vanek úr

New York Giants

vanek úr
Lakhely
Szigethalom
Utoljára láttuk
11 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
1 806


Utolsó 10 fórum hozzászólás

7 napja
vanek úr New York Giants 1 806
Elértem az ovis szintet már rég ezt elismerem, de szerinted reális, hogy újfent 5 oldal óta megy a DJ fika egy olyan meccs után aminél még te is elismered, h nem volt rossz, mindez pusztán azért mert én az első bejegyzésemben zárójelben oda mertem írni, h sztem jó volt?
Én úgy vélem, hogy aki szerint ezt a meccset DJ miatt buktuk el az vagy végtelenül elfogult vagy absz nem ért ehhez az egészhez vagy leginkább is-is. Ez az én véleményem. Nem értem miért zavar ez annyira titeket, ti vagytok sokkal többen, de úgy van beállítva mintha én terrorizálnék egy személyben mindenkit 😊 Amúgy aki így érzi arra könnyű megoldás van - némítás gomb és kész. B) verzió ha én lépek le innen, ez se reménytelen csak nehéz 20 év után megtenni, de rajta vagyok.
Szesze
Szerintem csak jóval érzékenyebben reagálsz mint kéne. Mert mégegyszer mondom, én nem sok fikázást láttam. Ha valaki idehoz egy statitisztikát, az biztos nem az. Ahogy az sem, hogy nem mindenki úgyanúgy értékel egy teljesítményt. Az iskolában is előfordul, hogy az egyik tanár jónak osztályoz egy dolgozatot, míg egy másik csak közepesre ugyanazt. És lehet mindkettőnek igaza, csak éppen más szempontok fontosak nekik. Vagy csak más az ízlésük. Az meg teljesen evidens, hogy DJ-vel foglalkozik mindenki a legtöbbet, ha egyszer ő a QB. És mégegyszer mondom, az engem is irritál, amikor anyázzák, meg hasonló stílusban pocskondiázzák, de itt nagy részben nem erről van szó. Legalábbis én így látom. És esküszöm egyáltalán nem zavar, ha egy drukkertársam máshogy látja a csapat dolgait, ettől még nem fogom tiltólistára tenni 😆
7 napja
vanek úr New York Giants 1 806
Nem unjátok még? 😊 Már mindenki felfogta, hogy DJ az egyszemélyi felelős mindenért, még én is, ugorjatok egyet szerintem, nincs itt már kit meggyőzni. Jöjjön valami új tuti mondás vagy tényleg csak ennyi a gond? akkor jövőre SB.
Szesze
Most vagy te kezded elérni az ovis szintet, vagy én vagyok vak, de sehol nem olvastam olyan hsz-t itt, hogy DJ lenne az egyedüli felelős. Sőt, még olyat se nagyon, hogy rossz lett volna (leszámítva az 1. fordulót, de ott még te is elismerted hogy az volt), pusztán azt vitattuk, hogy jól játszott volna. De úgy látszik velünk ellentétben neked szabad túlozni, és még véletlenül sem veszed személyes támadásnak, ha valaki máshogy látja a dolgot. Szerintem mindenki elmondta már milliószor, hogy rendszerszinten vannak bajok, és az egész keret szar, de ezek valamiért nem ragadnak meg a fejedben, bezzeg ha megemlítem, hogy a kedvenced nem jó csak olyan közepes, az már sértés. Na most akkor nekem ezentúl az RB szekció a szívem csücske. És meg ne próbálja senki kritizálni őket, mert most is haladtak vagy 1,2 átlaggal!!! Tehát kurva jók voltak, mivel nem mínuszban zártak, és különben is csak az a hulladék fal meg a rossz edző bácsik miatt nem termeltek jobban. Nagyjából ezt csinálod, csak hogy én is túlozzak egy csöppet.
7 napja
vanek úr New York Giants 1 806
Kicsit olyan, mintha gurulósban dicsőítenénk a játékost, aki nem védekezik, és egész meccsen annyit csinál, h a legközelebb álló üres embernek passzol, de se gólpassz, se gól, se egy sima kulcs passz, semmi kockázat, de hurrá nem adta el a lasztit.
Haba
Jó hasonlat, csak annyi hozzá, hogy a mai fociban egy Klopp féle gegenpressing esetén már az is bravúrnak számít, ha valaki stabilan megtudja játszani a labdákat, mint pl Kroos. Tehát ha DJ csak nyomás alatt dobálgatná az alibi passzait az oké lenne. A bibi annyi, hogy ideális körülmények között is csak ennyire futja.
7 napja
vanek úr New York Giants 1 806
De a legfájóbb, hogy konkrétan hangyafasznyira vagyunk attól hogy 3-1, és teljesen máshogy all hozza mindenki DJhez és a csapathoz.
Rodaron
Pont ez a lényeg, hogy nem. Legalábbis én nem. Van egy mondás fociban, hogy a játékot az eredménytől függetlenül kell értékelni. Ha megnyerjük azt a két meccset - mert megnyerhettük volna bőven így is, pl. droppok, zászlók - akkor se lenne semmivel sem jobb véleményem DJ-ről. Mert attól még ugyanaz a játékos marad.
7 napja
vanek úr New York Giants 1 806
#Giants rookie WR Malik Nabers was diagnosed with a concussion.
KeyG
Ráadásul jól is játszottunk (igen, DJ is..), ez volt egyértelműen a legjobb meccsünk idén, kár érte.
Szesze
Kezdem kapisgálni az okát, hogy miért látjuk ennyire máshogy DJ teljesítményét. Egyszerűen máshogy definiáljuk a jó játék fogalmát. Ha a jó azt jelenti, hogy a qb többségében megdobja a kötelezőt, és nem adja el a labdákat sima checkdown/screen játéknál, és nem is fumblizik, akkor igen, tényleg jól játszott. Nálam ez viszont max egy rookie vagy csere qb-tól számít értékelhető teljesítménynek. És most hagyjuk, hogy egy ennyit kereső irányítóval szemben mi a jogos elvárás, mert akkor megint azzal jösz, hogy ki adta neki ezt a pénzt, holott ez semmit nem számít ebben az esetben. Nem tehetek róla, én egy jó irányítótól elvárom, hogy néha egyedül is nyerjen meg egy meccset, de legalább tudjon hozzátenni valami extrát is néhanapján. És itt nem is egy elit qb-ra gondolok, mert attól konstans várnék el hasonlókat. Azonban még el is tudnám fogadni, hogy csak ennyit csinál egy meccsen, ha olyan helyzetben lennénk mint mondjuk a Vasas, ahol van egy brutál védelem, jó futójáték, és nem rendelkeznek átlag feletti elkapóval (meg ugye ott értékén is kezelik őket). De akkor se gondolnám úgy, hogy jó lenne, csak azt, hogy elvégzi a nem túl nehéz munkáját.
És egyetértek veled abban, hogy már az 1. félidőben is rámehettünk volna TD-re mezőnygól helyett, mivel látható volt, hogy kevesek leszünk a végén, de hogy DJ csak ennyire korlátozott dolgokra képes, szvsz erősen befolyásolja Daboll-t abban, hogy mennyire legyen bevállalós. Mert ahogy írtad, első szezonjában még nem volt ennyire konzervatív, csak azóta ugye megtapasztalt már néhány negatív dolgot negyedik kisérleteknél vagy kétpontos szituknál. Ezt is figyelembe kéne venni.

