Denver Broncos - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Úgy hogy a kettesen vagyunk 😂Meg 3 yard kellene 😂Szerintem meg61 yardott futottunk eddig 3 negyed alatt. Meglesz a 100 a sorozat folytatasahoz KeyG?LJ-n kívül bárkireMost kell futni Roman egy biztosat.Murrayre gondolsz?
Most
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Meg is van. 👏Meg 3 yard kellene 😂Szerintem meg61 yardott futottunk eddig 3 negyed alatt. Meglesz a 100 a sorozat folytatasahoz KeyG?LJ-n kívül bárkireMost kell futni Roman egy biztosat.Murrayre gondolsz?
Most
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Surtain is out, el fogyott a csapat 4 hét alatt. Nem kérdés, kell a QB pick, vagy valamelyik nagy öreget ide kéne hozni mint anno PM-et
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Meg 3 yard kellene 😂Szerintem meg61 yardott futottunk eddig 3 negyed alatt. Meglesz a 100 a sorozat folytatasahoz KeyG?LJ-n kívül bárkireMost kell futni Roman egy biztosat.Murrayre gondolsz?
Most
KeyG
RedFive
KeyG
RedFive
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Egyetértek. A jelenlegi Lock-al az is csoda lenne, ha pontot szereznenk, nemhogy nyernenk.Amúgy nyilván Teddy sem lesz a megoldás a következő évekre, de elképesztő a difi Lock-hoz képest. Jó eséllyel vele is kikaptunk vna ma, de Lock vmi elképesztő módon homály. Döbbenet.Teddy ha játszik jövő héten akkor az ugyanúgy küszködő Steelerst el lehet kapni, Lockkal nem, ahogy tavaly is elrontotta
roberto23
D meg mára elfáradt
Heisman
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Amúgy nyilván Teddy sem lesz a megoldás a következő évekre, de elképesztő a difi Lock-hoz képest. Jó eséllyel vele is kikaptunk vna ma, de Lock vmi elképesztő módon homály. Döbbenet.Teddy ha játszik jövő héten akkor az ugyanúgy küszködő Steelerst el lehet kapni, Lockkal nem, ahogy tavaly is elrontotta
roberto23
D meg mára elfáradt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Bellt mindig daraloba kuldjuk.
több mint 3 éve
Amúgy nyilván Teddy sem lesz a megoldás a következő évekre, de elképesztő a difi Lock-hoz képest. Jó eséllyel vele is kikaptunk vna ma, de Lock vmi elképesztő módon homály. Döbbenet.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Jogos, akkor verjük el az első éves gm-en az elmúlt x év faszsagait. Logikus.Már hogy lenne felesleges? Ez egy fórum még mindig, ezért fejlesztették és működtetik. nem azért, hogy ne írjunk semmit. Manning nyugdíj előtt érkezett, lehetett tudni, hogy kell egy qb utána. azóta nincs megoldva. Tíz éve várunk és úgy élünk, mint ha nem lenne holnap. lehet 2-3 év múlva derül ki, egyébként nem, de nekünk semmi nem derül ki, mert mi cb-ket húzogatunk, meg sosem játszó DE-ket top 10-ben. Az új gm belépője az volt, hogy agresszív lesz qb ügyben. látjuk amit látunk. Ez a lock majdnem végig az első csapattal gyakorolt megosztva. Nem most tanulja a play bookot. katasztrófaSzerintem meg feleslegesen ezen lovagolni mostmár. Úgyis csak 2-3 év mulva derül ki, hogy a bentmaradt qb-kat kellett volna húzni vagy sem.Nem Surtainről szólEzért jó, hogy Surtaint húztuk, és nem qb-t. Amúgy bírom a csávótCB poszton elég ritka, hogy vki első évben villog.
