Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Ez kell BB!!
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
azért viszonylag nem lenne jó, ha egy 0-0-val ütnénk ki egymást a PO-ból😀
több mint 9 éve
Klaci79
22 106
folyamatosan azt érzem, hogy Ben egyszerűen képtelen váltani...ami előre meg van írva, azt megdobja, kb 50%-al, viszont ha nincs szabadon a célpont azt is erőlteti...igen, ilyenekből bőven jönnek az INT-k...év elején nem volt azért ennyire egysíkú a játéka...most valami baj lehet vele....kellene talán valami fiatal táncoslány, hogy kicsit felpörögjön
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
Akkor jó meccs lesz, ha Dalton is hozza a formáját 😀 .Nem láttam sok vasas-meccset idén, de Big Ben mai játékában bőven benne van az INTmegyerikrisznála mindig benne van, de sajnos az elmúlt pár meccsen ez hatványozottan igazShilkor
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
Nem láttam sok vasas-meccset idén, de Big Ben mai játékában bőven benne van az INTmegyerikriszszentek ellen lehetett volna hat is az a két int is
több mint 9 éve
Nem láttam sok vasas-meccset idén, de Big Ben mai játékában bőven benne van az INTmegyerikrisznála mindig benne van, de sajnos az elmúlt pár meccsen ez hatványozottan igaz
több mint 9 éve
Na mi jön 3.-ra?
több mint 9 éve
xtaki
3 386
Marta sokadszorra droppol az uccsu meccseken
több mint 9 éve
Nem láttam sok vasas-meccset idén, de Big Ben mai játékában bőven benne van az INT
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Greshamon két first down ment el ebben a drive-ban
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
És az a két-három(?) meccs is szerintem valami csoda volt, mert az nem a csapat valós erejét jelentette.Big Ben nem tudom mi a szart csinál...a számai jók, de a játéka főleg amikor nagyon kellene borzalmasan visszaesettKlaci79Régen meg nem voltak ilyen statjai átlagban, de amikor kellett jött a GW TD vagy egy big play, hiába volt sok INT,most meg vagy nagyon-nagyon-nagy vezér-vagy megbukik vezérként.fcancellara
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
Big Ben nem tudom mi a szart csinál...a számai jók, de a játéka főleg amikor nagyon kellene borzalmasan visszaesettKlaci79Régen meg nem voltak ilyen statjai átlagban, de amikor kellett jött a GW TD vagy egy big play, hiába volt sok INT,most meg vagy nagyon-nagyon-nagy vezér-vagy megbukik vezérként.
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
Big Ben nem tudom mi a szart csinál...a számai jók, de a játéka főleg amikor nagyon kellene borzalmasan visszaesettKlaci79Totál egyetértek.
több mint 9 éve
Klaci79
22 106
Big Ben nem tudom mi a szart csinál...a számai jók, de a játéka főleg amikor nagyon kellene borzalmasan visszaesett
több mint 9 éve
Vége mindenkinek, Newhouse beszáll a következő drive-ba. Pittsburghiek megnyugodhatnak.
több mint 9 éve
Jókat puntolunk 😀
több mint 9 éve
Megint screen baz+, vagy ez vagy a hosszú passz. Miért nem lehet 3rd & 9-re 10-15 yardos passzt hívni?
több mint 9 éve
xtaki
3 386
Haley takarodj, megint screen haradikra
több mint 9 éve
Bold prediction: nem 50-49 lesz a vége 😀
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
én is úgy értem. Most meg lehet mutatni (hiszen a Bengals D combos), hogy a Colts és a Ravens meccs nem volt "véletlen"Na most meg lehet mutatni milyen "fasza" az Ofcancellaraideje lenne mutatni valamit, mert a D nem hiszem, hogy végig le tudja nullázni a BengalstShilkor
több mint 9 éve
Na most meg lehet mutatni milyen "fasza" az Ofcancellaraideje lenne mutatni valamit, mert a D nem hiszem, hogy végig le tudja nullázni a Bengalst
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Védelmek csatája lesz a mai meccs!
több mint 9 éve
ma eddig jók vagyunk futás ellen 😀
több mint 9 éve
Na tessék, ez nem screen volt harmadikra :-P
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
Na most meg lehet mutatni milyen "fasza" az O