Chicago Bears - New York Giants
több mint 5 éve
a védelem is kezdi feladni a szezont látva a reménytelenséget ez a mázlink ..Azért Chicagoban is van baj bőven! 😕Bűn gyengék a Macik is, nem gondoltam, hogy ennyire 😮
nagir
Kronos
Mack eljött egyáltalán? pl?
több mint 5 éve
Kronos
779
Azért Chicagoban is van baj bőven! 😕Bűn gyengék a Macik is, nem gondoltam, hogy ennyire 😮
nagir
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
Ha a védwlmük nem szerez TD t akkor max csak arra kell figyelni ne lőjenek túl sok field gólt
több mint 5 éve
Kronos
779
1 az semmi, de egy kartonnyira ezektől már kitelik 😀nyugi srácok, még pár ilyen gyenge meccs, meg mer szólalni, aztán jól elcseréljük.....mármint Barkley.mire, egy zacsi szotyira?
Kronos
nagir
több mint 5 éve
kihozzuk ikszre a félidőt 😊csak nem sikerült 😉
jusssipekka
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Azért Chicagoban is van baj bőven! 😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
még a csula is besült Rosasnak baszki
több mint 5 éve
vanek úr
1 894
Rosas beférne a Chicagóba is
több mint 5 éve
nyugi srácok, még pár ilyen gyenge meccs, meg mer szólalni, aztán jól elcseréljük.....mármint Barkley.mire, egy zacsi szotyira?
Kronos
több mint 5 éve
nyugi srácok, még pár ilyen gyenge meccs, meg mer szólalni, aztán jól elcseréljük.....mármint Barkley.akkor már értem Maraáék is miért kussolnak...😊
Kronos
több mint 5 éve
jusssipekka
594
kihozzuk ikszre a félidőt 😊
több mint 5 éve
#fireRosas
több mint 5 éve
Sempersze.. de már ez önmagában is óriási csalódás
ozibozi
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
Sem
több mint 5 éve
kb mintha valami buldózer lenne kizárólag beküldjük a semmibe aztán nyomjad szégyen
több mint 5 éve
tényleg elképsesztő mennyire nem tudjuk kihasználni Barkleyt...
több mint 5 éve
de ezt nyilvánvaló !felesleges volt írni ..😊Meg közben Barkley rendszeresen belefutott a tömegbe 0 yardértTDről lemaradtam, mi történt ?egy szép Shep end around hosszú játk aztán egy jó kis TE passz közelről ... szép volt
Kronos
yooker
vanek úr
több mint 5 éve
vanek úr
1 894
Meg közben Barkley rendszeresen belefutott a tömegbe 0 yardértTDről lemaradtam, mi történt ?egy szép Shep end around hosszú játk aztán egy jó kis TE passz közelről ... szép volt
Kronos
yooker
több mint 5 éve
azt ti is megkaptátok csak eldroppoltátok ..😊Mi gyertyafényes asszisztálásunk mellett.TDről lemaradtam, mi történt ?egy szép Shep end around hosszú játk aztán egy jó kis TE passz közelről ... szép volt
Kronos
yooker
csi77
több mint 5 éve
Kronos
779
Rosas micsoda homály idén mintha bebaszva lövöldözne ...lehet csak másnapos 😀 de az is sok neki
yooker
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
Egy hiány poszttal több vagy kevesebb már tökmind1
több mint 5 éve
Mi gyertyafényes asszisztálásunk mellett.TDről lemaradtam, mi történt ?egy szép Shep end around hosszú játk aztán egy jó kis TE passz közelről ... szép volt
Kronos
yooker
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Kronos
779
kösziTDről lemaradtam, mi történt ?egy szép Shep end around hosszú játk aztán egy jó kis TE passz közelről ... szép volt
Kronos
yooker
több mint 5 éve
Rosas micsoda homály idén mintha bebaszva lövöldözne ...