All-star meccsek
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Caraun Reid - Mayock azt jósolta tegnap hogy ő lesz a legmagasabb draftolt Ivy Leagues eddig ebben az évezredben.iktriadígy előre lestoppolja? 😀
Bronxból származik és Princetonra ment, az igen
több mint 10 éve
North-ból van esély ezek után OL draft? 😛 😀
több mint 10 éve
Caraun Reid - Mayock azt jósolta tegnap hogy ő lesz a legmagasabb draftolt Ivy Leagues eddig ebben az évezredben.
több mint 10 éve
És amilyen "mázlija" van vagy a Raiders vagy a Browns csap le rá...jó, itt most a draftpozíció miatt mondom. hanem, hogy mennyit hozott ki a karrierjéből.Nem véletlenül lett 1/1es. Csak falat elfelejtett rakni elé a Texans.iktriadAz idősebb Carr is FA😀Asbeeszerintem David amúgy nagyobb tehetség volt DereknélHöri
azért upside benne sokkal több volt, az egymás utáni sikeres passzokban is top3-as.
Derek azért nem ez a kaliberHöri
több mint 10 éve
Backupként szerintem simán el is férne ligában + anno scouting teamben sem végzett nálunk rossz munkát. Dehát festőművésznek volt két jó passza preseasonban és inkább őt vitték Coughlinék😀 Nassibet meg egyelőre inkább nem kommentálom...Nem véletlenül lett 1/1es. Csak falat elfelejtett rakni elé a Texans.iktriadAz idősebb Carr is FA😀Asbeeszerintem David amúgy nagyobb tehetség volt DereknélHöri
több mint 10 éve
jó, itt most a draftpozíció miatt mondom. hanem, hogy mennyit hozott ki a karrierjéből.Nem véletlenül lett 1/1es. Csak falat elfelejtett rakni elé a Texans.iktriadAz idősebb Carr is FA😀Asbeeszerintem David amúgy nagyobb tehetség volt DereknélHöri
azért upside benne sokkal több volt, az egymás utáni sikeres passzokban is top3-as.
Derek azért nem ez a kaliber
több mint 10 éve
Nem véletlenül lett 1/1es. Csak falat elfelejtett rakni elé a Texans.Az idősebb Carr is FA😀Asbeeszerintem David amúgy nagyobb tehetség volt DereknélHöri
több mint 10 éve
francokat, még benne van 3-4 jó IR-es év.... 😀Vick is too old for this shit.iktriadott lesz Vick FA-n, csak egy elit fal és egy kórház kell mellé.... :pNewmannekünk is kéne már egy hasonló irányító, a mi cap spaceünk 30 millió idénKmetyGTényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀szabaHa elnézem a keretünk alsó régióját, a 10 draft pickünket és az 54 milliós cap spacünket az is lesz. Csak az a kérdés nagyon jó/elit közeli QBt tudunk e szerezni....iktriad
több mint 10 éve
Az idősebb Carr is FA😀Asbeeszerintem David amúgy nagyobb tehetség volt Dereknél
több mint 10 éve
Az idősebb Carr is FA😀
több mint 10 éve
Vick is too old for this shit.ott lesz Vick FA-n, csak egy elit fal és egy kórház kell mellé.... :pNewmannekünk is kéne már egy hasonló irányító, a mi cap spaceünk 30 millió idénKmetyGTényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀szabaHa elnézem a keretünk alsó régióját, a 10 draft pickünket és az 54 milliós cap spacünket az is lesz. Csak az a kérdés nagyon jó/elit közeli QBt tudunk e szerezni....iktriad
több mint 10 éve
én Sanchez-re gondoltam 😊ott lesz Vick FA-n, csak egy elit fal és egy kórház kell mellé.... :pNewmannekünk is kéne már egy hasonló irányító, a mi cap spaceünk 30 millió idénKmetyGTényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀szabaHa elnézem a keretünk alsó régióját, a 10 draft pickünket és az 54 milliós cap spacünket az is lesz. Csak az a kérdés nagyon jó/elit közeli QBt tudunk e szerezni....iktriad
több mint 10 éve
ott lesz Vick FA-n, csak egy elit fal és egy kórház kell mellé.... :pnekünk is kéne már egy hasonló irányító, a mi cap spaceünk 30 millió idénKmetyGTényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀szabaHa elnézem a keretünk alsó régióját, a 10 draft pickünket és az 54 milliós cap spacünket az is lesz. Csak az a kérdés nagyon jó/elit közeli QBt tudunk e szerezni....iktriad
több mint 10 éve
ugyan az a 2 csapat problémája...jó a keret, play off kaliber, de kell egy jó QB, hogy pozitív legyen a mérlegnekünk is kéne már egy hasonló irányító, a mi cap spaceünk 30 millió idénKmetyGTényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀szabaHa elnézem a keretünk alsó régióját, a 10 draft pickünket és az 54 milliós cap spacünket az is lesz. Csak az a kérdés nagyon jó/elit közeli QBt tudunk e szerezni....iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Úgy látom egyre nagyobb esély van a Snow Bowlra 1 hét múlva 😀 Ok, hogy Manning esőben nyert gyűrűt, de ha hó lesz...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
nekünk is kéne már egy hasonló irányító, a mi cap spaceünk 30 millió idénTényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀szabaHa elnézem a keretünk alsó régióját, a 10 draft pickünket és az 54 milliós cap spacünket az is lesz. Csak az a kérdés nagyon jó/elit közeli QBt tudunk e szerezni....iktriad
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Én Boydot simán el tudom képzelni a Jets-ben 😛
több mint 10 éve
Tényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀szabaHa elnézem a keretünk alsó régióját, a 10 draft pickünket és az 54 milliós cap spacünket az is lesz. Csak az a kérdés nagyon jó/elit közeli QBt tudunk e szerezni....
több mint 10 éve
Koetter és Tice miatt simán hiheti azt is, hogy 2007ben van. 😀😀nem rossz, csak 2010-ben él még mindig. úgy meg nehéz bármit elérni emitt.shawnkaSmithey nem rossz vezetőedző szerintem. De mintha elvesztette volna manapság a mojóját kissé.iktriadÁllás nélkül nehéz lesz 😀gabokockaAzért durva, hogy Jack del Rio 'alól' kijőve ennyi ideig lehet valaki HC...szaba
több mint 10 éve
szaba
10 542
Tényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀
több mint 10 éve
nem rossz, csak 2010-ben él még mindig. úgy meg nehéz bármit elérni emitt.Smithey nem rossz vezetőedző szerintem. De mintha elvesztette volna manapság a mojóját kissé.iktriadÁllás nélkül nehéz lesz 😀gabokockaAzért durva, hogy Jack del Rio 'alól' kijőve ennyi ideig lehet valaki HC...szaba
több mint 10 éve
szaba
10 542
Nekem eszméletlen kocka...Smithey nem rossz vezetőedző szerintem. De mintha elvesztette volna manapság a mojóját kissé.iktriadÁllás nélkül nehéz lesz 😀gabokockaAzért durva, hogy Jack del Rio 'alól' kijőve ennyi ideig lehet valaki HC...szaba
több mint 10 éve
Smithey nem rossz vezetőedző szerintem. De mintha elvesztette volna manapság a mojóját kissé.Állás nélkül nehéz lesz 😀gabokockaAzért durva, hogy Jack del Rio 'alól' kijőve ennyi ideig lehet valaki HC...szaba