Arizona Cardinals - San Francisco 49ers
10 hónapja
Steve Ribbed
393
Egy pont dús W olyan mint egy jó szopás, ellazít...
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
10 hónapja
nagy a szakadék Meco és Saleh után valóban.Stat csak 1 szám nem mindig tükrözi a valóságot + a statot nézve is feltettek 22 pontot úgy hogy nem volt a 49 ersnek labdavesztése. Én ahogy nézem a Friszkó meccseket az az érzésem hogy Wilks nem olyan jó DC mint amilyennek a statot mutattják.szerencsére van egy offenzünk, a D mai teljesítménye miatt beszophattuk volna2INT, INT RET TD, 3 sack, 158y passz yard eddig, futásban 212y ez az egy stat gyengusz.
petey
Alabama Niners
southmiki
10 hónapja
világos, de ha nem termeltünk volna ennyi pontot akkor a Cards nem passzol hanem kényelmesen fut amit ma képtelenek voltunk megállítani a 2 nagy tesó nélkül. közben Kalia Davis is kiszállt. szóval max DE-k maradtak a DL-ben, vágesz..szerencsére van egy offenzünk, a D mai teljesítménye miatt beszophattuk volna2INT, INT RET TD, 3 sack, 158y passz yard eddig, futásban 212y ez az egy stat gyengusz.
petey
Alabama Niners
10 hónapja
southmiki
646
Stat csak 1 szám nem mindig tükrözi a valóságot + a statot nézve is feltettek 22 pontot úgy hogy nem volt a 49 ersnek labdavesztése. Én ahogy nézem a Friszkó meccseket az az érzésem hogy Wilks nem olyan jó DC mint amilyennek a statot mutattják.szerencsére van egy offenzünk, a D mai teljesítménye miatt beszophattuk volna2INT, INT RET TD, 3 sack, 158y passz yard eddig, futásban 212y ez az egy stat gyengusz.
petey
Alabama Niners
10 hónapja
szerencsére van egy offenzünk, a D mai teljesítménye miatt beszophattuk volna2INT, INT RET TD, 3 sack, 158y passz yard eddig, futásban 212y ez az egy stat gyengusz.
petey
10 hónapja
micsinász Mörri?!
10 hónapja
hű de szarok vagyunk, de azért az komoly elkapás volt
10 hónapja
szerencsére van egy offenzünk, a D mai teljesítménye miatt beszophattuk volna
10 hónapja
Dimercado! a spreadet hozzuk!
10 hónapja
így se rossz. jöhet a Q4-ben a cserecsapat...mondjuk DL az már kb az.
10 hónapja
Josszi
3 341
na már Bencsics is beszél baromságokat. én kérek elnézést, hogy mindenki jól játszik nálunk idén...rettentő erős a keretük.. stb stb..
petey
The Amazing Racoon
10 hónapja
na már Bencsics is beszél baromságokat. én kérek elnézést, hogy mindenki jól játszik nálunk idén...
10 hónapja
Ez a meccs olyan mint egy rosszul elmesélt vicc, teljesen érthetetlen az egész, ami itt történik.divíziómeccs. olyankor kb kidobod a realizmust a szemétbe
Steve Ribbed
10 hónapja
Steve Ribbed
393
akkor Bellt nem látjuk mostanában a pályánA 10-es számról nekem Jimmy ugrik be, de már én is szivesen kitörölném....
a 10-es számot be kell tiltani, ugye emlékszünk Kyle Williamsre.....? én már nem, mert kitöröltem...
petey
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
10 hónapja
Steve Ribbed
393
Ez a meccs olyan mint egy rosszul elmesélt vicc, teljesen érthetetlen az egész, ami itt történik.
10 hónapja
igen, én is így szoktam amikor kérdezi az asszony, hogy sokat ittál ugye?hát ezt kurvára megúsztuk...Ugyan, tudta a srác, hogy lent volt 😀
petey
Jakehomer
10 hónapja
hát ezt kurvára megúsztuk...Ugyan, tudta a srác, hogy lent volt 😀
petey
Tepper takarodj!
10 hónapja
Steve Ribbed
393
Na jól van, mi a faszom ez valami geci szar komédia??? Mert NFL meccsnek nagyon szar...