Szerkesztette: vanek úr
8 napja
vanek úr New York Giants 1 806
Hyatt nem is játszik?
ozibozi
Minek? Csak mélységi passzokra használható, ahhoz meg hiányzik még valami az egyenletből.
8 napja
vanek úr New York Giants 1 806
Ennek miert nem lehetett nekimenni? ☹️
Kronos
Mert most van kickerünk 😆
8 napja
vanek úr New York Giants 1 806
Nem mellesleg, tavaly, amikor TT volt a QB, ugyanazon fal mögött mintha egy másfajta playbook-ból játszott volna, mint Jones.
Zet
Hát ez az. Amikor sérülés után visszatért a csődör helyett, kapásból dobott egy olyan mélységi passzt, ahol végig vezette a wr-t, nem kellett lassítania vagy visszafordulnia. Aztán később mégegyet. Na ez az, amit még soha nem láttam DJ-től. Idén már néhányszor megpróbálta, de mindig jócskán túldobta. Ennek aztán semmi köze a támadófalhoz. Jobb is, hogy túladtunk TT-n, elég röhejes, hogy jóval több extra volt benne, mint a kezdőben. De az igazi gáz, hogy már a biztonsági passzoknál is rohadt pontatlan. Két éve legalább még azokban jó volt. Az meg elég mókás vélemény, hogy az utóbbi meccsen jó lett volna. Ha csak rajta múlik három intet dobott volna, és a rövid yardos szituknál is pontatlan volt. Volt néhány jó megoldása is, de ettől még kurva bizonytalan volt. Én sokkal jobban örülnék neki, ha szórná a nagy játékokat, és néha belehibázna, 1-2 intet leszarok, ha kockázatból fakad, de ő check down hívásoknál csinálja ezt. Ez persze Daboll sara is, de ő már láthatóan egyáltalán nem bízik benne.
10 napja
vanek úr New York Giants 1 806
"Igen, szerintem Eli egy közepes irányító volt, legalább is messze volt az elit szinttől, főleg ha az egész pályafutását globálisan nézzük. Összességében alig volt olyan időszaka amikor konzisztensen tudott teljesíteni, igazából talán egy olyan rövid időszak/év volt amikor egyáltalán felmerülhetett reálisan, hogy ő top5 irányító-e, de az se tartott sokáig. Ellenben extra-clutch volt a csávó ami ebben a sportban sokkal többet tud érni, mint egy stabilan jó játékos akiből hiányzik ez a plusz.
Azt viszont nehezen tudom megérteni, hogy miért őt utálják azok akik nem bírják miért nem az edzőket/vezetőket akik a szerződést adták neki"


