All-star meccsek
1 feliratkozó
több mint 10 éve
én se a 28 éves 1. körös rookie-k híve ...Nem vagyok a 24 éves 1. körös rookie-k híve.szabaPedig Van Noy is elég fasza lenneDripMajd viszitek Van Noyt ott.iktriadElég Weddle mormonnak.szaba
több mint 10 éve
szaba
10 542
AJ Smith már Washingtonban dolgozik.Nem vagyok a 24 éves 1. körös rookie-k híve.szaba4 év után lelép úgy is, tök mindegyHöri
több mint 10 éve
Hageman 43-as DE-t játszik, nagy ötlet, emberrel nem találkozik
több mint 10 éve
4 év után lelép úgy is, tök mindegyNem vagyok a 24 éves 1. körös rookie-k híve.szabaPedig Van Noy is elég fasza lenneDripMajd viszitek Van Noyt ott.iktriadElég Weddle mormonnak.szaba
több mint 10 éve
szaba
10 542
Nem vagyok a 24 éves 1. körös rookie-k híve.Pedig Van Noy is elég fasza lenneDripMajd viszitek Van Noyt ott.iktriadElég Weddle mormonnak.szaba
több mint 10 éve
Gilmore felé nagyon sok labda megy. Ez picit meglep
több mint 10 éve
Jaja, összetenném a 2 kezem, ha még bent lenen 2/7en (és nem lesz semmi nem várt baj vele májusig).Pedig Van Noy is elég fasza lenneDripMajd viszitek Van Noyt ott.iktriadElég Weddle mormonnak.szaba
több mint 10 éve
Borlandé az FF?Höriigen
több mint 10 éve
Pedig Van Noy is elég fasza lenneMajd viszitek Van Noyt ott.iktriadElég Weddle mormonnak.szaba
több mint 10 éve
Borlandé az FF?HöriMilyen linken nézed, nálam még mindig nem tartanak ott.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Akkor már csússzon le hozzánk...Majd viszitek Van Noyt ott.iktriadFord sack blokkolatlanul -> Dane Brugler: Jaguars are going to need to trade up from Pick #39 in the 2nd to draft Dee Ford.Én nem bánnám, ha mondjuk 25. helyen őt választanánk.szaba
De egyébként jogos, szezon közben is eléggé alulértékelt volt, egy jó combine-nal simán első körös pick lehet.vassadi
több mint 10 éve
Majd viszitek Van Noyt ott.Ford sack blokkolatlanul -> Dane Brugler: Jaguars are going to need to trade up from Pick #39 in the 2nd to draft Dee Ford.Én nem bánnám, ha mondjuk 25. helyen őt választanánk.szaba
De egyébként jogos, szezon közben is eléggé alulértékelt volt, egy jó combine-nal simán első körös pick lehet.vassadi
több mint 10 éve
szaba
10 542
Ford sack blokkolatlanul -> Dane Brugler: Jaguars are going to need to trade up from Pick #39 in the 2nd to draft Dee Ford.Én nem bánnám, ha mondjuk 25. helyen őt választanánk.
több mint 10 éve
Ford sack blokkolatlanul -> Dane Brugler: Jaguars are going to need to trade up from Pick #39 in the 2nd to draft Dee Ford.Akkor marad nekünk Attaochu.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ford sack blokkolatlanul -> Dane Brugler: Jaguars are going to need to trade up from Pick #39 in the 2nd to draft Dee Ford.De egyébként jogos, szezon közben is eléggé alulértékelt volt, egy jó combine-nal simán első körös pick lehet.
több mint 10 éve
Amúgy Gus-ról az az érzése az embernek, hogy egy fórumfocin lenne az egyik csapat edzője, akkor is ugyanígy nyomná. 😀szabaott nincs rá szükség. 5WR, QB sneak = first down
több mint 10 éve
szaba
10 542
Amúgy Gus-ról az az érzése az embernek, hogy egy fórumfocin lenne az egyik csapat edzője, akkor is ugyanígy nyomná. 😀
több mint 10 éve
Logan Thomasnak ha a közeljövőben rémálmai lesznek, akkor Dee Fordról fog álmodni.
több mint 10 éve
szaba
10 542
Wide 9-ból Ford üresen... 😀 Szép alignment az OL-től.
több mint 10 éve
Gus hozza magát itt is. 😊szabaŐ igazából az Energizer nyuszi, csak jól álcázza magát.