Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
több mint 9 éve
Egy biztos: ez a meccs érdekes.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
Michael Sam is top3-ban volt az eladott mezekben NFL szinten, mikor sejthető volt, hogy az 53 is nagy pozitívum lenne tőle.nekem az a bajom, belátom tufa vagyok, hogy nem a semmiből jött, hogy Mr.Football megváltja a világot és nem a fan-ok találták ki, szerintem, ez a srácból jön, hogy ő megjön és moneysign, lehet, hogy jó játékos lehet, de ez a hozzáállás rémszar, főleg, hogy NFL eredmény nincs mögötte.MazzuBob Griffin 15 reklámszerződést összerakott, még amikor egy passzt nem dobott NFL szinten.füligjimmy
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
nekem az a bajom, belátom tufa vagyok, hogy nem a semmiből jött, hogy Mr.Football megváltja a világot és nem a fan-ok találták ki, szerintem, ez a srácból jön, hogy ő megjön és moneysign, lehet, hogy jó játékos lehet, de ez a hozzáállás rémszar, főleg, hogy NFL eredmény nincs mögötte.MazzuBob Griffin 15 reklámszerződést összerakott, még amikor egy passzt nem dobott NFL szinten.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Mondjuk ha nem lenne az OL miatt minden playben penalty az nem lenne gond.
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
nekem az a bajom, belátom tufa vagyok, hogy nem a semmiből jött, hogy Mr.Football megváltja a világot és nem a fan-ok találták ki, szerintem, ez a srácból jön, hogy ő megjön és moneysign, lehet, hogy jó játékos lehet, de ez a hozzáállás rémszar, főleg, hogy NFL eredmény nincs mögötte.
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
Szar is Manzielnek most egyébként, hogy nincs egy 6'5" magas NFL elit elkapója ... mondjuk ezt el lehetett volna kapni.
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
Így ellensúlyozza, hogy alacsony?
- Abe Simpson
több mint 9 éve
nhm
1 252
persze! 😊
több mint 9 éve
😀😀
több mint 9 éve
ez de szar passz volt, atyaég.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
JustoVillar
625
jó a Bengals D ma, ez nem kérdés, szétdominálják az OL-t.Joey TribbianiÉs az O-ük is a Browns D-jét
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 9 éve
kezd már unalmas lenni ez a money sign-nal való cinkelés, meg is érdemli
több mint 9 éve
anarfa
477
Micsoda ostoba penalty
több mint 9 éve
nhm
1 252
jó a Bengals D ma, ez nem kérdés, szétdominálják az OL-t.Joey Tribbianiígy van! egyetértünk! a D a lényeg! (nálunk szinte mindig!😊
több mint 9 éve
Maualuga, heh
több mint 9 éve
szerintem a hangsúly a garantált összeg nélkül is a 100 millán leszmennyi garantáltal? 😉nhmAzt is tegyük hozzá az irányítókérdéshez, hogy Jason Campbell még a ligában van.füligjimmyilletve Andy Dalton 100+ millió dolláros QBbaggio
több mint 9 éve
jó a Bengals D ma, ez nem kérdés, szétdominálják az OL-t.
több mint 9 éve
nhm
1 252
mennyi garantáltal? 😉Azt is tegyük hozzá az irányítókérdéshez, hogy Jason Campbell még a ligában van.füligjimmyilletve Andy Dalton 100+ millió dolláros QBbaggio
több mint 9 éve
Meg a Cutler, az a Jay. Na az is sokat keres. 😊Azt is tegyük hozzá az irányítókérdéshez, hogy Jason Campbell még a ligában van.füligjimmyilletve Andy Dalton 100+ millió dolláros QBbaggio
több mint 9 éve
Azt is tegyük hozzá az irányítókérdéshez, hogy Jason Campbell még a ligában van.füligjimmyilletve Andy Dalton 100+ millió dolláros QB
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nhm
1 252
bocs, hogy mertem szólni!gyerekek, ha Manziel jól is játszana, akkor is 20!!! pontot felraktunk már!!nhmKöszi, hogy szóltál észre sem vettük.Bazzani