All-star meccsek
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Boyd keményen dolgozik egész héten, hogy kijátssza magát a 2.-3. körből.
több mint 10 éve
olyan szép nagy punt dobás volt, jó magas jó lassan, még mamám is leszedte volna ha épp arrajár 😀
több mint 10 éve
szaba
10 543
Boyd megdobta belső vállra. Öreg hiba.
több mint 10 éve
Boyd marha mázlista de erősen igyekszik UDFA lenni 😛
több mint 10 éve
borzasztó dobás volt...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
AHAHAHA, de szép volt xD
több mint 10 éve
A Jagsé a South?szabaJa.
több mint 10 éve
Te nem szakértesz a méjnsztrím médiában még.DJ tegnap egy cikkében nagyon dicsérte a Jags edzői stábját, szóval szerzett egy nagy pluszpontot.iktriadAkkor szerintem is nagyon jók, kérem a pluszpontot😀Asbee
több mint 10 éve
szaba
10 543
A Jagsé a South?
több mint 10 éve
DJ tegnap egy cikkében nagyon dicsérte a Jags edzői stábját, szóval szerzett egy nagy pluszpontot.iktriadAkkor szerintem is nagyon jók, kérem a pluszpontot😀
több mint 10 éve
Boyd ott folytatja, ahol az edzéseken abbahagyta.
több mint 10 éve
DJ tegnap egy cikkében nagyon dicsérte a Jags edzői stábját, szóval szerzett egy nagy pluszpontot.Mayocknál mindenki minimum "outstanding", és mindig megtalálja a pro compare-t. Nekem sok tud lenni. DJ nagyon szubjektív, nem csak dicsér, hanem elmondja, ha valami - neki - szembetűnő hiba is.szabaAzért inkább Mayockra szavaznék , bár Jeremiah sem rossz.iktriadNo Mayock. 😕vassadiNincs ma Mayock? 😕iktriadDJ jobb. 😛szaba
több mint 10 éve
A Boyd-Sims kettős hatékony lehet!
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Janis oda járt iskolába mint Herremansnehéz lett volna titkolni, látva az eddigi PO teljesítmémyét 😀Shilkorjézusom ezt mindenki vágja? 😀TD!!!!!!!!!!!!!!!!!!444 HUHUHU MICSODA ELKAPÁSano92ma kiért iszol? 😛Shilkor
Azt hittem, csak mi Eagles-fanok. 😀Bébé
több mint 10 éve
a délieknek szurkolok, egyrészt mert nyalom höri seggét, másrészt mert cukibb a mezük 😀
több mint 10 éve
szaba
10 543
Mayocknál mindenki minimum "outstanding", és mindig megtalálja a pro compare-t. Nekem sok tud lenni. DJ nagyon szubjektív, nem csak dicsér, hanem elmondja, ha valami - neki - szembetűnő hiba is.Azért inkább Mayockra szavaznék , bár Jeremiah sem rossz.iktriadNo Mayock. 😕vassadiNincs ma Mayock? 😕iktriadDJ jobb. 😛szaba
több mint 10 éve
nehéz lett volna titkolni, látva az eddigi PO teljesítmémyét 😀jézusom ezt mindenki vágja? 😀TD!!!!!!!!!!!!!!!!!!444 HUHUHU MICSODA ELKAPÁSano92ma kiért iszol? 😛Shilkor
Azt hittem, csak mi Eagles-fanok. 😀Bébé
több mint 10 éve
Michael Schofield is fasza hetet tolt, kíváncsi leszek rá.DripMost nincs börtönben? Kiszökött megint? 😀
több mint 10 éve
Michael Schofield is fasza hetet tolt, kíváncsi leszek rá.DripStephen Schilling-szintű karrierre számítok.
több mint 10 éve
A Northban több a jobb játékos. A Southban vannak a sokkal jobb QBk.még nemtudom, melyik csapat a jobb? xDano92TD!!!!!!!!!!!!!!!!!!444 HUHUHU MICSODA ELKAPÁSano92ma kiért iszol? 😛Shilkor
több mint 10 éve
mindig a dél a jobbmég nemtudom, melyik csapat a jobb? xDano92TD!!!!!!!!!!!!!!!!!!444 HUHUHU MICSODA ELKAPÁSano92ma kiért iszol? 😛Shilkor
több mint 10 éve
Michael Schofield is fasza hetet tolt, kíváncsi leszek rá.
több mint 10 éve
óóó ezek még nem értek be rendesen, itt még csüngenek a olinemaneknélTD!!!!!!!!!!!!!!!!!!444 HUHUHU MICSODA ELKAPÁSano92Ma nem lesznek cickók, max egy-két falembernél...iktriad
több mint 10 éve
jézusom ezt mindenki vágja? 😀TD!!!!!!!!!!!!!!!!!!444 HUHUHU MICSODA ELKAPÁSano92ma kiért iszol? 😛Shilkor
Azt hittem, csak mi Eagles-fanok. 😀