az egyben jobbak vagyunk. Futójátékkal kapcsolatban nem vagyok bizakodó. 6 meccsből 5ször gyak. csőd volt. Egyedül a Panthers ellen ment. McNabb minden évben vegyesen játszik ellenünk, szerintem ma sem lesz másképp.
abban bízok hogy Haslett a meccs egyharmada után elkezdi 5 emberrel támadni Cutlert és érdekes Blitz csomagokat fog hívni, mert amennyi Bears meccset én láttam idén (egész sokat :o ) nem tudtak ez ellen mit kezdeni,
a futójátékotokat sem temetném, mert azt hittük a Coltsnak sincs épkézláb futása, igen-igen tévedtem/tünk... kb. ezen fog múlni a meccs
Mcnabbék akármilyen jó defense ellen is képesek elengendő pontot a táblára tenni, csak a D be tudja e nálunk húzni a meccset, ha jól kezdünk sztem igen.sapka
több mint 15 éve
Jut eszembe.... Ha nagyon szépen megkérek valakit -aki rendelkezik a megfelelő technikával- felvenné nekem a meccset? Elküldhetné emailban, vagy feltöltené valahová, vagy csak egy linket tudna, ahonnan később letölthetném.... Nagyon megköszönném. Már a második meccset leszek kénytelen kihagyni. Katasztrófa...apeszosmegtalálod a meccseket torrenteken, guglizz rá, 3.4. találot már egészen használható dolgokat dob ki
--
tüsi: ezt azért nem merném kijelenteni hogy a Bears St egyértelműen jobb lenne, Banks is mostanában elég jó+(most viccen kívül)egy L. Alexander nevezetű kiborg szerű lény is minket erősít,
abban bízok hogy Haslett a meccs egyharmada után elkezdi 5 emberrel támadni Cutlert és érdekes Blitz csomagokat fog hívni, mert amennyi Bears meccset én láttam idén (egész sokat :o ) nem tudtak ez ellen mit kezdeni,
a futójátékotokat sem temetném, mert azt hittük a Coltsnak sincs épkézláb futása, igen-igen tévedtem/tünk... kb. ezen fog múlni a meccs
Mcnabbék akármilyen jó defense ellen is képesek elengendő pontot a táblára tenni, csak a D be tudja e nálunk húzni a meccset, ha jól kezdünk sztem igen.
több mint 15 éve
Jut eszembe.... Ha nagyon szépen megkérek valakit -aki rendelkezik a megfelelő technikával- felvenné nekem a meccset? Elküldhetné emailban, vagy feltöltené valahová, vagy csak egy linket tudna, ahonnan később letölthetném.... Nagyon megköszönném. Már a második meccset leszek kénytelen kihagyni. Katasztrófa...
több mint 15 éve
ha azt vessük alapul, hogy múlt héten Okung jól megoldotta Peppers védését lehet bizakodni. Ez nem azt jelenti mondjuk, hogy 1-1ben levette, mert a playek 75%ánál double team volt rajta, de a maradékot jól megoldotta. A fal másik odalán kell jól játszani és akk lesz zúzás. Futás elleni védelmünk mondanám, hogy nem rossz, de múlt héten Forsett erősen megfirkált benünket. Bár Torain nem Forsett típusú futó.Hanie a backup QB 😉Azért az a pass protection egyre jobb.... Nem is azzal volt a legnagyobb baj, inkább a WR poszt volt gyenge. Nem nagyon tudtak szabadulni... Érdekes harc lesz Williams és Peppers között, igazi értékmérő feladat a rookie-nak. Remélem Torain is tartja a formáját, és akkor nagyobb baj nem lehet...apeszos
Érdekes meccset várok, a Seahawks ellen a labda egyik oldalán sem játszottunk jól. Az OL egész borzalmas volt, bár annyira rossz erősen kétlem, hogy ismét lenne. Inkább a fal bal oldala a jobb nálunk, tehát az a fele, ahonnan inkább jöhet majd a rush, főleg Orakpo révén. Futójátékunk nincs, szal attól nagyon nem kell tartanotok. Cutler passzjátékán múlik majd gyak minden nálunk, ha a fal tudna egy kis időt adni neki, akkor ....
