NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 647
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Arizona Cardinals - New Orleans Saints
több mint 2 éve
Andy Dalton jól játszik egy jó esti meccsen. Hatalmas glitch van a mátrixban.#Jinxtriadstrikesagain (igaz ez főleg Calloway hibája volt, nem Scholesé).
iktriad
Az XP kimarad.
több mint 2 éve
vezetünk gecc
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
hoppá....csóri Dalton, ez nagyon nem az ő sara volt
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Denver védelem azért elég jó, csak miattuk néztem azt a meccset 😊nem is értem, nektek hogy volt azokhoz affinitásotok 😀😀 én még az összefoglalókat se mertem megnézni 😀3-szor annyi TD született ma, mint az elmúlt 2 TNF-en és még csak a 2. negyed felénél járunk. 😀TD-ktől függetlenül is sokkal jobb meccs, mint az elmúlt 2 heti.
iktriad
shagi0206
Löfli
több mint 2 éve
A Colts meccset végéig néztem élőben, a múlt heti WC-t már én sem tudtam lehúzni a torkomon.nem is értem, nektek hogy volt azokhoz affinitásotok 😀😀 én még az összefoglalókat se mertem megnézni 😀3-szor annyi TD született ma, mint az elmúlt 2 TNF-en és még csak a 2. negyed felénél járunk. 😀TD-ktől függetlenül is sokkal jobb meccs, mint az elmúlt 2 heti.
iktriad
shagi0206
Löfli
több mint 2 éve
nem is értem, nektek hogy volt azokhoz affinitásotok 😀😀 én még az összefoglalókat se mertem megnézni 😀3-szor annyi TD született ma, mint az elmúlt 2 TNF-en és még csak a 2. negyed felénél járunk. 😀TD-ktől függetlenül is sokkal jobb meccs, mint az elmúlt 2 heti.
iktriad
shagi0206
több mint 2 éve
Andy Dalton jól játszik egy jó esti meccsen. Hatalmas glitch van a mátrixban.3-szor annyi TD született ma, mint az elmúlt 2 TNF-en és még csak a 2. negyed felénél járunk. 😀TD-ktől függetlenül is sokkal jobb meccs, mint az elmúlt 2 heti.
iktriad
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
3-szor annyi TD született ma, mint az elmúlt 2 TNF-en és még csak a 2. negyed felénél járunk. 😀TD-ktől függetlenül is sokkal jobb meccs, mint az elmúlt 2 heti.
iktriad
több mint 2 éve
3-szor annyi TD született ma, mint az elmúlt 2 TNF-en és még csak a 2. negyed felénél járunk. 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Murray az idegtörpe 😀😀Nem tudom láttam-e már ilyen állapotban 😀
Löfli
több mint 2 éve
Murray az idegtörpe 😀😀
több mint 2 éve
Szomorú, ha üvegből vannak a térdeid.jézusom, Kevin White még játszik?! mekkora West Virginia legenda!És mekkora bust lett az NFL-ben 😀
Löfli
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
jézusom, Kevin White még játszik?! mekkora West Virginia legenda!És mekkora bust lett az NFL-ben 😀
Löfli
több mint 2 éve
jézusom, Kevin White még játszik?! mekkora West Virginia legenda!
több mint 2 éve
atyaég 😀😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Interception-ön kívül eddig a védelmünk botrányos
több mint 2 éve
aztán nyilván megáll a tudomány a redzoneban
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Szokatlan meccs ez az elmúlt 2 hét után. Sokkal "tempósabb".
több mint 2 éve
Eno!
több mint 2 éve
hoppá!
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
mekkora ötlet volt Ammendolát plusz egy hétre megtartaniNem is értem miért pont őt kellett hozni. Lehetett volna egyből blakenshipre lecsapni
Löfli
több mint 2 éve
Cardinalis
5 788
Tehat nem 😀ha 3 & out lesz, igen 😀oh noKikaptunk? 😆
Löfli
shagi0206
Löfli
THIS IS THE WAY