Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
több mint 9 éve
Jövő vasárnap hajrá Chiefsén se, de akkor jöhet a Denver! 😀nhmkb ugyanazt kapjuk mint ők az első meccsenDripHát épp ez a döbbenet. Nagyon nem hittem ebben a meccsbennasheem
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
én csak azt remélem, hogy János észleli, hogy mi itt a helyzet és máshogy áll a dolgokhoz. kitartást a Browns drukkerekn ek és GRat a Bengalsnak.
több mint 9 éve
JustoVillar
619
ez rekord gyorsaságú meccs volt 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 9 éve
grat a Bengalsnak, a Browns drukkerek meg ne keseredjenek el, ez volt a mélypont, innen felfelé vezet az út....sziasztok
több mint 9 éve
Johnny Who??? 😥
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
nhm
1 249
én se, de akkor jöhet a Denver! 😀kb ugyanazt kapjuk mint ők az első meccsenDripHát épp ez a döbbenet. Nagyon nem hittem ebben a meccsbennasheem
több mint 9 éve
kb ugyanazt kapjuk mint ők az első meccsenDripHát épp ez a döbbenet. Nagyon nem hittem ebben a meccsben
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
kb ugyanazt kapjuk mint ők az első meccsen
több mint 9 éve
Azért amit futás ellen a Browns D művel az még Manziel betlijénél is nagyobb gáz...
több mint 9 éve
Burkhead 😀
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
nhm
1 249
Burkhead TD! ezaz!!!
több mint 9 éve
200 benyalt futott yard. 'nuff said.Joey Tribbianicsoda, hogy múlthéten T-Richből nem csináltunk kiskirályt
több mint 9 éve
200 benyalt futott yard. 'nuff said.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
anarfa
477
Futás közben történtHouston baj van... Fritzpatrik lábát törte....vsanyi132a zsebben sérült meg, futás volt vagy non-kontakt?baggio
több mint 9 éve
gergogergo
246
ráadásul utolsó hazai meccs, csúnya búcsú ez a mai teljesítmény a hazai közönségtőlna valami önbizalom növelő TD-t legalábbDripkéne, ez a 0 pont azért nekem is kemény, pedig nem voltak nagy elvárásaim.Joey Tribbiani
több mint 9 éve
Houston baj van... Fritzpatrik lábát törte....vsanyi132a zsebben sérült meg, futás volt vagy non-kontakt?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
na valami önbizalom növelő TD-t legalábbDripkéne, ez a 0 pont azért nekem is kemény, pedig nem voltak nagy elvárásaim.
több mint 9 éve
csak nem kiderül Rodgers-ről is, hogy "this ain't college"?Közben Derek Andersont is nézem. Browns QB maratont tartok ma.füligjimmyGyere inkább Billst nézni. Jól tartják a sajtokat.Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
na valami önbizalom növelő TD-t legalább
több mint 9 éve
Ha ez a két csapat egymás ellen játszik kötelezném őket hogy egyikük rózsaszín sisakot használjon 😀 sorsolják ki hogy melyik, de nagyon zavar hogy gyakorlatilag azonos a helmet 😊vsanyi132Paul Brown hatalmas edző volt, de nem egy kreatív marketinges 😊
több mint 9 éve
Ha ez a két csapat egymás ellen játszik kötelezném őket hogy egyikük rózsaszín sisakot használjon 😀 sorsolják ki hogy melyik, de nagyon zavar hogy gyakorlatilag azonos a helmet 😊
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
a Giants ellen bárki.Griffin3 parádézik ma.Bazzanihátha ezzel azt akarják még mindig elérni, hogy futkározós qb nem maradhat a ligába akkor nemDriphányszor fog még elhangzani a this isn't college mondat ? 😒Dripminden rossz passznál/sacknél 😊 élvezed az ennyire didaktikus megjelenítését az nfl marketingjének? :pbaggio
több mint 9 éve
Griffin3 parádézik ma.hátha ezzel azt akarják még mindig elérni, hogy futkározós qb nem maradhat a ligába akkor nemDriphányszor fog még elhangzani a this isn't college mondat ? 😒Dripminden rossz passznál/sacknél 😊 élvezed az ennyire didaktikus megjelenítését az nfl marketingjének? :pbaggio
több mint 9 éve
hátha ezzel azt akarják még mindig elérni, hogy futkározós qb nem maradhat a ligába akkor nemhányszor fog még elhangzani a this isn't college mondat ? 😒Dripminden rossz passznál/sacknél 😊 élvezed az ennyire didaktikus megjelenítését az nfl marketingjének? :pbaggio