Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Ugyanakkor hogy miért pont ezt a Chad gyereket kellett előkapni, ha már a Bills (jól emlékszem?) is cutolta pár hónap után a vérbe, azt nem vágom. Egyáltalán senki nincs sehol a piacon???agent TJól emlékszel. Előtte a Colts is kivágta. Mindenhol csak beugró volt. A teljesítménye két év alatt:
Rushing yards: 88
Rushing average: 4.0
Rushing TDs: 2
Receptions: 4
Receiving yards: 32 !!!
Receiving TDs: 0
Amúgy a backup Torain is ennyi idős nagyjából, és kb. ennyit is tud. Azért mielőtt idehoz egy ilyen futót, igazán kipróbálhatná élesben is a kis Williamset. És ha már az indokoknál tartunk, elég nevetséges a gyorsaságra hivatkozni, mivel eddig szinte csak Portis futott.... Johnsonnak összesen öt play jutott. És a futások 85%-a középen.... neki a falnak. Ott milyen gyorsaságot hiányol? Szerintem hiba volt Parkert cutolni, Toraint kellett volna, Williams backup, és később lehetett volna változtatni. Bár nem látunk a kulisszák mögé, az öreg fejébe meg pláne. Nem tehetünk mást, bízzunk az öregben, na és Istenben, hogy bejöjjön....
több mint 14 éve
Nem azt írtam, hogy igaza van LaVarnakagent TAz világos volt, én is azt írtam, hogy LaVar-ral nem értek egyet.. 😀 Amúgy nem tudom, lehet a sebessége miatt... A redskins.com-on Shanny a gyorsaságáról magyarázott, szal gondolom az lehetett a baja LJ-nal is, hogy nem elég gyors már... Bár ez még mindig csak félig magyarázza, hogy a Bills "szemetét" kell összeszednünk....:S De én még változatlanul bízok az Öregben!!😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
Alapvetően egyetértek. Nem azt írtam, hogy igaza van LaVarnak, hanem hogy "néhány nagyon kemény kérdés".És néhány nagyon kemény kérdés a dologról a Postban:Én azért nem látom ilyen szörnyűnek, mint LaVar.... Azért CP, LJ és WP is bőven 30 körül, ami a RB poszon ugye nem számít fiatalnak... Én olyan szempontból látok értelmet a dologban, hogy bőven elég egy 30 körüli veterán a rosteren, aztán gondoljunk a jövőre is... Mert ki tudja mennyi van a fenti 3 "öregben"?? Sztem simán benne van a pakliban, hogy sérülnek vagy csak simán "belassulnak" a korral és akkor jövőre teljesen nulláról indulunk futó téren, így meg legaláb van esély arra, hogy fiatal, saját "terméket" kapjunk elő a zsákból. Meg hát az is picit erős sztem, hogy Shanny csak azért jött ide, hogy a fiát betolja egy HC melóra... Főleg ha az eddig mutatott játékunkat nézem! Mert hát sztem még az eddigi gyenge futással is fényévekkel jobbak vagyunk, mint tavaly.nexion218
http://voices.washingtonpost.com/hard-hits/2010/09/bye_larry_johnson_hello_questi.htmlagent T
Ugyanakkor hogy miért pont ezt a Chad gyereket kellett előkapni, ha már a Bills (jól emlékszem?) is cutolta pár hónap után a vérbe, azt nem vágom. Egyáltalán senki nincs sehol a piacon???
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
És néhány nagyon kemény kérdés a dologról a Postban:Én azért nem látom ilyen szörnyűnek, mint LaVar.... Azért CP, LJ és WP is bőven 30 körül, ami a RB poszon ugye nem számít fiatalnak... Én olyan szempontból látok értelmet a dologban, hogy bőven elég egy 30 körüli veterán a rosteren, aztán gondoljunk a jövőre is... Mert ki tudja mennyi van a fenti 3 "öregben"?? Sztem simán benne van a pakliban, hogy sérülnek vagy csak simán "belassulnak" a korral és akkor jövőre teljesen nulláról indulunk futó téren, így meg legaláb van esély arra, hogy fiatal, saját "terméket" kapjunk elő a zsákból. Meg hát az is picit erős sztem, hogy Shanny csak azért jött ide, hogy a fiát betolja egy HC melóra... Főleg ha az eddig mutatott játékunkat nézem! Mert hát sztem még az eddigi gyenge futással is fényévekkel jobbak vagyunk, mint tavaly.