Én inkább úgy mondanám, Eli tehetségben, képességekben valóban elmaradt az elit qb szinttől, amit mondjuk Payton, Brees vagy Favre képviselt akkoriban. De teljesítményben, eredményekben egyáltalán nem, mert ahogy írtad, extra clutch volt, egy igazi nyeőember. Márpedig ez a lényeg, ez alapján kell megítélni. És ez alapján abszolút elit volt. És ha 2011 után nem romlott volna le a fala, és nem kontárokat neveznek ki OC/HC posztra, akkor még eredményesebb lehetett volna. Gurulós fociban például Neymar olyan tehetséggel van megáldva, amiről Messi is csak áradozott, Halaand pedig ennek csak töredékével. De szvsz jelenleg senki nem gondolja, hogy a norvég alsóbb polcon lenne a brazilnál. DJ viszont max egy Embolo szinten van.

DJ-vel meg azért vagy elfogult, mert bár látod a hibáit, de mégis felmented és az OL-t hibáztatod folyamatosan olyanokért is, amikhez semmi közük. Mert az tény, hogy selejt fal mögött nem lehet tartósan jól teljesíteni, de azt 5 év alatt fal nélkül is meg lehet már állapítani valakiről, hogy lakozik-e benne átlagnál nagyobb potenciál? Genóban nem láttuk, de ő nem is játszott itt sokat, és az első éve után még én is bíztam Jones-ban.
Azt viszont kikérem a magam nevében, hogy utálnám DJ-t! Senkit nem utálok azért, mert nem elég jó játékos, legfeljebb az olyanokat, aki a viselkedésükkel kiprovokálják maguknak, mint mondjuk Lüke Tóni. És tökéletesen igazad van abban, hogy ez a vezetősség sara. Azoké, akik kiválasztották, és főleg azoké, akik az új szerződést adták neki. És ezt akkor is hangoztattam. Más kérdés, hogy abban az időben nehéz lett volna jobbat szerezni.
vanek úr
"És ha 2011 után nem romlott volna le a fala, és nem kontárokat neveznek ki OC/HC posztra, akkor még eredményesebb lehetett volna."

