Detroit Lions - Green Bay Packers
több mint 6 éve
amugy ha az offense-bol ki lehet emelni valakit, az Imhotep. ha jol emlekszem, egyetlen fele dobott labdat nem kapott csak el, az se rajta mult, magas volt.igazából 3/5 a statja, 89 yardért.
casaubon
Kicsit szar érzés úgy kikapni, hogy majd 2x annyi yardot tett meg a csapat.
A második félidő jobb volt, az elsőből meg tanulni kellene, nem is keveset....
több mint 6 éve
apropó elkapók, addigra Kumerow is aktiválható lesz! 😉bye után az a Rams, Pats komoly lesz..😀sima 2-0 ide 😉
Pep71
alatriste
Már-már előttem van az a kép, - asszem az Eagles elleni WC meccsről - hogy az akkori három top elkapónk (Jones, Jennings, Nelson) jönnek fel a pályára, és jelentkeznek a labdáért, emelve a kezüket.
Hú de nosztalgikus hangulatba kerültem.
több mint 6 éve
casaubon
2 256
amugy ha az offense-bol ki lehet emelni valakit, az Imhotep. ha jol emlekszem, egyetlen fele dobott labdat nem kapott csak el, az se rajta mult, magas volt.
több mint 6 éve
Azért ezek a bizonyítási esélyek nem azt mutatják, hogy holnap állás nélkül marad.
Liverpool Fc fan
több mint 6 éve
Pep71
2 538
állom, esély se lesz, MM nem tudom, hogy fogja túlélni 😀bye után az a Rams, Pats komoly lesz..😀En most fogadni mernek ra, hogy az egyiket nyerjuk.
Pep71
casaubon
több mint 6 éve
bye után az a Rams, Pats komoly lesz..😀sima 2-0 ide 😉
Pep71
Liverpool Fc fan
több mint 6 éve
szép, Imhotep is fasza lesz
több mint 6 éve
casaubon
2 256
bye után az a Rams, Pats komoly lesz..😀En most fogadni mernek ra, hogy az egyiket nyerjuk.
Pep71
több mint 6 éve
Pep71
2 538
Crosby javííít 😀
több mint 6 éve
Pep71
2 538
bye után az a Rams, Pats komoly lesz..😀
több mint 6 éve
ideális field-position 😀
több mint 6 éve
nando89
3 865
Lehet h oda állították volna de most ez hiba volt az arcán látszott h vége van , romokban . Megkellett volna próbálni a 4. downtAz ugye megvan, hogy 10-bol 9 edzo odakuldte volna? Ha igazan jo versenyzo tipus, akkor osszeszedi magat es berugja, es azzal egy labdabirtoklas a kulonbseg.mondjuk nem tudom miért rugatnak még vele??? teljesen értelmetlen..Kurva nagy patkány MM egy romokban lévő embert állít oda egy nehéz rugáshoz , h mentse magát meg az első félidőt , nagyon féreg dolog volt ez
Pep71
nando89
casaubon
több mint 6 éve
redforman
33
Az 56 yard amúgy is necces, ha nem nézzük a körülményeket. Így meg pláne faszság volt. Arodnak kellett volna adni..Az ugye megvan, hogy 10-bol 9 edzo odakuldte volna? Ha igazan jo versenyzo tipus, akkor osszeszedi magat es berugja, es azzal egy labdabirtoklas a kulonbseg.mondjuk nem tudom miért rugatnak még vele??? teljesen értelmetlen..Kurva nagy patkány MM egy romokban lévő embert állít oda egy nehéz rugáshoz , h mentse magát meg az első félidőt , nagyon féreg dolog volt ez
Pep71
nando89
casaubon
több mint 6 éve
Kampman
28 166
Crosbynak volt már egy olyan szezonja, amikor mindenki azt hitte, hogy ki fogják rúgni (2012), aztán mégis maradt. Szar meccse volt, bumm.
több mint 6 éve
Rubens
811
Kihagyta a Vikes ellen is a végén... A mai nap meg... ez 2 W... szórakozzuk tovább Áron éveit?!
több mint 6 éve
casaubon
2 256
Az ugye megvan, hogy 10-bol 9 edzo odakuldte volna? Ha igazan jo versenyzo tipus, akkor osszeszedi magat es berugja, es azzal egy labdabirtoklas a kulonbseg.mondjuk nem tudom miért rugatnak még vele??? teljesen értelmetlen..Kurva nagy patkány MM egy romokban lévő embert állít oda egy nehéz rugáshoz , h mentse magát meg az első félidőt , nagyon féreg dolog volt ez
Pep71
nando89
több mint 6 éve
Pep71
2 538
Crosby rengeteg W-t hozott. Ha 1 elmegy rajta én még nem raknám ki. All time Packers scoring leader. 1 rossz meccs még ha ilyen rossz is kevés nálam a kirúgásához.ez oké, csak kérdés, hogy fejben össze tudja-e magát szedni..
alatriste
több mint 6 éve
Crosby rengeteg W-t hozott. Ha 1 elmegy rajta én még nem raknám ki. All time Packers scoring leader. 1 rossz meccs még ha ilyen rossz is kevés nálam a kirúgásához.
Liverpool Fc fan
több mint 6 éve
ennyi büntetést ..Crosby-ról nem is beszélve 😀11 ha minden igaz, ez még nőhet. A pontjaink száma valszeg már nem
Pep71
több mint 6 éve
Clevelandben is jó a kicker helyzet
több mint 6 éve
Pep71
2 538
igen, de idő is alig van, plusz már milyen állapotban van?? neki kellett volna mennimondjuk nem tudom miért rugatnak még vele??? teljesen értelmetlen..4&15-öt megcsinálni is necces sajnos
Pep71
gamerkr
több mint 6 éve
azért azt valahol szomorú látni, hogy így ér véget Crosby karrierje 😕
több mint 6 éve
Rubens
811
Fogjátok meg egymás kezét MM-el, és menjetek amerre láttok....
több mint 6 éve
redforman
33
Mit gondolt? 56ról rúgat vele??