http://voices.washingtonpost.com/hard-hits/2010/09/bye_larry_johnson_hello_questi.htmlagent T
több mint 14 éve
Azt hiszem a Redskinsfan-on már írtam róla néhány szót. Nem szépeket. Igaza lehet a cikk írójának, ha már a Bills-nek sem kell, mi mihez kezdünk vele? Azért akárhogyan is, de Parkerből és Johnsonból inkább kinéztem volna egy jobb teljesítményt. Mi is puffogunk itt, hogy mennyire nincs futójáték, de könyörgöm, ne visszafelé haladjunk.... Első körben kivágta Parkert, már ez is meglepett. Maradt a rookie Keiland Williams, backup Ryan Torain. Nagy nevek. Aztán most ment Johnson is, maradt a rookie, meg a Denveri. És jött Simpson. A neve miatt? Csakhogy ő nem OJ....Ja igen.... Kellett emlegetnem Hensont, megjelent a sérült listán a neve, eddig nem volt ott.... sem. Lehet, hogy számolnak vele azért? Jó lenne....
több mint 14 éve
Az titok, hogy ezt a Chad Simpson gyereket beszereztük?Semmi hír róla a 'Skins honlapon, egy nyúlfarknyi se, és a rosteren sincs jelezve.
Az nfl.com viszont írja.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81aba03a/article/out-with-the-old-skins-cut-veteran-rb-johnson-after-slow-start
Akkor lustálkodnak a weblapszerkesztők?😊
És néhány nagyon kemény kérdés a dologról a Postban:
http://voices.washingtonpost.com/hard-hits/2010/09/bye_larry_johnson_hello_questi.html
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Erről a világrekordról azért nehogy már ne számoljunk már be itt. 😊http://www.redskins.com/gen/articles/Redskins_Set_Record_For__Largest_Virtual_Exercise_Lesson__155947.jsp
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Így van, ne szarozzunk. 😀w. 31-10. 2 portis td egy moss és egy armstrong. cooley 100+yard.Ez a beszéd!apeszos
ez a napi bölcsességem 😉a.kacsa
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
w. 31-10. 2 portis td egy moss és egy armstrong. cooley 100+yard.Ez a beszéd!
ez a napi bölcsességem 😉a.kacsa
több mint 14 éve
w. 31-10. 2 portis td egy moss és egy armstrong. cooley 100+yard. ez a napi bölcsességem 😉
több mint 14 éve
szép, erre érek haza hogy kipakoltuk LJ-t és érkezett egy szinten veteran(noname) Simpson, bár megértem a döntést, de talántalán kicsit erősnek érzem a lépéstÉn is megértem a döntést, csak kapkodásnak érzem. Akkor már maradhatott volna Willie Parker, ő azért csak valaki.
kár hogy nincsenek külön topic szabályok, pl. bevezetném hogy aki valamilyen módon utal/kiejti/leírja/érvel Zornnal az kapjon egy pár órás bant 😛sapka
Zorn meg már nem a mi bajunk.
Inkább törődjünk az aktuális dolgokkal, kérjük meg pl a kacsát, aki jól tippel, hogy tippelje azt, hogy W lesz a következő meccs. 😀
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
szép, erre érek haza hogy kipakoltuk LJ-t és érkezett egy szinten veteran(noname) Simpson, bár megértem a döntést, de talántalán kicsit erősnek érzem a lépéstkár hogy nincsenek külön topic szabályok, pl. bevezetném hogy aki valamilyen módon utal/kiejti/leírja/érvel Zornnal az kapjon egy pár órás bant 😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
én annyira ghondoltoam hogy zorn egy használható játékos volt seattleben(10 évig irányított minket anno) és hogy van némi foganattja hozzá. campbellel nem ment sokra, megesik mindekivel. flacconál meg annyiban gondoltam a javulást h training campben fejlesztette tovább. és sztem egy nyár is sokat jelent (pl was-ban az ofal egy ilyen gyönyörű példa 😊 )Én nem szeretnék Jim Zornról vitatkozni mert nem éri meg. de ha majd lesz kedved, kifejthetnéd, hogy Joe Flacco tavaly a Baltimore Ravensben mutatott jó játékához mi köze Jim Zornnak, aki az előző szezonban még a Redskins vezető edzője volt. Tudom, nincs messze a két város, szóval Zorn esténként még akár át is ugorhatott Baltimore-ba edzetni egy kicsit a srácot. 😊Lehetséges. Biztos ért hozzá ha odatették, bár ahogyan elnéztem Flaccot legutóbb, nem éreztem a brutális átütőerőt. 😊agent Tazért falcco erősen lentről jött(kisegyetem blabla). tavaly meg már nagyon jól játszott ami zorn érdeme isa.kacsa
NO offense! 😀agent T
de a lényege annyi, hogy zorn szar head coach, de jó qb coach az én szememben.
