Detroit Lions - New York Giants
11 napja
Na jó, akkor ezt a szezont hagyjuk.
11 napja
😱

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
11 napja
Atyaég, ez milyen TD, baszkiiii
11 napja
Ajjjaj, tovább húzzák a mézesmadzagot az orrunk előttÉs még a Winston int hátra van
Zet
11 napja
Ajjjaj, tovább húzzák a mézesmadzagot az orrunk előtt
11 napja
Nacho is odaért végre
11 napja
over the topInkább Colts meccset nézek, mi történik itt? Próbáljuk összeszedni a szokásos teljesen váratlan draftpozíció-rontó győzelmet?Én is! van itt egyik ismeretlenebb tehetséges srác! Valami Daniel Jones!ilyesmi QB nekünk is jól jönne
Henderson
yooker
11 napja
Hát az egyetlen, amivel jó vagyok úgy, ahogy van, az pont a QB kérdés (RW nélkül)Inkább Colts meccset nézek, mi történik itt? Próbáljuk összeszedni a szokásos teljesen váratlan draftpozíció-rontó győzelmet?Én is! van itt egyik ismeretlenebb tehetséges srác! Valami Daniel Jones!ilyesmi QB nekünk is jól jönne
Henderson
yooker
11 napja
Valóban ügyesen játszik, de én sokkal irigyebb vagyok az edzőikre, akik ligaelit O-t képesek vele kreálni, szupersztár elkapógárda nélkülInkább Colts meccset nézek, mi történik itt? Próbáljuk összeszedni a szokásos teljesen váratlan draftpozíció-rontó győzelmet?Én is! van itt egyik ismeretlenebb tehetséges srác! Valami Daniel Jones!ilyesmi QB nekünk is jól jönne
Henderson
yooker
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
11 napja
Inkább Colts meccset nézek, mi történik itt? Próbáljuk összeszedni a szokásos teljesen váratlan draftpozíció-rontó győzelmet?Én is! van itt egyik ismeretlenebb tehetséges srác! Valami Daniel Jones!ilyesmi QB nekünk is jól jönne
Henderson
11 napja
Inkább Colts meccset nézek, mi történik itt? Próbáljuk összeszedni a szokásos teljesen váratlan draftpozíció-rontó győzelmet?
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
11 napja
Most egy jó screen td
11 napja
A Bowen féle prevent D is támogatást nyújt38 mp-t kapott pont nélkül?A Nehéz pillanatokon a STeam átsegít
Zet
ozibozi
11 napja
Ez botrány

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
11 napja
38 mp-t kapott pont nélkül?
11 napja
Ha csak ebből látszana...Ebből meg, hogy Bowen egy kóklerEz a hívás 3-ra...Ebből is látszik -másból is- sokadszor, hogy ez a kafka sem megoldás.
gyurczi
ozibozi
nagir
11 napja
Most kapnak egy TDt és vége is a mókának mára mert nem tud 1 yardokat megoldani 2 időkéréssel az a buzikafka sem
11 napja
Ebből meg, hogy Bowen egy kóklerEz a hívás 3-ra...Ebből is látszik -másból is- sokadszor, hogy ez a kafka sem megoldás.
gyurczi
ozibozi

11 napja
Ligaelit run D
11 napja
Ez a hívás 3-ra...Ebből is látszik -másból is- sokadszor, hogy ez a kafka sem megoldás.
gyurczi
11 napja
Ez a hívás 3-ra...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!