Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 15 éve
nem kell aggódni, ezek közül mindegyik pozicióban tud játszani L. AlexandersapkaSőt, osztódással szaporodik 😀
több mint 15 éve
nem kell aggódni, ezek közül mindegyik pozicióban tud játszani L. Alexandersapka😀 😀 😀 😀 😀
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 15 éve
nem kell aggódni, ezek közül mindegyik pozicióban tud játszani L. Alexandersapka😀 😀 😀 😀 😀 😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 15 éve
nem kell aggódni, ezek közül mindegyik pozicióban tud játszani L. Alexander
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
Mondjuk az nfl.com szerint valóban Q agyrázkódással McIntosh, sőt még Jammal Brown is Q... :/ De legalább ezek szerint Williams-szel semmi gáz... Illetve pillanat..most lesem a redskins.com-ot:visi b: ez most kérdés volt?, mert gondolom fog játszani, nem olvastam hírt arról, hogy komolyabb sérülése lenne.Kérdés volt 😀 Azt olvastam róla, hogy nem végzett teljes értékű munkát a héten és az állapota jelenleg questuionable. Agyrázkódása volt neki.visi_b
kicsit off: agent írtam egy üzit.sapka
Clinton Portis, RB - No Practice (Groin) - OUT
Rocky McIntosh, LB - No Practice (Head) - QUESTIONABLE
Jammal Brown, OT - Full Practice (Knee) - QUESTIONABLE
LaRon Landry, S - Full Practice (Wrist) - QUESTIONABLE
Kareem Moore, S - Full Practice (Knee) - QUESTIONABLE
Donovan McNabb, QB - Full Practice (Thigh) - QUESTIONABLE
Trent Williams, OT - Full Practice (Toe/Knee) - QUESTIONABLE
Na ez így CS.Ö.CS.!!!!!! 😕 Remélem csak szopatás. hogy ne tudja a Colts pontosan kikre is kell készülni... :S
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 15 éve
visi b: ez most kérdés volt?, mert gondolom fog játszani, nem olvastam hírt arról, hogy komolyabb sérülése lenne.Kérdés volt 😀 Azt olvastam róla, hogy nem végzett teljes értékű munkát a héten és az állapota jelenleg questuionable. Agyrázkódása volt neki.
kicsit off: agent írtam egy üzit.sapka
több mint 15 éve
visi b: ez most kérdés volt?, mert gondolom fog játszani, nem olvastam hírt arról, hogy komolyabb sérülése lenne.kicsit off: agent írtam egy üzit.
több mint 15 éve
McIntosh szerintetek tud játszani. Limitáltan edzett csak a héten, viszont eddig nagyon jó volt idén. Rá nagy szükségetek lesz a Colt ellen.
több mint 15 éve
Emberek, lesz éccaka valaki az erdménykövetőben, vagy egyedül kell megküzdenem a Colts fanok hadával? 😊agent TNe csüggedj, a Colts fanok szép lassan lefekszenek aludni 😛
több mint 15 éve
Hát tekints, én nem tekintek, mert gallyra vágok mindent. 😊Van egy videók rovat a főmenükben, oda kellene betekinteni 😀Gyakoroltam, új videók a fanoldalon. 😊Ott vannak a meccs highlightok? Ott vannak.
Viszont apeszos ki fog nyírni, mert a régieket eltüntettem :rolleyes:Bjoca
Apeszos szerintem örülni fog.
Én meg írtam pár sor meccselőzetest a szakírók véleményei alapján innen-onnan.
Utána visszaolvastam, és rájöttem, hogy ugyanezt meg tudtam volna írni magamtól is, negyedóra alatt, de mindegy. 😀
-------------
Emberek, lesz éccaka valaki az erdménykövetőben, vagy egyedül kell megküzdenem a Colts fanok hadával? 😊agent T
A szavazással nemtom mit csinálok, még lezárni sem tudom a régit.Bjoca
Éccaka?
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Van egy videók rovat a főmenükben, oda kellene betekinteni 😀Gyakoroltam, új videók a fanoldalon. 😊Ott vannak a meccs highlightok? Ott vannak.
