Zet

New York Giants

Zet
Utoljára láttuk
2 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
1 430


Utolsó 10 fórum hozzászólás

17 órája
Zet New York Giants 1 430
Bár a Seattle nekünk most a worst matchup, brutal WR sorral, K9 is egészséges, és McDonald védelme is elég brutal tud lenni, plusz atkell utazni a másik partra, szóval sok jóra nem lehet számítani.
Rodaron
Pár éve Colt McCoy végre tudta hajtani a csodát (igaz, kellett hozzá sok egyéb faktor). 😊
2 napja
Zet New York Giants 1 430
azért a Vikes és a Commanders elleni vereség is kezd más kontextusba kerülni.
törölt kristof
Lehetne már nálunk is valami fény az alagút végén, mint most a commandersnél van.
GJohnny74
Van. Csak még nem tudjuk, hogy a kijárat vagy a szembejövő vonat az.
5 napja
Zet New York Giants 1 430
De a legfájóbb, hogy konkrétan hangyafasznyira vagyunk attól hogy 3-1, és teljesen máshogy all hozza mindenki DJhez és a csapathoz.
Rodaron
Így van! De ehhez az kell, hogy a “click”, ami mintha tényleg kezdene megjelenni, tényleg kattanjon. Ehhez viszont nem stabilnak látszó balfaszok, hanem nyerő típusú játékosok kellenek. Akik kockázatot vállalnak és megnyerik a meccset, mert képesek rá.

Az hiszem, az összes WR tudja, hogy ma ilyen route-okat futott és a labdáknak hova kellett volna jönnie.
6 napja
Zet New York Giants 1 430
de az is szamit, hogy a futas sem igazan megy. es talan az is, hogy olyan hatalmas nyomast nem tudtunk helyezni Dakra, Burns nem igazan volt eszreveheto.
csebi
Az OL sokat fejlődött pass blockban, cserébe a futást nem tudják mèg segíteni. Mondjuk úgy nehezebb, ha teletömi az ellenfél a boxot, mert tudják, h a QB úgyis pontatlan.
7 napja
Zet New York Giants 1 430
Nem mellesleg, tavaly, amikor TT volt a QB, ugyanazon fal mögött mintha egy másfajta playbook-ból játszott volna, mint Jones.
7 napja
Zet New York Giants 1 430
Zárszóként arra hívnám fel a figyelmet, hogy abban mindannyian egyet kell értsünk, hogy butított playbook van (és volt mindig is) DJ-re szabva (hiszen már Shurmur-nál és Judge-nál is így volt, csak akkor arra fogtuk, hogy majd, ha jobb lesz a fal, jönnek a playek), mert nincs ott fejben (és pontosságban sem), ahol kellene.
6 éve van a ligában, most jobb a fal, ugyanazok a hívások. Nekem ennyi elég, hogy lássam, sehova nem jutunk vele. Egyszerűen nem tud jobb lenni. Könyörgöm, 6 éve várjuk, hogy jobb legyen?
Ezt Schoen (ahogy a Hard Knocks-ból kiderült) és Daboll is tudja. Miért játszatják? Miért adtak neki pénzt?
Ahogy Willie is írta, azért, mert nem volt jobb. (Más kérdés, hogy az előző években, amikor lettek volna jobbak, miért nem állították földbe vagy ők vagy a korábbi HC, OC-k).
Ezért most ez a helyzet van. Ezt az évet vele kell kibekkelnie mindenkinek, aztán majd meglátjuk.
Addig viszont megy az erőlködés, a 3-4 meccsenként elcsípett egy W, és mivel ezektől a W-ktől Mara jól alszik, folytatódik a középszar tovább.
8 napja
Zet New York Giants 1 430
Unreal bold prediction (és örök optimizmus):
München után 5-5-el állunk majd.
9 napja
Zet New York Giants 1 430
Ha van egy kis szerencsénk, akkor megvan az alapkő, és ez Bricillo (remélem). Én Thomast eddig nem láttam rossznak, most pedig bár kétségtelen nem ez volt élete meccse, de azért csak a liga egyik, ha nem a legjobb edge rusherével nézett farkasszemet, és lehozta engedett sack nélkül, egy holdinggal. JMS meccsről meccsre jobbnak tűnik (főleg ha megtanulja rendesen feladni a lasztit 🙂). Ami tény, a tavalyi teljesítményhez képest fényévekre van ez az egység, és szerencsére nem negatív irányába.
Haba
Egyértelműen Bricillo az alapkő. Azóta kedvelem, hogy a tavalyi Raiders elleni meccs után odament Dexyhez bemutatkozni. Nyilván ez nem mutat semmit a szakmaiságából, de bíztam benne, hogy össze tudja foltozni a falat valahogy, és eddig egyértelműen jobb a helyzet, mint tavaly.
9 napja
Zet New York Giants 1 430
Nabers.
OROY.
3 forduló után fogadok erre.
10 napja
Zet New York Giants 1 430
Kiszenvedtük ezt a győzelmet.
Fogalmam sincs, mi várható péntek hajnalban, idén még nem láttam Cowboys meccset.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 6 éve
Zet New York Giants 1 430
Egy szó jut eszembe: rombolás.

