Cleveland Browns - Jacksonville Jaguars
11 hónapja
KopaFabian
229
Ez TD, ott is a challange
11 hónapja
Grat a teljesen megérdemelt W-hez Browns. Jó lenne ezt a meccset is gyorsan elfelejteni. Blake Hence jobb 4. számú LT, mint Fortner centerben. Montaric megszolgálja ma a BUSTer Brown nevet. Megköszönhetjük, ha a Cincy és a Jets kikaprja nekünk a gesztenyét a Texans-Coltrs esetleges legyőzésével. Amúgy meg ez kurvagyenge sokaktól. Megint.
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
Az lesz a vege osszetorik trevort
11 hónapja
dioadam
597
Ha akarunk még ezen a meccsen valamit, akkor végig kell menni TD-ig.Ha nem sikerül, akkor ez mára szerintem ennyi volt.
11 hónapja
Hunt igazán kellemes meglepetés, 7. futott TD-je
11 hónapja
KopaFabian
229
Gyönyörű nyitó drive
11 hónapja
Yay!. @Trevorlawrencee has recorded 11 completions for 100 yards and 1 touchdown in first half today’s matchup. His 52 career touchdowns claims sole possession of 4th most in franchise history, passing QB Byron Leftwich (51). pic.twitter.com/cXfqxnlORR
— JaguarsPR (@JaguarsPR) December 10, 2023
11 hónapja
Kirk nagyon hiányzik. Jaguars QB Trevor Lawrence is now 1-of-7 with 2 Int on throws more than 10 yards downfield. Lawrence had 2 Int on such throws in his first 12 games this season combined. Per ESPN Stats & Info.
— Michael DiRocco (@ESPNdirocco) December 10, 2023
11 hónapja
B+, na megint elvonulok a virtuális pusztába.
11 hónapja
Emersonnak nagy napja van. Kellettek nagyon a TO-k a védelemtől, ezek eléggé hiányoztak már.
11 hónapja
that's what she said!Megjöttem és velem egy Jags TD is. 😀 Ho-ho-hoAkkor most menj el
iktriad
dioadam
11 hónapja
Deal.Megjöttem és velem egy Jags TD is. 😀 Ho-ho-hoAkkor most menj el és gyere vissza még háromszor 😀 😀
iktriad
dioadam
11 hónapja
dioadam
597
Megjöttem és velem egy Jags TD is. 😀 Ho-ho-hoAkkor most menj el és gyere vissza még háromszor 😀 😀
iktriad
11 hónapja
Megjöttem és velem egy Jags TD is. 😀 Ho-ho-ho
11 hónapja
igazi roncsderbi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
nah erre a flaccora emlékeztem én 😀
11 hónapja
ha a bengals nyer az nem zavarde bíztam benne hogy a jags legalább hozza a meccset
ez eddig elég siralmas
Szerkesztette: Negritis, a vajda
11 hónapja
Eleg szanalomsz*r ez a meccs...Ha nem tudnám, hogy ez idei meccs, akkor azt hinném, hogy valamelyik roncserdbit adják felvételről a "régi szép időkből" 😀
Tenyleg kar ezert kockaztatni a bokaserulest
Ppistike
dioadam
never forget
11 hónapja
dioadam
597
Eleg szanalomsz*r ez a meccs...Ha nem tudnám, hogy ez idei meccs, akkor azt hinném, hogy valamelyik roncserdbit adják felvételről a "régi szép időkből" 😀
Ppistike
11 hónapja
KopaFabian
229
AgreeEleg szanalomsz*r ez a meccs...
Ppistike
11 hónapja
Eleg szanalomsz*r ez a meccs...Tenyleg kar ezert kockaztatni a bokaserulest