Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 15 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Megvan az MRI... nincs nagyobb baj.apeszos
Hála a jó istennek.

............

EaRl és az nem baj, hogy mi már nem vagyunk húsz évesek, és lehet, hogy ott dobjuk fel a talpunkat? 😊
Amúgy mit bánom én, legyen overtime, csak ne kapjunk ki!!!

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Megvan az MRI... nincs nagyobb baj.
több mint 15 éve
Még mindíg semmi hír.... Ennyire jelentéktelen lenne?apeszos
kikről is van szó? a két tackle? Brown és Williams?sapka
+McNabb, Armstrong
több mint 15 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
???
Mi az a sali? Salétrom?agent T
igazából kifejezetten nem lényeges, hogy én mivel nyugtatom magam. 😊Zsoca
sali mi? 😀 hát azt sokmindenre lehet érteni, amire én gondolok az egyedül nemjó, úgyhogy meccsek alatt hanyagolni szoktam 😀
több mint 15 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Ha valamit megtudunk a sérültjeinkről, adjátok már közre, srácok!

Ja, és szavazzatok a fanoldalon, hogy megverjük a Colts-t, ne a vereségre ó istenem, milyen szurkolás már az? 😊agent T
hamár így belejöttünk, megint a győzelem/extre time-ra tippeltem....fiatal még a szívem, birni fogja 😀
több mint 15 éve
sapka Washington Commanders 6 668 — sapka
Még mindíg semmi hír.... Ennyire jelentéktelen lenne?apeszos
kikről is van szó? a két tackle? Brown és Williams?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
Még mindíg semmi hír.... Ennyire jelentéktelen lenne?
több mint 15 éve
Ha valamit megtudunk a sérültjeinkről, adjátok már közre, srácok!

Ja, és szavazzatok a fanoldalon, hogy megverjük a Colts-t, ne a vereségre ó istenem, milyen szurkolás már az? 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
???
igazából kifejezetten nem lényeges, hogy én mivel nyugtatom magam. 😊Zsoca
Neked legalább van mivel.... Én néha már a pendrive-omat rágcsáltam, mert a tollak elfogytak az asztalról.
több mint 15 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
???
igazából kifejezetten nem lényeges, hogy én mivel nyugtatom magam. 😊

több mint 15 éve
Komolyan aggódtam, hogy meghalok a meccs alatt. Később már a nejem is aggódott, és elkezdett inkább a Redskinsnek szurkolni, pedig papíron Packers hívő.
Fogalmam sincs, hogyan nyertük meg ezt a meccset.
Nem tudom miként sikerülhetett, mert a támadófalunk talán ezen a meccsen teljesített a legrosszabbul eddig (Matthews ha nem sérül le...), és D-Mac meg a célpontjai is gyakran bizonytalankodtak három negyeden keresztül. Futás se volt, Torain negyven yardon végzett...
A sokat szidott D# tartotta meccsben a csapatot a végjátékig, persze a Packers néha roppant értékes közreműködésével.
Sajnálom a sajtfejűeket a sok sérülés miatt, de ez egy ilyen sport. Mondjuk az elképesztő, hogy hogyan hullanak az ellenfeleink meccsről meccsre az utóbbi időben, a Rams futója, Vick, most a Packersből hárman-négyen.
A harmadik negyed végén olyan távolinak tűnt a győzelem, mint a Szaturnusz gyűrűi, de aztán jött Armstrong és Gano.
Megint volt tartása a Skinsnek, mikor én már nemigen hittem a sikerben, ők akkor szedték össze magukat.
Ami a védelmünket illeti, nem tudom és már nem is érdekel, hogy hányadik ez a csapatrész éppen az NFL statisztikában. Landry, Orakpo, Alexander, Fletcher, Hall és úgy általában a teljes garnitúra megérdemli az elismerést. Ha azt a 4th and goal kísérletet nem sikerül kivédekezni... ha a végén nincs az az interception...
Érdekes újítást vezetett be a csapat tegnap. Eddig az volt a szisztéma, hogy az első félidőben játszanak, aztán meglátjuk mire lesz elég. Tegnap a támadójátékot egyszerűen áthelyeztük a második félidőre meg a hosszabbításra.
Csak irigyelni tudom azokat a szurkolókat akik megszokhatták, hogy a csapatuk a végjátékra kényelmes, tizenöt-húsz pontos vezetéssel fordul. Úgy látszik nekünk az a sors jutott, hogy az utolsó, vagy az utolsó utáni másodpercig kell kétszázas vérnyomással, leizzadva meredni a tévére, monitorra, ha érezni akarjuk a győzelem ízét.
Az a holding a Dallas ellen, Kolb végső passza, a mindent eldöntő field goal tegnap... és végül is a Texans elleni meccset is idesorolhatjuk, bár akkor nem volt okunk örömre.
Egyeten viszonylag sima, többé-kevésbé nyugodt végjátékkal bíró meccsünk volt idén, a Rams elleni.
Na olyat nem szeretnék többet átélni ebben a szezonban, akkor inkább az idegbaj.
Remélem, hogy eltörik a fotel karfája a hétvégén a kezeim között, amikor megverjük az Indianapolist. Muszáj lesz, ha a csoport élén akarunk maradni. Apeszos, írhatod is ki a szavazást a fanoldalon, én a győzelemre voksolok. 😊agent T
idén általánosságban a Packs kiegyensúlyozatlan és picit overrated is. ez nekünk nagyon jól jött. a félidőnél én is féltem hogy mi lesz itt, ha még most sem vezetünk. szerencsére tényleg van tartása a csapatnak, amit már ideje volt hogy megmutassanak.
jelenleg szerintem Orakpo és Hall kiemelkedik a védelemből. mázli, hogy végre Landry is playmaker napot fogott ki. értékes győzelem, mert nyert a Giants és a Philly is.