ezen nem fogunk összeveszni 😊
több mint 14 éve
És egy kis előzetes... :Nem nyílik.
redskinsfanapeszos
Az előbb megnyílt, most nem. Na mindegy, akkor ide írom, amit az új cikk kapcsán akartam:
A Ramst meg kell verni, a többivel utána ráérünk törődni. Ha nem tudjuk megverni a Kosokat, lépéshátrányba kerülünk, mert a Phillinek szerintem meglesz a Jax, és a NYG is elkaphatja bizony a Titanst, futás ide vagy oda.
Hogy ezt az új futót minek hozták nem tudom, az eddigi eredményei alapján vihettek volna akár engem is. Hát, majd meglátjuk. Reményeim:
- A D# jó erősen javít a statisztikáin
- Portis újfent életjeleket mutat.
- Sérülések ezúttal nem tizedelik a csapatot. (Ez általánosság, minden csapatra és minden meccsre igaz, de az eddigiek megmutatták, milyen szar nálunk a depth - lásd Williams kiesése.)
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Így van. Idézek az aktuális bowl.hu power rankingból: "Igazi Shanahan-csapat. Bárkit meg tud verni, de bárkitől ki is kaphat."Én most néztem meg délután ismétlésben a Monday Night Footballt, és azt láttam, hogy a nagy híres bajnokot elkaphatta volna bizony a Niners, ha nem olyan hülyék, hogy csinálnak maguknak négy turnovert a támadásaik legvégén.Szívemből szóltál!!! Sőt, ha jól emlékszem, tavaly, amíg a Saints komolyan vette az alapszakaszt (értsd: nem cserékkel játszottak, mert már zsebben volt a PO), volt egy esélytelen burgundi-arany csapat, akiket csak iszonyú kínlódással egy szánalmas OT field goal-lal sikerült legyűrni... Szóval tényleg fölösleges jósolgatni. Elvileg persze van papírforma, de a kickoff pillanatában 50-50% esélye van nyerni mindkét csapatnak. Mindenkinek lehet szar napja, jó napja sérülése stb....nexion218
Ebben megint annak a bizonyságát láttam, hogy nem kell beszarni senkitől, és engem egyáltalán nem érdekel, hogy melyik Manning mekkora király meg hogy a Packers milyen istenien kezdte a szezont - mindenkit ki kell ütni a vérbe, nem sírni hogy milyen esélytelenek vagyunk. Engem egyáltalán nem zavar, hogy a Redskins underdog.
Remélem jó sok meccset nyerünk, oszt ki lehet dobni utána a statisztikákkal teli Excel táblákat a sok okosnak.agent T
Remélem a győzrlrmből lesz több. 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Én most néztem meg délután ismétlésben a Monday Night Footballt, és azt láttam, hogy a nagy híres bajnokot elkaphatta volna bizony a Niners, ha nem olyan hülyék, hogy csinálnak maguknak négy turnovert a támadásaik legvégén.Szívemből szóltál!!! Sőt, ha jól emlékszem, tavaly, amíg a Saints komolyan vette az alapszakaszt (értsd: nem cserékkel játszottak, mert már zsebben volt a PO), volt egy esélytelen burgundi-arany csapat, akiket csak iszonyú kínlódással egy szánalmas OT field goal-lal sikerült legyűrni... Szóval tényleg fölösleges jósolgatni. Elvileg persze van papírforma, de a kickoff pillanatában 50-50% esélye van nyerni mindkét csapatnak. Mindenkinek lehet szar napja, jó napja sérülése stb....