Erről beszélek.. mi lett volna, ha csak azt az Eli-t kell értékelni amikor szétbasztak körülötte mindent? Mert így analóg a dolog az elmúlt évekkel.. megmondom: semmi nem lett volna Eli-ból, mert a clutch képességei sosem tudtak volna kijönni, ahogy nem is jöttek már akkoriban.
Szesze
Tudtam, hogy ezzel fogsz jönni. De azt az első és az utolsó gyenge éveiben is lehetett látni, hogy meg van benne a potenciál. A megfelelő körülmények az ereményes munkához kellenek. De hogy ki milyen matéria, az lejön natúrban is.
vanek úr
Utolsó éveiben nem volt nehéz látni, hogy megvan benne a potenciál, hisz már nyert 2 SB MVP címet előtte.. ha pusztán csak azt nézed amit akkor csinált abból semmi hasonlót nem feltételeztél volna. Kezdeti éveiben pedig egy rendkívül jó közegben volt csapat szinten, mind edzői, mind játékosállományt tekintve. Ugyebár ez mostanában nem igazán volt elmondható..
Szesze
Na szóval, azt akartam még az előbb írni, hogy igen, jó eséllyel Eli se menne semmire a mostani helyzetben, de annak biztosan jelét adná nemcsak a te, hanem mások számára is, hogy érdemes lenne bízni benne. De ezt persze nem tudom bizonyítani, viszont emlékszem rá 2007 előttről, hogy a divatmédia mennyit fikázta, és engem ez mennyire idegesített. Na DJ esetében ezt kicsit sem érzem.
10 napja
vanek úr New York Giants 1 806
"Igen, szerintem Eli egy közepes irányító volt, legalább is messze volt az elit szinttől, főleg ha az egész pályafutását globálisan nézzük. Összességében alig volt olyan időszaka amikor konzisztensen tudott teljesíteni, igazából talán egy olyan rövid időszak/év volt amikor egyáltalán felmerülhetett reálisan, hogy ő top5 irányító-e, de az se tartott sokáig. Ellenben extra-clutch volt a csávó ami ebben a sportban sokkal többet tud érni, mint egy stabilan jó játékos akiből hiányzik ez a plusz.
Azt viszont nehezen tudom megérteni, hogy miért őt utálják azok akik nem bírják miért nem az edzőket/vezetőket akik a szerződést adták neki"


Én inkább úgy mondanám, Eli tehetségben, képességekben valóban elmaradt az elit qb szinttől, amit mondjuk Payton, Brees vagy Favre képviselt akkoriban. De teljesítményben, eredményekben egyáltalán nem, mert ahogy írtad, extra clutch volt, egy igazi nyeőember. Márpedig ez a lényeg, ez alapján kell megítélni. És ez alapján abszolút elit volt. És ha 2011 után nem romlott volna le a fala, és nem kontárokat neveznek ki OC/HC posztra, akkor még eredményesebb lehetett volna. Gurulós fociban például Neymar olyan tehetséggel van megáldva, amiről Messi is csak áradozott, Halaand pedig ennek csak töredékével. De szvsz jelenleg senki nem gondolja, hogy a norvég alsóbb polcon lenne a brazilnál. DJ viszont max egy Embolo szinten van.

DJ-vel meg azért vagy elfogult, mert bár látod a hibáit, de mégis felmented és az OL-t hibáztatod folyamatosan olyanokért is, amikhez semmi közük. Mert az tény, hogy selejt fal mögött nem lehet tartósan jól teljesíteni, de azt 5 év alatt fal nélkül is meg lehet már állapítani valakiről, hogy lakozik-e benne átlagnál nagyobb potenciál? Genóban nem láttuk, de ő nem is játszott itt sokat, és az első éve után még én is bíztam Jones-ban.
Azt viszont kikérem a magam nevében, hogy utálnám DJ-t! Senkit nem utálok azért, mert nem elég jó játékos, legfeljebb az olyanokat, aki a viselkedésükkel kiprovokálják maguknak, mint mondjuk Lüke Tóni. És tökéletesen igazad van abban, hogy ez a vezetősség sara. Azoké, akik kiválasztották, és főleg azoké, akik az új szerződést adták neki. És ezt akkor is hangoztattam. Más kérdés, hogy abban az időben nehéz lett volna jobbat szerezni.
vanek úr
"És ha 2011 után nem romlott volna le a fala, és nem kontárokat neveznek ki OC/HC posztra, akkor még eredményesebb lehetett volna."

