Arizona Cardinals - St. Louis Rams
több mint 10 éve
én örülök hogy Palmer lesz a QB-tok 😀peteyMi is örülönk, hogy Kap marad nálatok, egyre botosabb szegény 😊
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
én örülök hogy Palmer lesz a QB-tok 😀peteymi is 😉 Warner óta ő a legvállalhatóbb...
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Majdnem megvolt a Blokk 😊
több mint 10 éve
naés most hol volt Matyi jobb felütése????CardinalisÉn is azt vártam 😀
több mint 10 éve
Bucannon lemaradt rendesen.
több mint 10 éve
Foote hanyadik virágzását éli? 😀
több mint 10 éve
bázz...
több mint 10 éve
Attól függ mit vizsgálunk. Ha azt vesszük, hogy ki milyen nehéz lasztikat kap el, akkor mindenképpen elit szerintem. Persze yardok számában elmarad, de szerintem Floyd megjelenésével nehezebb a dolga, mert kevesebb lasztit is kap.sajnos már nem, bár ezzel a meccsel együtt az utóbbi három meccsen úgy játszik.FucuAzért Larry minimum az, ezzel te sem vitatkozhatsz 😛Rozoirónia, nincs 4 elit elkapó és Ellington sem elit.FucuMajd fizunapon :SRozo4 elit elkapó és egy elit futó sok most a Kos D#-nek, csak maradjon is így 😊Rozosok az elit.Fucu
több mint 10 éve
sziasztok.... kicsit megkésveMa mindenképpen nyerni kellene, mert jön föl az ellen 😊
több mint 10 éve
sajnos már nem, bár ezzel a meccsel együtt az utóbbi három meccsen úgy játszik.Azért Larry minimum az, ezzel te sem vitatkozhatsz 😛Rozoirónia, nincs 4 elit elkapó és Ellington sem elit.FucuMajd fizunapon :SRozo4 elit elkapó és egy elit futó sok most a Kos D#-nek, csak maradjon is így 😊Rozosok az elit.Fucu
több mint 10 éve
Neki ne menjünk!andree😀😀 szerintem se volt meg amúgy 😊
több mint 10 éve
andree
1 736
Hm! 😀
több mint 10 éve
andree
1 736
Neki ne menjünk!
több mint 10 éve
Azért Larry minimum az, ezzel te sem vitatkozhatsz 😛irónia, nincs 4 elit elkapó és Ellington sem elit.FucuMajd fizunapon :SRozo4 elit elkapó és egy elit futó sok most a Kos D#-nek, csak maradjon is így 😊Rozosok az elit.Fucu
több mint 10 éve
Ki az a 4_?????Majd fizunapon :SRozo4 elit elkapó és egy elit futó sok most a Kos D#-nek, csak maradjon is így 😊Rozosok az elit.Fucu
több mint 10 éve
irónia, nincs 4 elit elkapó és Ellington sem elit.Majd fizunapon :SRozo4 elit elkapó és egy elit futó sok most a Kos D#-nek, csak maradjon is így 😊Rozosok az elit.Fucu
több mint 10 éve
Majd fizunapon :S4 elit elkapó és egy elit futó sok most a Kos D#-nek, csak maradjon is így 😊Rozosok az elit.Fucu
több mint 10 éve
4 elit elkapó és egy elit futó sok most a Kos D#-nek, csak maradjon is így 😊Rozosok az elit.
több mint 10 éve
Két "legenda" megvitatta 😊
több mint 10 éve
4 elit elkapó és egy elit futó sok most a Kos D#-nek, csak maradjon is így 😊