Thanksgiving tripla 2019
több mint 4 éve
Érdekes csak Ricsinél kerülnek ezek az üzenetek be, mert Makánál szerintem egyszer se hallottam ilyet beolvasni. Ahogy anno Hörinél se, mikor play-by-play volt.Bennem az is felmerul nemelyiknel, hogy a szerkesztok irjak oket, mert az mennyire interaktiv televiziozas, hogy nem maguktol beszelnek errol-arrol, hanem a “nezoknek” valaszolnakAkik ezeket a kerdeseket irjak, vajon hallottak mar a Google-rol? (koltoi a kerdes)szerintem rég nem szempont. Gondolják menők lesznek, és "bekerülnek a tvbe"
casaubon
shagi0206
casaubon
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
casaubon
2 391
Bennem az is felmerul nemelyiknel, hogy a szerkesztok irjak oket, mert az mennyire interaktiv televiziozas, hogy nem maguktol beszelnek errol-arrol, hanem a “nezoknek” valaszolnakAkik ezeket a kerdeseket irjak, vajon hallottak mar a Google-rol? (koltoi a kerdes)szerintem rég nem szempont. Gondolják menők lesznek, és "bekerülnek a tvbe"
casaubon
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
"na, akkor készüljünk fel a hülye sms-ekre. A szokásos babás/asszony cowboys én pats szurkoló/holnap vizsgázom, és ezek kombója: "az asszony (aki cowboys szurkoló) most szült, de itthon, és közben nézzük a meccset, a gyerek Pats szurkoló lett, mint én is. Egyébként még egyetemista vagyok, holnap vizsgázom (igaz még nincs vizsgaidőszak), de végignézem a meccset. Ja, és egyébként mi az a fumble?""Akik ezeket a kerdeseket irjak, vajon hallottak mar a Google-rol? (koltoi a kerdes)szerintem rég nem szempont. Gondolják menők lesznek, és "bekerülnek a tvbe"
casaubon
shagi0206
ezt írtam vasárnap a 10:25ös tv-s meccs eredménykövetőjében. Az ilyen szarságokat mindig be szokták olvasni, ezért is írkálják állandóan.
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Akik ezeket a kerdeseket irjak, vajon hallottak mar a Google-rol? (koltoi a kerdes)szerintem rég nem szempont. Gondolják menők lesznek, és "bekerülnek a tvbe"
casaubon
több mint 4 éve
casaubon
2 391
Akik ezeket a kerdeseket irjak, vajon hallottak mar a Google-rol? (koltoi a kerdes)
több mint 4 éve
Okos vagy Floyd.Blough már Brady szintű tiszteletet kap a bíróktól.
iktriad
Érthető okból.
MVP
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
most jön majd Trubisky 2 min drive-ja. Azaz legkésőbb második passznál int leszde legalább adtatok egy csomó mindent azért, hogy 1 helyet felmozogva elvigyétek 😀
Toto21
több mint 4 éve
most jön majd Trubisky 2 min drive-ja. Azaz legkésőbb második passznál int leszEh sima TD drive, ez az erőssége 😊
Toto21
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Az új BreesKár, hogy nem a sport1et nézed, volt arról a meccsről felirat a statjairól, Ricsi mondta is, hogy azért most nagyobb kihívás előtt áll, mint akkor. 😀
Aki látta a tavalyi OSU elleni mecset, tudta ezt előre
r.baggio
több mint 4 éve
Toto21
5 949
most jön majd Trubisky 2 min drive-ja. Azaz legkésőbb második passznál int lesz
több mint 4 éve
A szakértők majd a félidőben elemeznek... Nice Blough Job😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Toto21
5 949
csak szólok mindjárt kezdődik a második félidő.
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
abból van jó sok a ligában.Okos vagy Floyd.IQ FÁJTER
iktriad
ThundersNFL
több mint 4 éve
Okos vagy Floyd.IQ FÁJTER
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Okos vagy Floyd.
több mint 4 éve
Ez tipszmiksz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
casaubon
2 391
Truby elviszi ezt az egész Bears-szezont ami a rendszerben lévő hibát illeti, de azért az is egy érdekes kérdés, hogy mi a tökömért ilyen átlagosan szar ez a D.Pagano?
Cruyffista
több mint 4 éve
Truby elviszi ezt az egész Bears-szezont ami a rendszerben lévő hibát illeti, de azért az is egy érdekes kérdés, hogy mi a tökömért ilyen átlagosan szar ez a D.Az is kérdés, hogy hogyan nincs nyomás már legalább öt meccse
Cruyffista
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
Truby elviszi ezt az egész Bears-szezont ami a rendszerben lévő hibát illeti, de azért az is egy érdekes kérdés, hogy mi a tökömért ilyen átlagosan szar ez a D.
több mint 4 éve
Ez is-is, meg se-se!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Lassan Stafford trade blokkra kerül.Hamarabb vonul vissza szerintem minthogy elcseréljük.
iktriad