Erről beszélek.. mi lett volna, ha csak azt az Eli-t kell értékelni amikor szétbasztak körülötte mindent? Mert így analóg a dolog az elmúlt évekkel.. megmondom: semmi nem lett volna Eli-ból, mert a clutch képességei sosem tudtak volna kijönni, ahogy nem is jöttek már akkoriban.
Szesze
Tudtam, hogy ezzel fogsz jönni. De azt az első és az utolsó gyenge éveiben is lehetett látni, hogy meg van benne a potenciál. A megfelelő körülmények az eredményes munkához kellenek. De hogy ki milyen matéria, az lejön natúrban is. Legalábbis hosszútávon.

Szerkesztette: vanek úr

Legkedveltebb fórum hozzászólások

10 hónapja
vanek úr New York Giants 1 806
Tavaly volt hogy 10 emberrel mentünk neki egy play-nek kulcsszituációban, tegnap pedig már 9 játékossal sikerült felállnia az ST-nek egy játékhoz. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen.
több mint 5 éve
vanek úr New York Giants 1 806
Sziasztok!
Halljuk hogy nagy szezoneleji 70-90% sale vásár van a fővárosban.

Solderért mi is adnánk egy 5. kört.
OBJért és egy 2020as komp. harmadik körért pedig egy 2019-es másodikat.
...
Juteszembe, Collins eladó?
akdestroyer
Solder mondjuk nem is ér többet, a főváros meg kicsit odébb van 😊

Szerkesztette: vanek úr
több mint 3 éve
vanek úr New York Giants 1 806
Nagyon pofásan kezd kinézni mind az O, mind a D. Ha csak a neveket nézzük meg merem kockáztatni, hogy a legjobb kerete a csoportban most nekünk van, a kérdés, hogy mire lesz képes TapsiHapsi és DJ. A védelemben bizok, hogyha Graham a tavalyi állománnyal is erős def-et rakott össze, akkor az ideivel szárnyalnunk kell.

DE: Williams
NT: Lawrence
DE: BJ Hill
ILB: Martinez, Regland
OLB: ???, Carter, Odenigbo, Coughlin
CB1: Bradberry
CB2: Jackson
Slot: Logan Ryan
SS: Peppers,
FS: McKinney, Love
PeppyRapier
Ugye Lajost csak poénból hagytad ki? 😀
több mint 1 éve
vanek úr New York Giants 1 806
Nálunk valamiért fagyos lett a karácsonyi hangulat amióta közöltem, hogy minden angyalnak, kisjézuskának és vendégnek háromnegyed 7-ig el kell hagynia a házunkat 😊
több mint 3 éve
vanek úr New York Giants 1 806
Danny Shelton vizitál ma.
Beki
Már kezdtem aggódni DG miatt
vanek úr
Mondjuk ő elférne azért bőven.
Szesze
Felölem aztán jöhet. Csak csodálkoztam, hogy már csaknem tíz új arc jött, de egyik sem nyom másfél mázsát 😄

Szerkesztette: vanek úr
több mint 1 éve
vanek úr New York Giants 1 806
Giants Named Potential Landing Spot for $150 Million QB in 2023

That won’t stop Jeff Howe of The Athletic from naming the Giants as a potential destination in 2023 for quarterback Aaron Rodgers, who could be heading for a split with the Green Bay Packers this offseason.