Viszont apeszos ki fog nyírni, mert a régieket eltüntettem :rolleyes:Bjoca
Utána visszaolvastam, és rájöttem, hogy ugyanezt meg tudtam volna írni magamtól is, negyedóra alatt, de mindegy. 😀
-------------
Emberek, lesz éccaka valaki az erdménykövetőben, vagy egyedül kell megküzdenem a Colts fanok hadával? 😊agent T
A szavazással nemtom mit csinálok, még lezárni sem tudom a régit.
több mint 15 éve
Gyakoroltam, új videók a fanoldalon. 😊Ott vannak a meccs highlightok? Ott vannak.
Viszont apaszos ki fog nyírni, mert a régieket eltüntettem :rolleyes:Bjoca
-------------
Emberek, lesz éccaka valaki az erdménykövetőben, vagy egyedül kell megküzdenem a Colts fanok hadával? 😊
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Gyakoroltam, új videók a fanoldalon. 😊 Viszont apeszos ki fog nyírni, mert a régieket eltüntettem :rolleyes:
több mint 15 éve
Bjoca kösz, + levélsapka bocs, + levél
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Nincs ott eredetiben se.Kihelyezem, az a biztos. Kösz, h szóltál.agent THéhó kitettem Russ Grimmet a falra.agent TLehet hogy az eredeti szerző nevét kellett volna aláírnod, kevesebb az esély a "sértődésre".Bjoca
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Kihelyezem, az a biztos. Kösz, h szóltál.Héhó kitettem Russ Grimmet a falra.agent TLehet hogy az eredeti szerző nevét kellett volna aláírnod, kevesebb az esély a "sértődésre".Bjoca
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Héhó kitettem Russ Grimmet a falra.agent TLehet hogy az eredeti szerző nevét kellett volna aláírnod, kevesebb az esély a "sértődésre".
több mint 15 éve
Bízom abban, hogy látok ilyet vagy négyet hónap éccaka. 😀Bjoca nagyonjó a siged. 😊😀 a rituáléhoz tartozik még egy labdapörgetés 😀Bjoca
Nekem az a csúcs Mossban, mikor elkap egy 30-40-50 yardos passzt, lazán ledobja a labdát a földre, és aztán megmutatja, hogy merre van az arra. 😀agent T
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Bjoca nagyonjó a siged. 😊😀 a rituáléhoz tartozik még egy labdapörgetés 😀
Nekem az a csúcs Mossban, mikor elkap egy 30-40-50 yardos passzt, lazán ledobja a labdát a földre, és aztán megmutatja, hogy merre van az arra. 😀agent T
több mint 15 éve
Héhó kitettem Russ Grimmet a falra.
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
azért azon csodálkoztam h az nfl playbookon 3ból 2 elemző skins győzelmet mond 😊 kedvesek 😛
több mint 15 éve
Bjoca nagyonjó a siged. 😊Nekem az a csúcs Mossban, mikor elkap egy 30-40-50 yardos passzt, lazán ledobja a labdát a földre, és aztán megmutatja, hogy merre van az arra. 😀
Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
-strigula húzva- 😉Végre valami visszajelzés 😀Megtettem amit meg kellett tennem 😊Jelentem igen. Azt is és itt a topicot is kötelező jelleggel minden nap.Red
Szokták ezeket a híreket olvasni valakik egyáltalán rajtunk kívül?Bjoca
Mindenki húzzon egy strigulát 😊Bjoca
több mint 15 éve
Végre valami visszajelzés 😀Jelentem igen. Azt is és itt a topicot is kötelező jelleggel minden nap.RedBjoca kolléga, írtam valamit a fanoldalra, átfáradhatnál linkelgetni. 😊agent TMegtettem amit meg kellett tennem 😊
Mindenki húzzon egy strigulát 😊
több mint 15 éve
Jelentem igen. Azt is és itt a topicot is kötelező jelleggel minden nap.Bjoca kolléga, írtam valamit a fanoldalra, átfáradhatnál linkelgetni. 😊agent TMegtettem amit meg kellett tennem 😊

Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző