Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Egy kis vita indító cikk. Nektek mi a véleményetek?
több mint 15 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Nnnna, a szokásos fáziskéséssel, de sikerült megtekinteni egészében a meccset... 😀 Én azt mondom, hogy ez egy teljesen vállalható vereség, ha a végét meg az ellenfelet nézzük, a mutatott játék alapján már persze azt mondom, hogy gáz (kihagyott field goal, majdnem interceptionök tömege a D részéről stb..). Ha Texanst és főleg a Rams-t legyűrjük, egy cseppet sem zavarna mondjuk a dolog és valljuk be, jelenleg nekünk inkább őket kellett volna megverni, mintsem az Indy-t. Viszont Ryan Torain az I.S.T.E.N.! (Landry-t sikerült addig hypeolni, hogy NFC D player of the week lett, most Torain következik 😀 ) Jutott is eszembe egy kissé mulatságos és egyáltalán nem komoly felvetés: Torain legyen a no.1 RB, Portis megy úgyis olyan faszául blokkol, hízlaljuk fel egy kicsit és van máris van egy kis depth az O-lineban... 😀 A futkározásból lassan úgyis kiöregszik, falemberként meg még lehet benne pár jó év 😀 Viszont a Bears-t nagyon le kéne gyűrni... Cutler-t meg ne bántsuk, hadd gyakorlja Rogers meg Moore az INT elkapásokat! 😉nexion218
Szerintem a Bearst megverjük. Nemtom miért, de így érzem. Aztán lehet, hogy nem.
Torain nagy király egyelőre, de azért várjuk meg mit alkot CP ha visszatér. Mert ha a fal megtanult lyukat nyitni, márpedig úgy néz ki, hogy megtanult, akkor azért neki is sanszos a jó játék. 😊

---------

Bjoca ez a videó a fanoldalon király 😊

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 15 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
Nnnna, a szokásos fáziskéséssel, de sikerült megtekinteni egészében a meccset... 😀 Én azt mondom, hogy ez egy teljesen vállalható vereség, ha a végét meg az ellenfelet nézzük, a mutatott játék alapján már persze azt mondom, hogy gáz (kihagyott field goal, majdnem interceptionök tömege a D részéről stb..). Ha Texanst és főleg a Rams-t legyűrjük, egy cseppet sem zavarna mondjuk a dolog és valljuk be, jelenleg nekünk inkább őket kellett volna megverni, mintsem az Indy-t. Viszont Ryan Torain az I.S.T.E.N.! (Landry-t sikerült addig hypeolni, hogy NFC D player of the week lett, most Torain következik 😀 ) Jutott is eszembe egy kissé mulatságos és egyáltalán nem komoly felvetés: Torain legyen a no.1 RB, Portis megy úgyis olyan faszául blokkol, hízlaljuk fel egy kicsit és van máris van egy kis depth az O-lineban... 😀 A futkározásból lassan úgyis kiöregszik, falemberként meg még lehet benne pár jó év 😀 Viszont a Bears-t nagyon le kéne gyűrni... Cutler-t meg ne bántsuk, hadd gyakorlja Rogers meg Moore az INT elkapásokat! 😉

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 15 éve
mostanában bukkantam rá pár egész minőségi videóra, ami remélem nem volt még a blogon sem 😊
http://www.nfl.com/videos/nfl-oline-confidential/09000d5d81b81020/O-Line-Confidential-Redskins-Week-6
falemberek beszélgetnek pár dologról, de van még egykét része, egész jónak találtam.sapka
Hát ez tényleg nagy - bár közel sem értettem mindent, az én közép-európai angolommal.
Hány tonna lehetett az asztaltársaság összsúlya vajon? 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
sapka Washington Commanders 6 671 — sapka
mostanában bukkantam rá pár egész minőségi videóra, ami remélem nem volt még a blogon sem 😊
http://www.nfl.com/videos/nfl-oline-confidential/09000d5d81b81020/O-Line-Confidential-Redskins-Week-6
falemberek beszélgetnek pár dologról, de van még egykét része, egész jónak találtam.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
Helló srácok...
remélem, hamarosan itt leszek. Még pár nap. Addig is, köszönöm azt a hatalmas munkát, amit végeztetek.apeszos
Hát az jó lenne, mert itt nagy a fásultság...