Zalán
Ettől függetlenül szerintem eddig nem tolta rosszul. Persze a mai trauma, de az csapatszinten az. 😀
roberto23
Zalán
roberto23
Zalán
Igen, valóban agresszív qb megoldást ígért, amit egyelőre nem tartott be. De ha nem probléma en meg adok neki egy kis időt. Ha majd telnek az évek és semmit nem haladtunk előre vele sem, akkor teljesen jogos lesz, ha elővesszük ot is.
több mint 3 éve
Bozontron
388
Szerintem mindannyiunknak, de az egyetlen értelmezhető, valid "kifogás", hogy gyakorlatilag jelenleg a fél kezdőt le kellett cserélni. Az már más kérdés, hogy miért ekkora a különbség az első és a második sor között, mert ez viszont már inkább edzői hiba.Engem már nem érdekelnek ezek, évek óta a kifogások keresése megy, ezért tartunk még mindig itt, nekem ebből elegem vanSejtettem, hogy ez a meccs egy józanító pofon lesz, de ez minden várakozásomat túlszárnyalja...de ne feledd, hogy mire idáig eljutottunk, elfogyott megint 22 kezdőből 7 😕
Vonster
Bozontron
Vonster
több mint 3 éve
Hat volt egy brillians TD elkapas.Amugy nem voltunk jok, de legalabb a Broncok se.
Fujjak le, aluszkalnek egyet.
több mint 3 éve
Sutton 5 méteres körzetébe nem tudja bedobni a labdát Lakat
több mint 3 éve
xrace77
4 515
Pezsgőt bontok...
több mint 3 éve
Holding
több mint 3 éve
Bolles hogy basznám anyád
több mint 3 éve
Már hogy lenne felesleges? Ez egy fórum még mindig, ezért fejlesztették és működtetik. nem azért, hogy ne írjunk semmit. Manning nyugdíj előtt érkezett, lehetett tudni, hogy kell egy qb utána. azóta nincs megoldva. Tíz éve várunk és úgy élünk, mint ha nem lenne holnap. lehet 2-3 év múlva derül ki, egyébként nem, de nekünk semmi nem derül ki, mert mi cb-ket húzogatunk, meg sosem játszó DE-ket top 10-ben. Az új gm belépője az volt, hogy agresszív lesz qb ügyben. látjuk amit látunk. Ez a lock majdnem végig az első csapattal gyakorolt megosztva. Nem most tanulja a play bookot. katasztrófaSzerintem meg feleslegesen ezen lovagolni mostmár. Úgyis csak 2-3 év mulva derül ki, hogy a bentmaradt qb-kat kellett volna húzni vagy sem.Nem Surtainről szólEzért jó, hogy Surtaint húztuk, és nem qb-t. Amúgy bírom a csávótCB poszton elég ritka, hogy vki első évben villog.
Zalán
Ettől függetlenül szerintem eddig nem tolta rosszul. Persze a mai trauma, de az csapatszinten az. 😀
roberto23
Zalán
roberto23
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 3 éve
Nnna kezdodik a hero time
több mint 3 éve
Vonster
1 036
Engem már nem érdekelnek ezek, évek óta a kifogások keresése megy, ezért tartunk még mindig itt, nekem ebből elegem vanSejtettem, hogy ez a meccs egy józanító pofon lesz, de ez minden várakozásomat túlszárnyalja...de ne feledd, hogy mire idáig eljutottunk, elfogyott megint 22 kezdőből 7 😕
Vonster
Bozontron
több mint 3 éve
Bozontron
388
Sejtettem, hogy ez a meccs egy józanító pofon lesz, de ez minden várakozásomat túlszárnyalja...de ne feledd, hogy mire idáig eljutottunk, elfogyott megint 22 kezdőből 7 😕
Vonster
több mint 3 éve
Na Lock megint. Fájdalmas lesz ugyerzem….
több mint 3 éve
En meg varok egy direktfutast tole...Azert ebben a Broncos D-ben tobb van. Lamarnak tul sok idot adtok. (Hal'istennek)tartják a boxot fegyelmezetten, hogy ne lépjen föl lj és dobjon. ők sem mernek plusz embert felküldeni rá onnan, mert ha kicikázik, az nagy játék.
RedFive
gedam
több mint 3 éve
Ma legalább annyit puntolunk, hogy Martin a végére belejön.
több mint 3 éve
gedam
5 901
Azert ebben a Broncos D-ben tobb van. Lamarnak tul sok idot adtok. (Hal'istennek)tartják a boxot fegyelmezetten, hogy ne lépjen föl lj és dobjon. ők sem mernek plusz embert felküldeni rá onnan, mert ha kicikázik, az nagy játék.
RedFive
több mint 3 éve
Vonster
1 036
Sejtettem, hogy ez a meccs egy józanító pofon lesz, de ez minden várakozásomat túlszárnyalja...
több mint 3 éve
Queen egesz mas dimenzioban mozog. Abban a dimenzioban nincs meccs Denverben. 😒