Ebben megint annak a bizonyságát láttam, hogy nem kell beszarni senkitől, és engem egyáltalán nem érdekel, hogy melyik Manning mekkora király meg hogy a Packers milyen istenien kezdte a szezont - mindenkit ki kell ütni a vérbe, nem sírni hogy milyen esélytelenek vagyunk. Engem egyáltalán nem zavar, hogy a Redskins underdog.
Remélem jó sok meccset nyerünk, oszt ki lehet dobni utána a statisztikákkal teli Excel táblákat a sok okosnak.agent T
több mint 14 éve
Én nem szeretnék Jim Zornról vitatkozni mert nem éri meg. de ha majd lesz kedved, kifejthetnéd, hogy Joe Flacco tavaly a Baltimore Ravensben mutatott jó játékához mi köze Jim Zornnak, aki az előző szezonban még a Redskins vezető edzője volt. Tudom, nincs messze a két város, szóval Zorn esténként még akár át is ugorhatott Baltimore-ba edzetni egy kicsit a srácot. 😊azért falcco erősen lentről jött(kisegyetem blabla). tavaly meg már nagyon jól játszott ami zorn érdeme isa.kacsaazért zorn nagy atyauristen qb coachként. pl a miami amikor 1-15ös szezont futott cameronnal, akkor is kiderült h nem minden edző alkalmas vezetőedzőnek. pedig nem egy rossz offensive coordinator mint látjuka.kacsaLehetséges. Biztos ért hozzá ha odatették, bár ahogyan elnéztem Flaccot legutóbb, nem éreztem a brutális átütőerőt. 😊agent T
NO offense! 😀
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
érdekes, hogy a cutolt Larry Johnson helyére pont Chad Simpsont kellett felszedni.Ezt én se értem. Sokat tőle se várhatunk szerintem, viszont ez jól jelzi, hogy nagy a baj a futással, ha ilyeneket lépünk.
nagyon rossz special teamer.Höri
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
érdekes, hogy a cutolt Larry Johnson helyére pont Chad Simpsont kellett felszedni.nagyon rossz special teamer.
több mint 14 éve
azért falcco erősen lentről jött(kisegyetem blabla). tavaly meg már nagyon jól játszott ami zorn érdeme isazért zorn nagy atyauristen qb coachként. pl a miami amikor 1-15ös szezont futott cameronnal, akkor is kiderült h nem minden edző alkalmas vezetőedzőnek. pedig nem egy rossz offensive coordinator mint látjuka.kacsaLehetséges. Biztos ért hozzá ha odatették, bár ahogyan elnéztem Flaccot legutóbb, nem éreztem a brutális átütőerőt. 😊agent T
több mint 14 éve
A tény az tény. Nálunk nagyot betlizett. Hogy máshol milyen nagy edző, tulajdonképpen nem is érdekel. Bár nem mindegy, hogy Cambell, vagy McNabb az alany.... LaFleur és D-Mac kettőse eddig jól mutat, mint ahogy Foerster is jól dirigálja az O falat, ami nagyon hiányzott már....azért zorn nagy atyauristen qb coachként. pl a miami amikor 1-15ös szezont futott cameronnal, akkor is kiderült h nem minden edző alkalmas vezetőedzőnek. pedig nem egy rossz offensive coordinator mint látjuka.kacsaLehetséges. Biztos ért hozzá ha odatették, bár ahogyan elnéztem Flaccot legutóbb, nem éreztem a brutális átütőerőt. 😊agent T
több mint 14 éve
azért zorn nagy atyauristen qb coachként. pl a miami amikor 1-15ös szezont futott cameronnal, akkor is kiderült h nem minden edző alkalmas vezetőedzőnek. pedig nem egy rossz offensive coordinator mint látjuka.kacsaLehetséges. Biztos ért hozzá ha odatették, bár ahogyan elnéztem Flaccot legutóbb, nem éreztem a brutális átütőerőt. 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
azért zorn nagy atyauristen qb coachként. pl a miami amikor 1-15ös szezont futott cameronnal, akkor is kiderült h nem minden edző alkalmas vezetőedzőnek. pedig nem egy rossz offensive coordinator mint látjuk