All-star meccsek
1 feliratkozó
több mint 11 éve
Caraun Reid - Mayock azt jósolta tegnap hogy ő lesz a legmagasabb draftolt Ivy Leagues eddig ebben az évezredben.iktriadígy előre lestoppolja? 😀
Bronxból származik és Princetonra ment, az igen
több mint 11 éve
North-ból van esély ezek után OL draft? 😛 😀
több mint 11 éve
Caraun Reid - Mayock azt jósolta tegnap hogy ő lesz a legmagasabb draftolt Ivy Leagues eddig ebben az évezredben.
több mint 11 éve
És amilyen "mázlija" van vagy a Raiders vagy a Browns csap le rá...jó, itt most a draftpozíció miatt mondom. hanem, hogy mennyit hozott ki a karrierjéből.Nem véletlenül lett 1/1es. Csak falat elfelejtett rakni elé a Texans.iktriadAz idősebb Carr is FA😀Asbeeszerintem David amúgy nagyobb tehetség volt DereknélHöri
azért upside benne sokkal több volt, az egymás utáni sikeres passzokban is top3-as.
Derek azért nem ez a kaliberHöri
több mint 11 éve
Backupként szerintem simán el is férne ligában + anno scouting teamben sem végzett nálunk rossz munkát. Dehát festőművésznek volt két jó passza preseasonban és inkább őt vitték Coughlinék😀 Nassibet meg egyelőre inkább nem kommentálom...Nem véletlenül lett 1/1es. Csak falat elfelejtett rakni elé a Texans.iktriadAz idősebb Carr is FA😀Asbeeszerintem David amúgy nagyobb tehetség volt DereknélHöri
több mint 11 éve
jó, itt most a draftpozíció miatt mondom. hanem, hogy mennyit hozott ki a karrierjéből.Nem véletlenül lett 1/1es. Csak falat elfelejtett rakni elé a Texans.iktriadAz idősebb Carr is FA😀Asbeeszerintem David amúgy nagyobb tehetség volt DereknélHöri
azért upside benne sokkal több volt, az egymás utáni sikeres passzokban is top3-as.
Derek azért nem ez a kaliber
több mint 11 éve
Nem véletlenül lett 1/1es. Csak falat elfelejtett rakni elé a Texans.Az idősebb Carr is FA😀Asbeeszerintem David amúgy nagyobb tehetség volt DereknélHöri
több mint 11 éve
francokat, még benne van 3-4 jó IR-es év.... 😀Vick is too old for this shit.iktriadott lesz Vick FA-n, csak egy elit fal és egy kórház kell mellé.... :pNewmannekünk is kéne már egy hasonló irányító, a mi cap spaceünk 30 millió idénKmetyGTényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀szabaHa elnézem a keretünk alsó régióját, a 10 draft pickünket és az 54 milliós cap spacünket az is lesz. Csak az a kérdés nagyon jó/elit közeli QBt tudunk e szerezni....iktriad
több mint 11 éve
Az idősebb Carr is FA😀Asbeeszerintem David amúgy nagyobb tehetség volt Dereknél
több mint 11 éve
Az idősebb Carr is FA😀
több mint 11 éve
Vick is too old for this shit.ott lesz Vick FA-n, csak egy elit fal és egy kórház kell mellé.... :pNewmannekünk is kéne már egy hasonló irányító, a mi cap spaceünk 30 millió idénKmetyGTényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀szabaHa elnézem a keretünk alsó régióját, a 10 draft pickünket és az 54 milliós cap spacünket az is lesz. Csak az a kérdés nagyon jó/elit közeli QBt tudunk e szerezni....iktriad
több mint 11 éve
én Sanchez-re gondoltam 😊ott lesz Vick FA-n, csak egy elit fal és egy kórház kell mellé.... :pNewmannekünk is kéne már egy hasonló irányító, a mi cap spaceünk 30 millió idénKmetyGTényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀szabaHa elnézem a keretünk alsó régióját, a 10 draft pickünket és az 54 milliós cap spacünket az is lesz. Csak az a kérdés nagyon jó/elit közeli QBt tudunk e szerezni....iktriad
több mint 11 éve
ott lesz Vick FA-n, csak egy elit fal és egy kórház kell mellé.... :pnekünk is kéne már egy hasonló irányító, a mi cap spaceünk 30 millió idénKmetyGTényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀szabaHa elnézem a keretünk alsó régióját, a 10 draft pickünket és az 54 milliós cap spacünket az is lesz. Csak az a kérdés nagyon jó/elit közeli QBt tudunk e szerezni....iktriad
több mint 11 éve
ugyan az a 2 csapat problémája...jó a keret, play off kaliber, de kell egy jó QB, hogy pozitív legyen a mérlegnekünk is kéne már egy hasonló irányító, a mi cap spaceünk 30 millió idénKmetyGTényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀szabaHa elnézem a keretünk alsó régióját, a 10 draft pickünket és az 54 milliós cap spacünket az is lesz. Csak az a kérdés nagyon jó/elit közeli QBt tudunk e szerezni....iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Úgy látom egyre nagyobb esély van a Snow Bowlra 1 hét múlva 😀 Ok, hogy Manning esőben nyert gyűrűt, de ha hó lesz...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
nekünk is kéne már egy hasonló irányító, a mi cap spaceünk 30 millió idénTényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀szabaHa elnézem a keretünk alsó régióját, a 10 draft pickünket és az 54 milliós cap spacünket az is lesz. Csak az a kérdés nagyon jó/elit közeli QBt tudunk e szerezni....iktriad
több mint 11 éve
Én Boydot simán el tudom képzelni a Jets-ben 😛
több mint 11 éve
Tényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀szabaHa elnézem a keretünk alsó régióját, a 10 draft pickünket és az 54 milliós cap spacünket az is lesz. Csak az a kérdés nagyon jó/elit közeli QBt tudunk e szerezni....
több mint 11 éve
Koetter és Tice miatt simán hiheti azt is, hogy 2007ben van. 😀😀nem rossz, csak 2010-ben él még mindig. úgy meg nehéz bármit elérni emitt.shawnkaSmithey nem rossz vezetőedző szerintem. De mintha elvesztette volna manapság a mojóját kissé.iktriadÁllás nélkül nehéz lesz 😀gabokockaAzért durva, hogy Jack del Rio 'alól' kijőve ennyi ideig lehet valaki HC...szaba
több mint 11 éve
Tényleg ilyen edző kellett a Jagsnek. Most már csak keret kéne. 😀
több mint 11 éve
nem rossz, csak 2010-ben él még mindig. úgy meg nehéz bármit elérni emitt.Smithey nem rossz vezetőedző szerintem. De mintha elvesztette volna manapság a mojóját kissé.iktriadÁllás nélkül nehéz lesz 😀gabokockaAzért durva, hogy Jack del Rio 'alól' kijőve ennyi ideig lehet valaki HC...szaba
több mint 11 éve
Nekem eszméletlen kocka...Smithey nem rossz vezetőedző szerintem. De mintha elvesztette volna manapság a mojóját kissé.iktriadÁllás nélkül nehéz lesz 😀gabokockaAzért durva, hogy Jack del Rio 'alól' kijőve ennyi ideig lehet valaki HC...szaba
több mint 11 éve
Smithey nem rossz vezetőedző szerintem. De mintha elvesztette volna manapság a mojóját kissé.Állás nélkül nehéz lesz 😀gabokockaAzért durva, hogy Jack del Rio 'alól' kijőve ennyi ideig lehet valaki HC...szaba