Le lehet cserélni egy 2 SB győztes irányítót, le lehet cserélni Eli-t, de NEM Geno Smith-re.!!!...(!!!)

Színvonaltalan senki ez a macadoo. Még jó, hogy azért lett HC, hogy Eli-val megmaradjon a folytonosság, nem pedig azért, hogy tönkre tegye a klub kultúráját.
több mint 4 éve
Zet New York Giants 1 430
2007-ben elkaptam egy sport1-es közvetítést, amelyben Faragóék a Giants-et ekézték, hogy Coughlin alatt inog a pad, mert Eli Manning a kezdő QB, aki bátyja nyomába sem érhet, és egyébként is harmatgyenge.

Megnéztem pár meccset és nem értettem, miről beszélnek. Mert ugyan ott volt Strahan, Osi meg a fiatal Tuck, de a fontos pillanatokban egy fiatal srác dobta meg a 3rd down-okat ugyanazzal a rezzenéstelen arccal.

Egy srác, aki az alapszakaszban is partiban volt Brady-vel (35-38), aki aztán a rájátszásban mínusz 20 fokban kesztyű nélkül intézte el Brett Favre-t Green Bay-ben, aki a SB-ben legalább 3 sack-et elkerülve dobta meg a helmet catch-et, és akinek nem okozott gondot ezután a TD-t is odatenni Plax kezébe.

Azóta vagyok Giants szurkoló.

#thankyouEli

Ha DJ fele ilyen jó lesz (=1 gyűrű 😊), nem panaszkodhatunk majd.
8 hónapja
Zet New York Giants 1 430
ST coach Thomas McGaughey kirúgva
8 hónapja
Zet New York Giants 1 430
OL coach Bobby Johnson kirúgva
több mint 3 éve
Zet New York Giants 1 430
Egyébként le a kalappal Alex Smith előtt. Nem gondoltam volna, hogy valaha képes lesz még játszani. Most meg passzolt már 300 yardot.
10 hónapja
Zet New York Giants 1 430
Van még egy jó QB. Chad Powers.
Szerintem ő jó lehetne még.

több mint 3 éve
Zet New York Giants 1 430
Vagy fumbli gyógyító kurzuson vettek részt, csak mert nem lehet hivatalosan edzeni, de lebuktak, mert ez a
Qrva NY-i média.
ozibozi
Lehet, Engram is velük volt, de neki nem árthat a Covid, mivel úgysem tud elkapni semmit...

Én kérek elnézést...
több mint 4 éve
Zet New York Giants 1 430
Azon kívül, hogy a BB embere mit lehet róla tudni? Mit mondhatott vajon, hogy őt választottuk?
ironroy
Hogy hozza BB-t DC-nek... 😊
több mint 1 éve
Zet New York Giants 1 430
Kell tartanunk ettől a Giantstől az esti produkciójuk alapján? Vagy csak a Vikings védekezése volt szar? Valahogy nem vagyok nyugodt, mert nagyon mentek tegnap 😅
MrMiksa
Tartanunk nem kell tőlük de koncentráltan tisztelettel kell kiállni ellenük. Ha az elejètől koncentrálunk Gannon nem hív nyuszi játèkot hanem okosan agresszív illetve támadásban hozzuk amit tudunk, akkor nyernünk kell. De persze egy kötelező para megvan részemről is 😁😁😁 Kellene újra néhány TO is ès mi ne adjuk el.
dande2
Hááát, nyilván az egészséges optimizmus is beszél belőlem, de ugye, mindenki tudja, hogy az elmúlt 20 évben mi lett a vége, ha meccset nyertünk a PO-ban…. 😀😀😉
több mint 5 éve
Zet New York Giants 1 430
QB tuti nem lesz első körben ezek után. Jöhet vmi monstre Edge Rusher.