-----

Emberek, Big Al nálunk maradt, örülünk neki?agent T
Mindenkinek, aki előre viszi a csapatot. Az utolsó meccsén már jól muzsikált. Ez a tragédia semmiféle értelemben nem jött jól, éppen elkapta volna a fonalat. Remélem, most jó értelemben vett dac veszi elő...
több mint 15 éve
Helló srácok...
remélem, hamarosan itt leszek. Még pár nap. Addig is, köszönöm azt a hatalmas munkát, amit végeztetek.apeszos
Hát az jó lenne, mert itt nagy a fásultság...

-----

Emberek, Big Al nálunk maradt, örülünk neki?

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Helló srácok...
remélem, hamarosan itt leszek. Még pár nap. Addig is, köszönöm azt a hatalmas munkát, amit végeztetek.
több mint 15 éve
Emberek, kint van sapka írása a fanoldalon, olvassátok el!

Egyben szeretném sapkát követendő példává tenni, hajrá 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Néztem tegnap megint a meccset az EA-n...
Bakker mekkora ütközések voltak?! :cool: 😀
Addait mielőtt lebicegtették a pályáról, konkrétan kb. 2m-t repült először hátrafelé, majd beesett a hústornyok közé.... :rolleyes: 😊deepsilver
A srácok minden meccsen összetörnek valakit, asszem a Cowboys úszta meg az első héten.
Durva. Addai remélem nem hullott el hetekre. Kellenek a Colts győzelmek a Cowboys meg az Eagles ellen. 😊agent T
Azért az is elég beszédes volt, hogy Manning folyamatosan rinyált a zebráknak a D miatt.... 😀
Én komolyan nem értem a mi fanjainkat(pats)?!
Azon megy a Pats topikban a könnyzápor, hogy Vödör milyen durva...Hát mi a tököm legyen egy S???? :cool:
Az tény, hogy amikor az IQ-t osztották folyamatosan kib@szták a sorból, de neki nem is kell halálra gondolkodni magát. 😊deepsilver
Így van, én se várom se Landrytől se Halltól se semelyiktől, hogy a filozófia doktora legyen. 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Addait mielőtt lebicegtették a pályáról, konkrétan kb. 2m-t repült először hátrafelé, majd beesett a hústornyok közé.... :rolleyes: 😊deepsilver
A srácok minden meccsen összetörnek valakit, asszem a Cowboys úszta meg az első héten.
Durva. Addai remélem nem hullott el hetekre. Kellenek a Colts győzelmek a Cowboys meg az Eagles ellen. 😊agent T
Azért az is elég beszédes volt, hogy Manning folyamatosan rinyált a zebráknak a D miatt.... 😀
Én komolyan nem értem a mi fanjainkat(pats)?!
Azon megy a Pats topikban a könnyzápor, hogy Vödör milyen durva...Hát mi a tököm legyen egy S???? :cool:
Az tény, hogy amikor az IQ-t osztották folyamatosan kib@szták a sorból, de neki nem is kell halálra gondolkodni magát. 😊
több mint 15 éve
Azt írják az arcok a Colts topikban, hogy Addai komolyabban kidőlt. Így a Rams futója, Vick, pár Packer meg Addai után dobja magát a kérdés...

