Seattle Seahawks - New York Giants
1 hónapja
Haba
620
Rég élveztem ennyire meccset 😁
1 hónapja
Na akkor korona a mai teljesítményre
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
viszlát 😊
1 hónapja
Haba
620
Innen már csak nem cseszik el 🙂
1 hónapja
persze, ez volt az okEz most mi volt?lehet nem akartak kockáztatni egy block/visszahordással
csebi
petey
1 hónapja
de ennek végeez nagy meccs volt tőlünk, végig dominálva és még nekik volt szerencséjük isMég nincs vége 😉
Szesze
csebi
1 hónapja
Ez most mi volt?lehet nem akartak kockáztatni egy block/visszahordással
csebi
1 hónapja
ez nagy meccs volt tőlünk, végig dominálva és még nekik volt szerencséjük isMég nincs vége 😉
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Haba
620
Ez most mi volt?Ha blokkolják a rúgást, és visszahordják, akkor egy labdabirtoklás.
csebi
1 hónapja
ez nagy meccs volt tőlünk, végig dominálva és még nekik volt szerencséjük is
1 hónapja
Haba
620
Ilyet sem láttam még, térdelni extánál. Értem, de nem láttam
1 hónapja
Ez most mi volt?
1 hónapja
Azért ez így elképesztő volt
1 hónapja
Esküszöm az újszülöttemre, hogy Geno futása után be akartam írni, hogy nyugi elbasszuk 😃😃
1 hónapja
megérdemeltük
1 hónapja
Haba
620
Mondjuk ha lemegy marhája, megvam
1 hónapja
Ez szabályos???
1 hónapja
Zet
1 534
Hoppppppo
1 hónapja
jóóóóóóóóóóóóóóóó