A védelem múltkor játszotta legrosszabb meccsét minden szempontból. 0 sack, 0 turnover. Briggs visszatér. Szóval ott is javulás várható. Nálatok sem a pass protection a fő erény. A speciel team meg simán jobb a Redskins STnél.
Érdekes meccset várok. 3-4 pont dönt valamelyik oldalra.tüsi91
több mint 15 éve
Hanie a backup QB 😉Azért az a pass protection egyre jobb.... Nem is azzal volt a legnagyobb baj, inkább a WR poszt volt gyenge. Nem nagyon tudtak szabadulni... Érdekes harc lesz Williams és Peppers között, igazi értékmérő feladat a rookie-nak. Remélem Torain is tartja a formáját, és akkor nagyobb baj nem lehet...
Érdekes meccset várok, a Seahawks ellen a labda egyik oldalán sem játszottunk jól. Az OL egész borzalmas volt, bár annyira rossz erősen kétlem, hogy ismét lenne. Inkább a fal bal oldala a jobb nálunk, tehát az a fele, ahonnan inkább jöhet majd a rush, főleg Orakpo révén. Futójátékunk nincs, szal attól nagyon nem kell tartanotok. Cutler passzjátékán múlik majd gyak minden nálunk, ha a fal tudna egy kis időt adni neki, akkor ....
A védelem múltkor játszotta legrosszabb meccsét minden szempontból. 0 sack, 0 turnover. Briggs visszatér. Szóval ott is javulás várható. Nálatok sem a pass protection a fő erény. A speciel team meg simán jobb a Redskins STnél.
Érdekes meccset várok. 3-4 pont dönt valamelyik oldalra.tüsi91
több mint 15 éve
Hanie a backup QB 😉Oszt akkor metekinthetjük, mire képes az öreg Redskin Todd Collins. 😀agent TAzt írják az arcok a Colts topikban, hogy Addai komolyabban kidőlt. Így a Rams futója, Vick, pár Packer meg Addai után dobja magát a kérdés...remélem Cutlert még a meccs elején 😀sapka
Szerintetek a Bearsből kit fog elintézni a Washington D#?agent T
Érdekes meccset várok. 3-4 pont dönt valamelyik oldalra.
több mint 15 éve
Úgy legyen. Bár nekem megint csak a szorongás jut.....Jó formában.Azért holnap feltehetnél egy meccselőzetest, mert én németből kell, hogy készüljek!!!Talán holnap... Az a baj, hogy nem láttam a Colts meccset, fogalmam sincs milyen formában vannak a fiúk.... A saját csapatomnak sincs idő utána nézni, nemhogy a Bears-nek. 😕apeszos
Azt a gépizét meg intézd már el... vagy felhívjam őket morcosan?😊))agent T
Szerintem győzünk.agent T
több mint 15 éve
Jó formában.Azért holnap feltehetnél egy meccselőzetest, mert én németből kell, hogy készüljek!!!Talán holnap... Az a baj, hogy nem láttam a Colts meccset, fogalmam sincs milyen formában vannak a fiúk.... A saját csapatomnak sincs idő utána nézni, nemhogy a Bears-nek. 😕apeszos
Szerintem győzünk.
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Azért holnap feltehetnél egy meccselőzetest, mert én németből kell, hogy készüljek!!!Talán holnap... Az a baj, hogy nem láttam a Colts meccset, fogalmam sincs milyen formában vannak a fiúk.... A saját csapatomnak sincs idő utána nézni, nemhogy a Bears-nek. 😕
több mint 15 éve
Azért holnap feltehetnél egy meccselőzetest, mert én németből kell, hogy készüljek!!!Csak az a baj, hogy a lányom holnap utazik vissza 😕 és viszi a laptopját is. 😕 😕 "A gép beszerző" projektem meg elakadt egy kicsit, mindíg azt mondják, "Csak még egy kis türelmet, pár nap az egész..." Én meg már a második meccset fogom kihagyni holnap :o :/ Már kezdek lemondani róla, bár még reménykedem azért...apeszosAnnak azért jobban örülnék, ha Hall a dolgával törődne inkább. Azt az egyet nem értem, hogy Shanahan ezt miért engedi? Haslett teszi a dolgát, de ha örökké beszólnak neki az "alkalmazottjai", az nem kis feszültséget fog okozni.... Beszéljen Haslettel, vagy Olivadottival, esetleg Spanos-al, rájuk tartozik ha valami gondja van.Ez szép munka.