Szerintetek a Bearsből kit fog elintézni a Washington D#?agent T
remélem Cutlert még a meccs elején 😀sapka
Oszt akkor metekinthetjük, mire képes az öreg Redskin Todd Collins. 😀agent T
ha igazi hazafi(húúú de rossz szófordulat) akkro leadná a meccset, mert nekünk jobban kell, őt mindig összekeverem Kerryvel 😐

több mint 15 éve
Azt írják az arcok a Colts topikban, hogy Addai komolyabban kidőlt. Így a Rams futója, Vick, pár Packer meg Addai után dobja magát a kérdés...

remélem Cutlert még a meccs elején 😀sapka
Oszt akkor metekinthetjük, mire képes az öreg Redskin Todd Collins. 😀

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve

remélem Cutlert még a meccs elején 😀

több mint 15 éve
... holnap kiteszem az írásod.agent T
nekem egyáltalán nem sürgős 😊 ,sapka
Jól van, de már ideje. 😊

-------------------

Szerintetek a Bearsből kit fog elintézni a Washington D#?

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
... holnap kiteszem az írásod.agent T
nekem egyáltalán nem sürgős 😊 ,

több mint 15 éve
Sapka, nem felejtettem el, de most már ott tart a fanoldal a nagy gazdátlanságban, hogy be se tudok lépni.

Bjoca, neked sikerül? az lenne a jobbik eset, mert akkor tudnám, hogy csak az én loginommal van valami.agent T
Nagy nehezen 2perc után betöltött az oldal. Megnéztem a sikertelen belépési kísérleteket,
agent T néven volt egy jó pár, azt írta hogy ismeretlen felhasználónév????
Aztán megnéztem a tagnévsort, ott agentT néven szerepelsz. Ugye érzékeled a különbséget 😀Bjoca
Óbazmeg. Áhhh.

Sapka, ha jársz erre... holnap kiteszem az írásod.
Az nhl.hu-n ki lehet tenni olyan emotikont, hogy valaki veri a fejét a falba. Na most kitenném magamnak. 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Durva. Addai remélem nem hullott el hetekre. Kellenek a Colts győzelmek a Cowboys meg az Eagles ellen. 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Bjoca 305 — Redskins fan
Sapka, nem felejtettem el, de most már ott tart a fanoldal a nagy gazdátlanságban, hogy be se tudok lépni.

Bjoca, neked sikerül? az lenne a jobbik eset, mert akkor tudnám, hogy csak az én loginommal van valami.agent T
Nagy nehezen 2perc után betöltött az oldal. Megnéztem a sikertelen belépési kísérleteket,
agent T néven volt egy jó pár, azt írta hogy ismeretlen felhasználónév????
Aztán megnéztem a tagnévsort, ott agentT néven szerepelsz. Ugye érzékeled a különbséget 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Troian és a fal együtt.... 😉
több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Torain volt ennyire jó, vagy a Colts run defense ennyire borzasztó?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Addait mielőtt lebicegtették a pályáról, konkrétan kb. 2m-t repült először hátrafelé, majd beesett a hústornyok közé.... :rolleyes: 😊
több mint 15 éve

Bjoca, neked sikerül? az lenne a jobbik eset, mert akkor tudnám, hogy csak az én loginommal van valami.

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
na én most néztem meg a meccset és levontam egy két következtetést:

nem mintha nagy dolog lenne indyt szétfutni, de azért megtettük, viszont minket hogy szétfut az indy, nevetséges.
a fal sztem nagyon jó, nem csak tavalyhoz képest, főleg ha összeszoknak egy jópár évet jáétszhatnak egymással.
torain tudja pótolni portist
mcintosh meg gyógyuljon meg, mert elkellett volna nagyon
ja és a végére. 3 picket kellett volna szednünk, ehelyett 0 lett. ez a bosszantó

de összességében nem szégyen kikapni az indytől, főleg ilyen játékkal
és ha a diviziós meccseinken jól produkálunk teljesen játékban lehetünk a playoffért.
több mint 15 éve
Bjoca 305 — Redskins fan
Az összefoglaló felhelyezve, megtekinthető Redskinsfan oldalon.
A vereség miatt én sem bánkódom, végül is nem gyaláztak le minket, sőt igazából csak az utcsó félpercben történt INT zárta le a meccset. Addig akár még bármi is megtörténhetett volna. 😊