Detroit Lions - Dallas Cowboys
1 feliratkozó
több mint 5 éve
hát ezt becumiztuk
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Ehhez lehet tapsolni, szép volt Bennett!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Minden Cowboys vereségben van valami jó idén. Ha nincs PO, Garrett biztos megy.Hát ez az, hogy nem.A Cowboysé a liga egyik legstabilabb és kiegyensúlyozottabb front office-a. Drafton és szabadügynökök közt is remekül választanak és a salary capet is karban tartják. Eközben a Cowboys a legértékesebb franchise a Földön. Te meg jössz a közszájon forgó Jones-t fikázó bárgyú műsorszámmal. Garrett nem rossz edző, .5 felett lebeg stabilan, emberileg kiemelkedő jellem és a játékosai is szeretik, de egy Super Bowlhoz egyszerűen kevésnek bizonyul és lejárt az ideje. Jonesozz Ricsiéknek vagy valami hasonló közönséghez inkább.Nehezen magyarázható, hogy Garrett hogy kaphat már lassan 10 év türelmet, miközben ebben az időszakban már 12 NFC csapat játszott legalább konferenciadöntőt, de a Cowboys még mindig nem.Nem kell a maszlag.Az a baj, hogy így idén se lesz Garrett lecserélve. Pedig csak egy jobb edzőt kíván ez a csapatJerry nem tűr meg ennél jobb edzőt
Chargers LT
Kampman
gyeek
Kampman
gyeek
Kampman
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Hát ez az, hogy nem.A Cowboysé a liga egyik legstabilabb és kiegyensúlyozottabb front office-a. Drafton és szabadügynökök közt is remekül választanak és a salary capet is karban tartják. Eközben a Cowboys a legértékesebb franchise a Földön. Te meg jössz a közszájon forgó Jones-t fikázó bárgyú műsorszámmal. Garrett nem rossz edző, .5 felett lebeg stabilan, emberileg kiemelkedő jellem és a játékosai is szeretik, de egy Super Bowlhoz egyszerűen kevésnek bizonyul és lejárt az ideje. Jonesozz Ricsiéknek vagy valami hasonló közönséghez inkább.Nehezen magyarázható, hogy Garrett hogy kaphat már lassan 10 év türelmet, miközben ebben az időszakban már 12 NFC csapat játszott legalább konferenciadöntőt, de a Cowboys még mindig nem.Nem kell a maszlag.Az a baj, hogy így idén se lesz Garrett lecserélve. Pedig csak egy jobb edzőt kíván ez a csapatJerry nem tűr meg ennél jobb edzőt
Chargers LT
Kampman
gyeek
Kampman
gyeek
több mint 5 éve
Akár hogy is lesz Daknak lehet készíteni a 35 milliós csekket.
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Zeke viszont látványosan szenved.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Tény, hogy Cobb nem lát duplát a labdából, ez a protokoll!Hatalmas előrelépés Beasleyhez képest.
Charlie Firpo
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Tény, hogy Cobb nem lát duplát a labdából, ez a protokoll!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Meg tiszta lökés volt a TD-nél, OPI.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
azért az ilyen dupla kezes lökésekre máshol befújják az OPI-t
több mint 5 éve
ezt a 39 yardot benéztük
több mint 5 éve
A Cowboysé a liga egyik legstabilabb és kiegyensúlyozottabb front office-a. Drafton és szabadügynökök közt is remekül választanak és a salary capet is karban tartják. Eközben a Cowboys a legértékesebb franchise a Földön. Te meg jössz a közszájon forgó Jones-t fikázó bárgyú műsorszámmal. Garrett nem rossz edző, .5 felett lebeg stabilan, emberileg kiemelkedő jellem és a játékosai is szeretik, de egy Super Bowlhoz egyszerűen kevésnek bizonyul és lejárt az ideje. Jonesozz Ricsiéknek vagy valami hasonló közönséghez inkább.Nehezen magyarázható, hogy Garrett hogy kaphat már lassan 10 év türelmet, miközben ebben az időszakban már 12 NFC csapat játszott legalább konferenciadöntőt, de a Cowboys még mindig nem.Nem kell a maszlag.Az a baj, hogy így idén se lesz Garrett lecserélve. Pedig csak egy jobb edzőt kíván ez a csapatJerry nem tűr meg ennél jobb edzőt
Chargers LT
Kampman
gyeek
Kampman
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Woods - az üss tökös.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Viszont ha meg vele nyerünk, akkor az majd duplán számít!Nehezen magyarázható, hogy Garrett hogy kaphat már lassan 10 év türelmet, miközben ebben az időszakban már 12 NFC csapat játszott legalább konferenciadöntőt, de a Cowboys még mindig nem.Nem kell a maszlag.Az a baj, hogy így idén se lesz Garrett lecserélve. Pedig csak egy jobb edzőt kíván ez a csapatJerry nem tűr meg ennél jobb edzőt
Chargers LT
Kampman
gyeek
Kampman
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Láttál már olyan NFC edzőt, aki ilyen magas szinten tudott tapsikolni?Nehezen magyarázható, hogy Garrett hogy kaphat már lassan 10 év türelmet, miközben ebben az időszakban már 12 NFC csapat játszott legalább konferenciadöntőt, de a Cowboys még mindig nem.Nem kell a maszlag.Az a baj, hogy így idén se lesz Garrett lecserélve. Pedig csak egy jobb edzőt kíván ez a csapatJerry nem tűr meg ennél jobb edzőt
Chargers LT
Kampman
gyeek
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Nehezen magyarázható, hogy Garrett hogy kaphat már lassan 10 év türelmet, miközben ebben az időszakban már 12 NFC csapat játszott legalább konferenciadöntőt, de a Cowboys még mindig nem.Nem kell a maszlag.Az a baj, hogy így idén se lesz Garrett lecserélve. Pedig csak egy jobb edzőt kíván ez a csapatJerry nem tűr meg ennél jobb edzőt
Chargers LT
Kampman
gyeek
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Prescott - 274 yard egy félidő alatt.Kéne egy kis TE játék, örök hiányom.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Akkor addig nem lesz gyűrűAz a baj, hogy így idén se lesz Garrett lecserélve. Pedig csak egy jobb edzőt kíván ez a csapatJerry nem tűr meg ennél jobb edzőt
Chargers LT
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Nem kell a maszlag.Az a baj, hogy így idén se lesz Garrett lecserélve. Pedig csak egy jobb edzőt kíván ez a csapatJerry nem tűr meg ennél jobb edzőt
Chargers LT
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Az a baj, hogy így idén se lesz Garrett lecserélve. Pedig csak egy jobb edzőt kíván ez a csapatJerry nem tűr meg ennél jobb edzőt
Chargers LT
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Mindentől függetlenül vagy Moore olvassa kurva lassan a védelmeket, vagy nagyon biztonságit hív az elején, vagy lefagyunk, de ezek az első negyedek.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
WTF?! Ez autómatikus onside kell hogy legyen! 😀
több mint 5 éve
Az a baj, hogy így idén se lesz Garrett lecserélve. Pedig csak egy jobb edzőt kíván ez a csapat
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
ilyet én se láttam még, a 35-ösről a rugás 😮
több mint 5 éve
Megállt bennem az ütő a csattanás után. 😮és Cobb sem igyekezett felkelni, ha most vinnék a kék sátorba nem biztos, hogy visszajönne
gyeek
én is lefagytam, miközben ott feküdt egy tized pillanatra