Howe first mentioned the San Francisco 49ers and New York Jets as options for Rodgers, but mentioned the Giants in a pack of teams that could use quarterback upgrades.
ozibozi
marhaság
Szesze
Nem én találtam ki 😊
ozibozi
Én simán elhiszem. Elvégre évek óta azért rinyál Rodgers, hogy minőségi elkapókat akar 😊
több mint 2 éve
vanek úr New York Giants 1 806
Nem tudom mennyire gondolkodnak ugyanabban a rendszerben amit a Billsnel csinaltak,en bizom abban hogy annal kreativabbak hogy egy "semabol" akarjanak megelni innentol...persze culture meg analitika az johet de hogy egy Bills 2.0 t epitetsenek legyen a mesterterv hat nem tudom...
Elkapo fronton en eleg pesszimista vagyok a jelenlegi allomannyal , a vicc hogy meg tenyleg Toney az akitol lehet varni valamo extrat de inkabb tennek arra hogy a szezon vegen mar nem lesz a csapatnal...
A tobbiek problemait gyengesegeit mar jol ismerjuk (gondolok itt a rendkivuli serulekenysegre leginkabb) ezek nemnis igazan fognak valtozni !szoval meg ha van is potencial mondjuk Golladayben azt max 6-7 meccsen elvezhetjuk majd kb....
Egyebkent mar alig varom hogy induljon az igazi offseason mert nagyon kivancsi vagyok hogy milyen donteseket hoznak merre hogyan indulunk..
yooker
Én nem tartok a WR sortól, nyilván a sérülékenység szarul néz ki náluk, de valójában évek óta nem jutottunk el még addig sem, hogy a WR-eken múljon bármi is..
Szesze
En sem gondolom hogy rajtuk all vagy bukik a szezon de most konkretan roluk volt kerdes
yooker
Shepard mindenesetre marad, ez jó hír, szinte biztos voltam benne, hogy kivágjuk. Persze ettől még nem lesz kevésbé sérülékeny, de ezek szerint legalább van miről beszélni.
Szesze
igen Shepard sokkal fontosabb sztem mint sokan gondoljak. egy jo slot receiver a fiatal qb legjobb baratja foleg 3rd downoknal. en arra leszek kivancsi, hogy vegre olyan offense lesz, ami kihasznalja Jones erossegeit a hosszu labdakkal.
csebi
Ismerik még az offense szót arrafele? 😊😉
warr_b
Annyira mint Wentz biztos 😊

Szerkesztette: vanek úr
több mint 1 éve
vanek úr New York Giants 1 806
Két játékos is kiérdemelete a ProBowl részvételt: Saquon és Dexy!
nagir
Thomas is kiérdemelte, csak nem szavazták be

Szerkesztette: vanek úr
több mint 4 éve
vanek úr New York Giants 1 806
úgyvan, mehet a 6-10-es csoportgyőzelem, 4-es holtversenyben, vagy 3-asban, szóval nincs veszve a giants po, akár még coin toss is jöhet
vittore
Hivatalosan is kiestunk, a skins még bejuthat mi nem.
csebi
Nem igaz mert csoda folytán lehet meg 4way tie. A következőképpen

Dallas - L, L, L, L
Giants - WWWW
Eagles - LLWL
Redskins - WWLW

Ha így alakulnak az egymás utáni meccsek csapatonkent, akkor 6-10 mindenkinek és körbeveres kb, szóval coin tossal kellene dönteni 😂😂
Rodaron
A francba! Én meg már az előző meccsünket is úgy néztem, mint akinek minden mindegy. Mostantól komolyan veszem😄
11 hónapja
vanek úr New York Giants 1 806
Mit gondoltok melyik top prospect QB illene a csapathoz, lenne jó Daboll keze alatt? Az opció lehet, hogy húzunk egy QB-t, Jones-t meg el trade-eljük miután felépült?
GJohnny74
Három nevet emlegetnek gyakran. Caleb Williams, Drake Maye és Michael Penix. Utóbbinak már volt két ACL szakadása, ezért szerintem csak az első két név jöhet szóba, sőt, szerintem csak Williams…
Zet
Maye nem lenne rossz hozzatok ilyen Herbert/Allen prospect kb. Dabollnak valo 😀 Calebnek meg egyre tobb radflag kezd korvonalazodi, mar hatalmas egoja lett az apjanak koszonhetoen, mert nyilatkoztak h ha olyan draftolna ink marad az egyetemen ott is jo penzt keres… de voltak cserebe a hetekbe szar meccsei is…
onDier
Szereztünk már olyan elkényeztetett qb-t, akinek derogált az 1/1-es csapatban játszani, és nem nagyon bántuk meg a dolgot 😄