NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Boswell kapott már becenevet sütitől?
több mint 8 éve
nhm
1 252
azt se értem, hogy Daltont miért nem játszatjuk... nem tudom elképzelni h ilyen esetben BB ne jött volna vissza... 😕
több mint 8 éve
Udvardi is kimehetne nem lenne minőségi vissza lépés
több mint 8 éve
Ifo
89
hát ez komoly 😊
több mint 8 éve
Kick is good, Boswell király
több mint 8 éve
stands
több mint 8 éve
nhm
1 252
okmindentől függetlenül én berúgnám a helyetekbe!szerintem mi is rúgnánk...csak hiába kérték a bírókat, hogy nézzék meg az ítéletet, nekünk nem reagáltak...ma se jobbak ezek a zebrák, mint az idei átlaguk
nhm
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 218
mindentől függetlenül én berúgnám a helyetekbe!szerintem mi is rúgnánk...csak hiába kérték a bírókat, hogy nézzék meg az ítéletet, nekünk nem reagáltak...ma se jobbak ezek a zebrák, mint az idei átlaguk
nhm
több mint 8 éve
pfefe8
1 203
mindentől függetlenül én berúgnám a helyetekbe!Egyetértek.
nhm
Steelers fan
több mint 8 éve
mindentől függetlenül én berúgnám a helyetekbe!így van, rúgni kell
nhm
több mint 8 éve
nem hiszem hogy megadják
több mint 8 éve
nhm
1 252
mindentől függetlenül én berúgnám a helyetekbe!
több mint 8 éve
Elég komikus volt ez az egész jelenetsor a bírók részéről, nem? Nem nagyon tudták mi volt...
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
Millerrel ma k. nagyot megyünk eddig
több mint 8 éve
de hiányoznak az időkérések .-(
több mint 8 éve
...pedig úgy bíztam ma a Titansben😀Én az idegbeteg Filipbe bízok!
fcancellara
több mint 8 éve
Nem kell a nagykép .-)Már a szezon előtt eldőlt ez a meccs! 😀No szép jó estét mindenkinek! Úgy látom a Cinci inkább kamu sérüléseket jelent be, csak legyen mire fogni a zakót. 😉kicsit korai még zakóról beszélni, nem? 😊
Szokol
nhm
Szokol
több mint 8 éve
nhm
1 252
mint a pittsburghi... 😊Már a szezon előtt eldőlt ez a meccs! 😀No szép jó estét mindenkinek! Úgy látom a Cinci inkább kamu sérüléseket jelent be, csak legyen mire fogni a zakót. 😉kicsit korai még zakóról beszélni, nem? 😊
Szokol
nhm
Szokol
több mint 8 éve
Már a szezon előtt eldőlt ez a meccs! 😀No szép jó estét mindenkinek! Úgy látom a Cinci inkább kamu sérüléseket jelent be, csak legyen mire fogni a zakót. 😉kicsit korai még zakóról beszélni, nem? 😊
Szokol
nhm
több mint 8 éve
Vezet a Chifs&Jets páros, nagyon kell a W!!
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
...pedig úgy bíztam ma a Titansben😀
több mint 8 éve
amúgy ezt mai napig nem értem, amikor azt mondják, hogy mi idáig kikkel játszottunk! egyrészt nem mindegy? másrészt meg, nem volt gyenge sorsolásunk idén...Jó csapatotok van, nem véletlenül álltok itt, nyugi.
nhm
több mint 8 éve
Tizenkettes
50
Ha a Pittsburgh kikap, majd mondhatjátok, hogy "jó, de úgy könnyű, hogy nem volt Dalton meg Eifert sem"...
több mint 8 éve
nhm
1 252
No szép jó estét mindenkinek! Úgy látom a Cinci inkább kamu sérüléseket jelent be, csak legyen mire fogni a zakót. 😉kicsit korai még zakóról beszélni, nem? 😊
Szokol