Buffalo Bills - Cleveland Browns
több mint 1 éve
Bazsinho
998
Ezt is majdnem elcsesztuk...
több mint 1 éve
Legalább DPJ-nek is megvan a már hetek óta megérdemelt TD
több mint 1 éve
Bazsinho
998
Kár hogy nem volt bent
több mint 1 éve
az szép 1kezes volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Azt hiszem, ennek vége.
több mint 1 éve
Bazsinho
998
Lent volt a könyöke?Most mivan? Hogy lett TD. ????Nem volt fumble
Nálam a knox fumble nel megszakadt
Bazsinho
ThySoul
több mint 1 éve
ThySoul
1 614
Most mivan? Hogy lett TD. ????Nem volt fumble
Nálam a knox fumble nel megszakadt
Bazsinho
több mint 1 éve
az 1. negyedben kéne lefújni a meccseinket
több mint 1 éve
Bazsinho
998
Knox....🙀
több mint 1 éve
Bazsinho
998
Amugy Allent már harmadszorra ütik meg... Ez volt ez első zászló. Az is felesleges
több mint 1 éve
2x ugyanaz a play, pofám leszakad.
több mint 1 éve
Menni kell utánuk. A defense sok stoppot már nem fog bemutatni.
több mint 1 éve
ThySoul
1 614
Esélytelen hogy kilegyen csapva ha meglesz a PO, szerintem mcd addig marad amíg nem lesz egy hatalmas földbeállásAkkor ezt uzenjed meg Beane - nekMaradjon beane es menjenek rá paytonra akkorOké, de vezetőség Sb-t akar és szerintem nem tudnak jelenleg olyan másik megoldást ami biztos jobb lenne mint a jelenlegi, ebben bíznak. A Csapatot megepitette Beane és minél hamarabb várnák tőle az eredményt.En komolyan gondoltam hogy ha nem lesz sb akkor bukjon mcdermott aztán nézzünk valami friss dolgot, vagy bejön vagy nem (btw en a tavalyi po bukta után elzavartam volna mindenkit, az szerintem nevetséges volt hogy ott mindenki megúszta)Nem jó.Jó ez a negatív hozzáállás mi? 😀Most mondanám hogyha white visszajön jobb lesz a sec de úgy sem jön idén visszaLegalább lesz ideje pihenni jövő őszig.
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
De ilyen játékkal hány meccset húzunk be a maradekbol? Még simán lemaradhatunk a Po- rol
Bazsinho
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
Bazsinho
több mint 1 éve
Bazsinho
998
Akkor ezt uzenjed meg Beane - nekMaradjon beane es menjenek rá paytonra akkorOké, de vezetőség Sb-t akar és szerintem nem tudnak jelenleg olyan másik megoldást ami biztos jobb lenne mint a jelenlegi, ebben bíznak. A Csapatot megepitette Beane és minél hamarabb várnák tőle az eredményt.En komolyan gondoltam hogy ha nem lesz sb akkor bukjon mcdermott aztán nézzünk valami friss dolgot, vagy bejön vagy nem (btw en a tavalyi po bukta után elzavartam volna mindenkit, az szerintem nevetséges volt hogy ott mindenki megúszta)Nem jó.Jó ez a negatív hozzáállás mi? 😀Most mondanám hogyha white visszajön jobb lesz a sec de úgy sem jön idén visszaLegalább lesz ideje pihenni jövő őszig.
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
De ilyen játékkal hány meccset húzunk be a maradekbol? Még simán lemaradhatunk a Po- rol
Bazsinho
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
több mint 1 éve
facemask?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ThySoul
1 614
Maradjon beane es menjenek rá paytonra akkorOké, de vezetőség Sb-t akar és szerintem nem tudnak jelenleg olyan másik megoldást ami biztos jobb lenne mint a jelenlegi, ebben bíznak. A Csapatot megepitette Beane és minél hamarabb várnák tőle az eredményt.En komolyan gondoltam hogy ha nem lesz sb akkor bukjon mcdermott aztán nézzünk valami friss dolgot, vagy bejön vagy nem (btw en a tavalyi po bukta után elzavartam volna mindenkit, az szerintem nevetséges volt hogy ott mindenki megúszta)Nem jó.Jó ez a negatív hozzáállás mi? 😀Most mondanám hogyha white visszajön jobb lesz a sec de úgy sem jön idén visszaLegalább lesz ideje pihenni jövő őszig.
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
Bazsinho
több mint 1 éve
Step by step.Nem jó.Jó ez a negatív hozzáállás mi? 😀Most mondanám hogyha white visszajön jobb lesz a sec de úgy sem jön idén visszaLegalább lesz ideje pihenni jövő őszig.
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
Bazsinho
több mint 1 éve
Bazsinho
998
Oké, de vezetőség Sb-t akar és szerintem nem tudnak jelenleg olyan másik megoldást ami biztos jobb lenne mint a jelenlegi, ebben bíznak. A Csapatot megepitette Beane és minél hamarabb várnák tőle az eredményt.En komolyan gondoltam hogy ha nem lesz sb akkor bukjon mcdermott aztán nézzünk valami friss dolgot, vagy bejön vagy nem (btw en a tavalyi po bukta után elzavartam volna mindenkit, az szerintem nevetséges volt hogy ott mindenki megúszta)Nem jó.Jó ez a negatív hozzáállás mi? 😀Most mondanám hogyha white visszajön jobb lesz a sec de úgy sem jön idén visszaLegalább lesz ideje pihenni jövő őszig.
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
több mint 1 éve
Bazsinho
998
Van még 14 mp. Nekünk elég beszop.ni😊Ó de érzem, hogy hátránnyal megyünk pihenni ...Nyugi 10-9
Drip
Bazsinho
Drip
több mint 1 éve
😊Ó de érzem, hogy hátránnyal megyünk pihenni ...Nyugi 10-9
Drip
Bazsinho
több mint 1 éve
ThySoul
1 614
En komolyan gondoltam hogy ha nem lesz sb akkor bukjon mcdermott aztán nézzünk valami friss dolgot, vagy bejön vagy nem (btw en a tavalyi po bukta után elzavartam volna mindenkit, az szerintem nevetséges volt hogy ott mindenki megúszta)Nem jó.Jó ez a negatív hozzáállás mi? 😀Most mondanám hogyha white visszajön jobb lesz a sec de úgy sem jön idén visszaLegalább lesz ideje pihenni jövő őszig.
ThySoul
Bazsinho
ThySoul
Bazsinho