Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
nhm
1 254
mint minden évben! 😊amúgy ezt mai napig nem értem, amikor azt mondják, hogy mi idáig kikkel játszottunk! egyrészt nem mindegy? másrészt meg, nem volt gyenge sorsolásunk idén...Biztos mert velünk 2x is játszotok. 😅
nhm
polamalu
több mint 8 éve
No szép jó estét mindenkinek! Úgy látom a Cinci inkább kamu sérüléseket jelent be, csak legyen mire fogni a zakót. 😉
több mint 8 éve
amúgy ezt mai napig nem értem, amikor azt mondják, hogy mi idáig kikkel játszottunk! egyrészt nem mindegy? másrészt meg, nem volt gyenge sorsolásunk idén...Biztos mert velünk 2x is játszotok. 😅
nhm
több mint 8 éve
Ez a gyerek jobb mint Dalton.
több mint 8 éve
nhm
1 254
amúgy ezt mai napig nem értem, amikor azt mondják, hogy mi idáig kikkel játszottunk! egyrészt nem mindegy? másrészt meg, nem volt gyenge sorsolásunk idén...
több mint 8 éve
nice punt
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
well done
több mint 8 éve
nem igaz hogy egy 3.-at nem tudunk már kivédekezni... 😕na a legjobbkor, ha nem lesz közte az részünkről így siker, de kb inkább feladnám, hogy legalább fél csapat ne sérüljön meg
nhm
Lou Anarumo for president
több mint 8 éve
nhm
1 254
csak szóvá kellett tennem! 😊nem igaz hogy egy 3.-at nem tudunk már kivédekezni... 😕Mondjuk nem is a Jaguars ellen játszotok...
nhm
vontod
több mint 8 éve
nem igaz hogy egy 3.-at nem tudunk már kivédekezni... 😕Mondjuk nem is a Jaguars ellen játszotok...
nhm
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
nhm
1 254
nem igaz hogy egy 3.-at nem tudunk már kivédekezni... 😕
több mint 8 éve
na most nagy a baj...a 2. LT aki kidől...Ő egy k...szott ranger. Fél lábbal is
Klaci79
több mint 8 éve
A legszimpatikusabb edzőnek (Bill Belichick) a nyomába sem érhet Tomlin.hát hóóógyne 😊
Tizenkettes
neked viszont jó a humorod
több mint 8 éve
Tizenkettes
50
A legszimpatikusabb edzőnek (Bill Belichick) a nyomába sem érhet Tomlin.
több mint 8 éve
Tomlin továbbra is szimpatikus. Mint a blokkolása.Szerinte (szerintem is) elmaradt egy zászló, ezt tette szóvá. Teszi a dolgát. Bill "Video puhalaszti" Belichick sem az a fullszimpi csávó, de eredményes...
laoce
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Klaci79
22 219
hagyjad....neki ez maradt 😉Tomlin továbbra is szimpatikus. Mint a blokkolása.Szerintem a ti edzőtök is ugyanezt tette volna
laoce
bcsarli
több mint 8 éve
Nekem az ő viselkedése sportágtól és csapattól függetlenül unszimpatikus hogy nagyon nagyon finom legyek.
Lou Anarumo for president
több mint 8 éve
Klaci79
22 219
na most nagy a baj...a 2. LT aki kidől...
több mint 8 éve
Tomlin továbbra is szimpatikus. Mint a blokkolása.Szerintem a ti edzőtök is ugyanezt tette volna
laoce
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
de kellett
több mint 8 éve
nhm
1 254
most mondom: Nyerünk! 😊
több mint 8 éve
Tomlin továbbra is szimpatikus. Mint a blokkolása.Most mi a bajod. Kiáll a csapat mellett
laoce