szerintetek Atlanta fan-ként mit szólok ezekhez az eredményekhez? most is kiizzadtuk a győzelmet, utána átkapcsolok rátok és persze, hogy nézzem, ahogy a hosszabbításért szenvedünk. nem akartam elhinni. 😀 4 hosszabbítás és kínkeserves győzelmek a kedvenc csapataimtól. néha még a sali sem elég, hogy elviseljem ezt a sok stresszt. 😊

a topicotokat pedig folyamatson figyelem, csak nem vagyok aktív úgy összeségében. grat a fellendüléséhez. 😊Zsoca
???
Mi az a sali? Salétrom?

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Komolyan aggódtam, hogy meghalok a meccs alatt. Később már a nejem is aggódott, és elkezdett inkább a Redskinsnek szurkolni, pedig papíron Packers hívő.
Nem tudom miként sikerülhetett, mert a támadófalunk talán ezen a meccsen teljesített a legrosszabbul eddig (Matthews ha nem sérül le...), és D-Mac meg a célpontjai is gyakran bizonytalankodtak három negyeden keresztül. Futás se volt, Torain negyven yardon végzett...
A sokat szidott D# tartotta meccsben a csapatot a végjátékig, persze a Packers néha roppant értékes közreműködésével.
Sajnálom a sajtfejűeket a sok sérülés miatt, de ez egy ilyen sport. Mondjuk az elképesztő, hogy hogyan hullanak az ellenfeleink meccsről meccsre az utóbbi időben, a Rams futója, Vick, most a Packersből hárman-négyen.
A harmadik negyed végén olyan távolinak tűnt a győzelem, mint a Szaturnusz gyűrűi, de aztán jött Armstrong és Gano.
Megint volt tartása a Skinsnek, mikor én már nemigen hittem a sikerben, ők akkor szedték össze magukat.
Ami a védelmünket illeti, nem tudom és már nem is érdekel, hogy hányadik ez a csapatrész éppen az NFL statisztikában. Landry, Orakpo, Alexander, Fletcher, Hall és úgy általában a teljes garnitúra megérdemli az elismerést. Ha azt a 4th and goal kísérletet nem sikerül kivédekezni... ha a végén nincs az az interception...
Érdekes újítást vezetett be a csapat tegnap. Eddig az volt a szisztéma, hogy az első félidőben játszanak, aztán meglátjuk mire lesz elég. Tegnap a támadójátékot egyszerűen áthelyeztük a második félidőre meg a hosszabbításra.
Csak irigyelni tudom azokat a szurkolókat akik megszokhatták, hogy a csapatuk a végjátékra kényelmes, tizenöt-húsz pontos vezetéssel fordul. Úgy látszik nekünk az a sors jutott, hogy az utolsó, vagy az utolsó utáni másodpercig kell kétszázas vérnyomással, leizzadva meredni a tévére, monitorra, ha érezni akarjuk a győzelem ízét.
Az a holding a Dallas ellen, Kolb végső passza, a mindent eldöntő field goal tegnap... és végül is a Texans elleni meccset is idesorolhatjuk, bár akkor nem volt okunk örömre.
Egyeten viszonylag sima, többé-kevésbé nyugodt végjátékkal bíró meccsünk volt idén, a Rams elleni.
Na olyat nem szeretnék többet átélni ebben a szezonban, akkor inkább az idegbaj.
Remélem, hogy eltörik a fotel karfája a hétvégén a kezeim között, amikor megverjük az Indianapolist. Muszáj lesz, ha a csoport élén akarunk maradni. Apeszos, írhatod is ki a szavazást a fanoldalon, én a győzelemre voksolok. 😊agent T
idén általánosságban a Packs kiegyensúlyozatlan és picit overrated is. ez nekünk nagyon jól jött. a félidőnél én is féltem hogy mi lesz itt, ha még most sem vezetünk. szerencsére tényleg van tartása a csapatnak, amit már ideje volt hogy megmutassanak.
jelenleg szerintem Orakpo és Hall kiemelkedik a védelemből. mázli, hogy végre Landry is playmaker napot fogott ki. értékes győzelem, mert nyert a Giants és a Philly is.

