Cleveland Browns - Atlanta Falcons
több mint 2 éve
Tdog
653
Win ide vagy oda, Riddert kerem a kezdobe. Mariota lolapja ma is vallalhatatlan volt
több mint 2 éve
joeolah
59
örülünk 😊
több mint 2 éve
Szoros meccset nyertünk, szokatlan.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Tdog
653
Ez de egy tipik Falcons befejezes de most nem mi valositottuk meg😅
több mint 2 éve
jóvan brissett
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
ez a műfaj az ami még egyszer sem sikerült artur mesternekAhogy most futunk sztem ezt letudjuk porgetni. Kiveve ha fumble ami benne van3 időkérésük van. kell még 2 first down a meccshez.
Tdog
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
amari full üresen futotta a slantet, baszki nézz már odaTerrell amúgy jól fogja, szerintem már felé se mer nézni ...
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
amari full üresen futotta a slantet, baszki nézz már oda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Tdog
653
Ugy gondoltam hogy vegig megtartjuk😀 hat nem jott beAhogy most futunk sztem ezt letudjuk porgetni. Kiveve ha fumble ami benne van3 időkérésük van. kell még 2 first down a meccshez.
Tdog
Kenny
több mint 2 éve
minden meccsen van legalább 1 ilyenünk, kezd nagyon zavaró lenni 😕Londonnal mentek ketten is a cover3-ból, kommunikációs hiba volt a DB-k között.vagy ha fél pályát hagyunk a WR-nekMariota GW drive here we go😀Ha handoffol Huntleynak, jók leszünk 😀
Tdog
empty taxi
Drip
empty taxi
több mint 2 éve
Ahogy most futunk sztem ezt letudjuk porgetni. Kiveve ha fumble ami benne van3 időkérésük van. kell még 2 first down a meccshez.
Tdog
több mint 2 éve
Londonnal mentek ketten is a cover3-ból, kommunikációs hiba volt a DB-k között.vagy ha fél pályát hagyunk a WR-nekMariota GW drive here we go😀Ha handoffol Huntleynak, jók leszünk 😀
Tdog
empty taxi
Drip
Madden hates me.
több mint 2 éve
Tdog
653
Ahogy most futunk sztem ezt letudjuk porgetni. Kiveve ha fumble ami benne van
több mint 2 éve
vagy ha fél pályát hagyunk a WR-nekMariota GW drive here we go😀Ha handoffol Huntleynak, jók leszünk 😀
Tdog
empty taxi
több mint 2 éve
Tdog
653
Ott van😀😀😀
több mint 2 éve
Mariota GW drive here we go😀Ha handoffol Huntleynak, jók leszünk 😀
Tdog
Madden hates me.
több mint 2 éve
Tdog
653
Mariota GW drive here we go😀
több mint 2 éve
Walkernek is elég fos meccse van ma, Hunt is most csúnyán lerázta.
Madden hates me.
több mint 2 éve
Dobd már oda Pittsnek te nyomorult.Ha mukodni fog a connection Ridder Pitts és London között akkor még lehet normális csapatunk az elkövetkező években.
több mint 2 éve
Ilyenkor látszik mennyit számít. Bár ettől függetlenül a run D ugyanúgy szar lenne , max 1-2 play-el kéne többet próbálkozni 😀Komolyan itt bárki futhatna mindenki alázná ezt a védelmetde hogy nem tudják levinni mariotat azis kemeny,
Drip
az ilyen ziccerekből garrett csinalt volna 3 sacket, ezek meg hozzá se tudnak érni 😀
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Tdog
653
Ezt a toketlenkedest. Mar 2. Elbaszott snap