Chicago Bears - New York Giants
több mint 5 éve
Rosas!!!
több mint 5 éve
Kronos
779
DJ!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Eli!!!!!!!!!!!!!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Kronos
779
Barkley végre atcsusszant
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
Mack mestert a saját társa akadályozta hogy átmenjen a falon 😊
több mint 5 éve
safety vagy picksix lesz????????????????????????
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
basszódjunk meg hogy a kurva first downig nem passzolunk el ilyenkor..és ez már ma sem az első ilyen
több mint 5 éve
jusssipekka
594
shepard pedig legalább annyira okos mint shurmur 😀
több mint 5 éve
jusssipekka
594
barkley a sophomore slump tankönyvi esete
több mint 5 éve
ez a Barkley dolog egyre cikibb
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
Az a vicces, hogy traubi négyszer több yardot passzolt idáig még így is mint mi
több mint 5 éve
Surmo remek hívásaitól már hányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
LOVE INT
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
Messze még a vége lesz itt még kabaré
több mint 5 éve
vanek úr
1 894
Ezek a zebrák miért akkor segítenek minket, amikor tök felesleges?
több mint 5 éve
Kronos
779
igen, kb én is így gondolom, hogy ez most nem az ő sara voltMondom, hogy ezt az OL hozta össze. Marad neki elég így is a számlájánszal mennyire hibás DJ ?Jones egy ÖKÖR!Szerintem ezt most nem láthatta
nagir
vanek úr
Kronos
vanek úr
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
Közben a cinci és a Washington is meccsben vannak reális győzelmi esélyekkel.
több mint 5 éve
vanek úr
1 894
Mondom, hogy ezt az OL hozta össze. Marad neki elég így is a számlájánszal mennyire hibás DJ ?Jones egy ÖKÖR!Szerintem ezt most nem láthatta
nagir
vanek úr
Kronos
több mint 5 éve
két ilyen hülye csapatot! 😀😀😀😀😀
több mint 5 éve
Kronos
779
szal mennyire hibás DJ ?Jones egy ÖKÖR!Szerintem ezt most nem láthatta
nagir
vanek úr
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
Az a pech hogy idén nem játszunk a cincivel, mert akkor a Miami és Washington elleni vereségek után láthatná az okos tulajdonosi kör, hogy nem tudunk már lejjebb kerülni, hiszen már mindenki jobb nálunk...
több mint 5 éve
Kronos
779
megvolt DJ napi fumblija is jóvan 😀 mennyire tehet az ilyenről az irányító,ha ennyire vakoldalról jön az ütés ?és nyugalom srácok, ez az idény rég elment, felesleges idegeskedni 😊