És egy kis érdekesség: A Redskins összes eddigi szezon eredményei időrendben.apeszos
Mindjárt van itt élet, ha megjelensz. 😊agent T
Azt a gépizét meg intézd már el... vagy felhívjam őket morcosan?😊))
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Csak az a baj, hogy a lányom holnap utazik vissza 😕 és viszi a laptopját is. 😕 😕 "A gép beszerző" projektem meg elakadt egy kicsit, mindíg azt mondják, "Csak még egy kis türelmet, pár nap az egész..." Én meg már a második meccset fogom kihagyni holnap :o :/ Már kezdek lemondani róla, bár még reménykedem azért...Annak azért jobban örülnék, ha Hall a dolgával törődne inkább. Azt az egyet nem értem, hogy Shanahan ezt miért engedi? Haslett teszi a dolgát, de ha örökké beszólnak neki az "alkalmazottjai", az nem kis feszültséget fog okozni.... Beszéljen Haslettel, vagy Olivadottival, esetleg Spanos-al, rájuk tartozik ha valami gondja van.Ez szép munka.
És egy kis érdekesség: A Redskins összes eddigi szezon eredményei időrendben.apeszos
Mindjárt van itt élet, ha megjelensz. 😊agent T
több mint 15 éve
Annak azért jobban örülnék, ha Hall a dolgával törődne inkább. Azt az egyet nem értem, hogy Shanahan ezt miért engedi? Haslett teszi a dolgát, de ha örökké beszólnak neki az "alkalmazottjai", az nem kis feszültséget fog okozni.... Beszéljen Haslettel, vagy Olivadottival, esetleg Spanos-al, rájuk tartozik ha valami gondja van.Ez szép munka.
Mindjárt van itt élet, ha megjelensz. 😊
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Annak azért jobban örülnék, ha Hall a dolgával törődne inkább. Azt az egyet nem értem, hogy Shanahan ezt miért engedi? Haslett teszi a dolgát, de ha örökké beszólnak neki az "alkalmazottjai", az nem kis feszültséget fog okozni.... Beszéljen Haslettel, vagy Olivadottival, esetleg Spanos-al, rájuk tartozik ha valami gondja van.És egy kis érdekesség: A Redskins összes eddigi szezon eredményei időrendben.
több mint 15 éve
Aha, én is úgy értelmeztem, hogy a helyezkedéssel van baja. Azért az elég gáz lesz, ha a DC-nek semmi tekintélye nem marad. Elég lesz nehézségnek Albert dolgoztatása is.Közben Hall megint beszólt.ezt a cikket nem teljesen tudtam értelmezni/feldolgozni.
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/10/20/AR2010102006054.htmlagent T
ha jól értem arról van szó megint hogy Hall szerint a 'coverage szisztéma' nem megfelelő?, csak mert ez eléggé látszik hogy így van 😊 , talán nem a secondary butult le az utolsó helyekre a defense rankingon az elmúlt év/évek során.sapka
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Közben Hall megint beszólt.ezt a cikket nem teljesen tudtam értelmezni/feldolgozni.
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/10/20/AR2010102006054.htmlagent T
ha jól értem arról van szó megint hogy Hall szerint a 'coverage szisztéma' nem megfelelő?, csak mert ez eléggé látszik hogy így van 😊 , talán nem a secondary butult le az utolsó helyekre a defense rankingon az elmúlt év/évek során.
több mint 15 éve
Közben Hall megint beszólt.http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/10/20/AR2010102006054.html
Braves on the warpath!!!