Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 9 éve
1 órával késöbb kezdik el mutatni(felvételről)zzz888Megatron ott van már 7-kor is 😀
több mint 9 éve
hu.wikipedia.org/wiki/C8ha nyerünk átkapcsolok erre a buzi C8-ra és megnézem ott is a végétKlaci79Mi ax a C8?xtaki
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
1 órával késöbb kezdik el mutatni(felvételről)
több mint 9 éve
ha nyerünk átkapcsolok erre a buzi C8-ra és megnézem ott is a végétKlaci79Mi a baj a C8-cal amőúgy?😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
xtaki
3 386
ha nyerünk átkapcsolok erre a buzi C8-ra és megnézem ott is a végétKlaci79Mi ax a C8?
több mint 9 éve
Klaci79
22 106
az a kurva eget!!!!!!!! 94 yardos TD...Big Ben 4000 yard felett....3 meccsel a vége előtt
több mint 9 éve
nem szeretem a kávét csak van egy vicc hogy az arab a szidó meg a szkinhed kifognak együtt egy aranyhalat és kívánhatnak egyet-egyet: arab: dögöljön meg minden szidó, szidó: dögöljön meg minden arab szkinhed: én már csak egy kávét kérekRövidet, vagy hosszút? Tejjel vagy nélküle és hány cukorral? 😀 😀 😀 😀vontodegy lassú drive kellene a végén pontokkalbcsarliés én akkor már csak egy kávét kérek... 😀zzz888
több mint 9 éve
na jó, így se rossz 😀egy lassú drive kellene a végén pontokkalbcsarliígy már nem is jó? 😀Shilkor
több mint 9 éve
Még meg is lehet...Lehet itt mutogatni az O-ra, meg Big Benre, de Daltonnak 4 jó passza volt, abból 3 TD, abból 2 passzból 120 yard.kishaszifélreérted....mindenki tudja, hogy a sec a szar, de az O-nak ezért lenne muszáj nyernie a meccset, akár 40 pontot elérveKlaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 106
ha nyerünk átkapcsolok erre a buzi C8-ra és megnézem ott is a végét
több mint 9 éve
Hall-lal mi a fasz volt? Egyszerűen megállt, mikor 2 yarddal előtte volt az ember.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
egy lassú drive kellene a végén pontokkalbcsarliígy már nem is jó? 😀
több mint 9 éve
Rövidet, vagy hosszút? Tejjel vagy nélküle és hány cukorral? 😀 😀 😀 😀egy lassú drive kellene a végén pontokkalbcsarliés én akkor már csak egy kávét kérek... 😀zzz888
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
ennyi
több mint 9 éve
brájenttttt 😀
több mint 9 éve
Klaci79
22 106
leszarom, ha egy gyors TD-t szerzünk mondjuk 😀egy lassú drive kellene a végén pontokkalbcsarliés én akkor már csak egy kávét kérek... 😀zzz888
több mint 9 éve
Klaci79
22 106
na, ez most nyomokban sec-et tartalmazottfcancellaraIke sérülés miatt nem volt pályán...Blake jól védekezett...na persze ő is egyelőre csak vészmegoldásnak jó...
több mint 9 éve
egy lassú drive kellene a végén pontokkalbcsarliés én akkor már csak egy kávét kérek... 😀
több mint 9 éve
egy lassú drive kellene a végén pontokkal
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
na, ez most nyomokban sec-et tartalmazott
több mint 9 éve
Nem értem félre, ennek a Bengals D-nek elég nehéz pontokat felírni. Meg kell szenvedni minden pontért.Lehet itt mutogatni az O-ra, meg Big Benre, de Daltonnak 4 jó passza volt, abból 3 TD, abból 2 passzból 120 yard.kishaszifélreérted....mindenki tudja, hogy a sec a szar, de az O-nak ezért lenne muszáj nyernie a meccset, akár 40 pontot elérveKlaci79
A mi védelmünk viszont bottom-line. Így nehéz hasonlítgatni, hoyg kinek mit kéne...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Klaci79
22 106
Lehet itt mutogatni az O-ra, meg Big Benre, de Daltonnak 4 jó passza volt, abból 3 TD, abból 2 passzból 120 yard.kishaszifélreérted....mindenki tudja, hogy a sec a szar, de az O-nak ezért lenne muszáj nyernie a meccset, akár 40 pontot elérve
több mint 9 éve
Lehet itt mutogatni az O-ra, meg Big Benre, de Daltonnak 4 jó passza volt, abból 3 TD, abból 2 passzból 120 yard.kishasziEnyhe túlzás. Nem is annyira enyhe.
több mint 9 éve
Lehet itt mutogatni az O-ra, meg Big Benre, de Daltonnak 4 jó passza volt, abból 3 TD, abból 2 passzból 120 yard.
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
Ha ebből nincs TD, buktuk a meccset.megyerikrisztampa is ezt hitte anno