All-star meccsek
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Fales és Foles ugye rokonok?szabavalami hasonlót én akartam elsütni, jó lenne ha elhoznánk és lenne egy kiváló Fals de legalább Fos QB párosunk 😛
több mint 10 éve
Ha üresen hagyják akkor úgy könnyű. Murphy szépen ment a TE-el mögötte meg senki nem váltott át Norwoodra.
több mint 10 éve
Fales és Foles ugye rokonok?szabaNemhiszem, Foles nem dobál üres célpontra.
több mint 10 éve
Volt már olyan, hogy az egyik csapat nullára hozta a Senior B-t? Nem nagyon látszik az északiak kivel, hogy haladnak előre......dande1990 North 41 South 0 Marty Schottenheimer, Kansas City Chiefs Buddy Ryan, Philadelphia Eagles
2003 North 17 South 0 Dom Capers, Houston Texans Marty Mornhinweg, Detroit Lions
2007 North 27 South 0 Jon Gruden, Tampa Bay Buccaneers Mike Nolan, San Francisco 49ers
több mint 10 éve
Hibátlan védekezés Norwoodon, ja nem 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Biztos nem vihetünk el 20 embert a Southból a Jagsbe kapásból? 😀😀Kevés lenne, hidd el 😀
Wow, dominál a dél.iktriad
több mint 10 éve
szaba
10 542
Fales és Foles ugye rokonok?
több mint 10 éve
Biztos nem vihetünk el 20 embert a Southból a Jagsbe kapásból? 😀😀Wow, dominál a dél.
több mint 10 éve
Hát ez nem fals passz volt 😀
több mint 10 éve
Itt van Shawnka lieblingje, Fales. És megint Gilmore. Wow. A végén még MVP lesz.
több mint 10 éve
Volt már olyan, hogy az egyik csapat nullára hozta a Senior B-t? Nem nagyon látszik az északiak kivel, hogy haladnak előre......dandeMajd Boydal..., ja nem 😀
Boyd nem szép ember, de legalább gavallér
több mint 10 éve
csrnyei
489
a senior cheerleaderek kurva tehetségesek @)Höriaz északiakon lehet segítenének😛
több mint 10 éve
nem is lesz jó NFL játékos, de attól még biztos az 1. kör 😀 Ponder, Locker szintAnnak ellenére, hogy fasza hetet tol, még mindig parázok tőle :SDripén se a 28 éves 1. körös rookie-k híve ...DripIdén megkapjátok majd Carrt. Szerintem a Colts 1. körös pickjét rá fogjátok ellőni.iktriad
több mint 10 éve
Én is.Annak ellenére, hogy fasza hetet tol, még mindig parázok tőle :SDripén se a 28 éves 1. körös rookie-k híve ...DripIdén megkapjátok majd Carrt. Szerintem a Colts 1. körös pickjét rá fogjátok ellőni.iktriad
több mint 10 éve
nem lesz bent, marad Brett SmithHöriMondjuk pont Lombardiból kinézem, hogy megteszi.
több mint 10 éve
Volt már olyan, hogy az egyik csapat nullára hozta a Senior B-t? Nem nagyon látszik az északiak kivel, hogy haladnak előre......
több mint 10 éve
Annak ellenére, hogy fasza hetet tol, még mindig parázok tőle :Sén se a 28 éves 1. körös rookie-k híve ...DripIdén megkapjátok majd Carrt. Szerintem a Colts 1. körös pickjét rá fogjátok ellőni.iktriad
több mint 10 éve
szaba
10 542
Ez a piramisozás nem poén amúgy.
több mint 10 éve
A North irányítói nem cáfolnak rá a szakikra. Ugyanolyan szarok, mint ahogy mindenki várta őket.
több mint 10 éve
nem lesz bent, marad Brett SmithIdén megkapjátok majd Carrt. Szerintem a Colts 1. körös pickjét rá fogjátok ellőni.iktriadén se a 28 éves 1. körös rookie-k híve ...DripNem vagyok a 24 éves 1. körös rookie-k híve.szabaPedig Van Noy is elég fasza lenneDripMajd viszitek Van Noyt ott.iktriadElég Weddle mormonnak.szaba
több mint 10 éve
akkor már rég nem lesz benn sztemIdén megkapjátok majd Carrt. Szerintem a Colts 1. körös pickjét rá fogjátok ellőni.iktriadén se a 28 éves 1. körös rookie-k híve ...DripNem vagyok a 24 éves 1. körös rookie-k híve.szabaPedig Van Noy is elég fasza lenneDripMajd viszitek Van Noyt ott.iktriadElég Weddle mormonnak.szaba
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Idén megkapjátok majd Carrt. Szerintem a Colts 1. körös pickjét rá fogjátok ellőni.én se a 28 éves 1. körös rookie-k híve ...DripNem vagyok a 24 éves 1. körös rookie-k híve.szabaPedig Van Noy is elég fasza lenneDripMajd viszitek Van Noyt ott.iktriadElég Weddle mormonnak.szaba
több mint 10 éve
Akkor tudjuk Van Noy ulticélját is 4 év múlva. 😀😀AJ Smith már Washingtonban dolgozik.szabaNem vagyok a 24 éves 1. körös rookie-k híve.szaba4 év után lelép úgy is, tök mindegyHöri