szerintetek Atlanta fan-ként mit szólok ezekhez az eredményekhez? most is kiizzadtuk a győzelmet, utána átkapcsolok rátok és persze, hogy nézzem, ahogy a hosszabbításért szenvedünk. nem akartam elhinni. 😀 4 hosszabbítás és kínkeserves győzelmek a kedvenc csapataimtól. néha még a sali sem elég, hogy elviseljem ezt a sok stresszt. 😊

a topicotokat pedig folyamatson figyelem, csak nem vagyok aktív úgy összeségében. grat a fellendüléséhez. 😊

több mint 15 éve
Apeszos, írhatod is ki a szavazást a fanoldalon, én a győzelemre voksolok. 😊agent T
Má meg van....
több mint 15 éve
Gratula, sokkal inkább megérdemeltétek.JayB
Köszönjük, de csak a sérültjeitek miatt sikerült....apeszos
ajándék lónak ne nézd a fogát.
de egyébként igazad van, szívesen látnék majd egy rendes green bayt teljes tüzérséggela.kacsa
Én is, ha nem ellenünk tüzelnek... 😉
több mint 15 éve
Remélem, hogy eltörik a fotel karfája a hétvégén a kezeim között, amikor megverjük az Indianapolist. Muszáj lesz, ha a csoport élén akarunk maradni. Apeszos, írhatod is ki a szavazást a fanoldalon, én a győzelemre voksolok. 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
KGB 79
Igazad van. ezt szögezzük le. A 3. negyed végéig én is szenvedtem.
De ezt ki kell tudni használni.
De nekünk is vannak sérültjeink.
De a liga egyik legjobb irányítója csak vergődött ellenünk.Bjoca
eddig mindenki ellen vergődött, de nem 1 nem 2 drop volt a receiverek részéről
Amúgy gratula!
több mint 15 éve
Bjoca 305 — Redskins fan
Igazad van. ezt szögezzük le. A 3. negyed végéig én is szenvedtem.
De ezt ki kell tudni használni.
De nekünk is vannak sérültjeink.
De a liga egyik legjobb irányítója csak vergődött ellenünk.
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 8 031
Talán igen, 7-8 kezdő játékos hiányát minden csapat megsínyli. A meccs előtt pontosan ezért egy viszonylag simább Skins győzelemre tippeltem, de így hogy minden esély megvolt a W-re (sőt 3 és fél negyeden keresztül ti futottatok az eredmény után) ritka bosszantó és elkeserító a vereség.
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
ajándék lónak ne nézd a fogát.
de egyébként igazad van, szívesen látnék majd egy rendes green bayt teljes tüzérséggel
több mint 15 éve
Köszönjük, de csak a sérültjeitek miatt sikerült....
több mint 15 éve
Bjoca 305 — Redskins fan
A 4. negyed elejétől érezhető volt. Nekünk akkor kezdődött a meccs 😀
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 8 031
Gratula, sokkal inkább megérdemeltétek.
több mint 15 éve
Bjoca 305 — Redskins fan
Én a hódokkal vagyok 😂 😂 😂 😂 😂 😂
több mint 15 éve
Asszem, megnézem majd a másik két csoport ellenfelet is.
több mint 15 éve
Daniel Snyder loaned his private plane to Albert Haynesworth so he and his family could return to Tennessee for death of his brother.tenorx
Szép volt tőle....