Divisional szombat
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Mikor kezdodnek a meccsek? Jo szurkolast.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
100 bol egy tometo tomato.Hennet igazoltuk. 😉Na a másik ex-jaguár csere QB is pályára kerül Minshew képében Henne után. 😀Ugy konnyu hogy ti draftoltok mindig mindenkit. Aztan megint. Hany picketek volt elmult idenyekben?
iktriad
gabor25
iktriad
több mint 1 éve
Hennet igazoltuk. 😉Na a másik ex-jaguár csere QB is pályára kerül Minshew képében Henne után. 😀Ugy konnyu hogy ti draftoltok mindig mindenkit. Aztan megint. Hany picketek volt elmult idenyekben?
iktriad
gabor25
több mint 1 éve
Jordan Davis megette!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Na a másik ex-jaguár csere QB is pályára kerül Minshew képében Henne után. 😀Ugy konnyu hogy ti draftoltok mindig mindenkit. Aztan megint. Hany picketek volt elmult idenyekben?
iktriad
több mint 1 éve
Na kezsek kevésbé izgulni
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
38-7 ismerős ez az eredmény😊
több mint 1 éve
Valóban. Vele meglett volna az SB rum 😊 ezen múlottNektek is volt egy, kellett nektek elküldeni Mike Glennont. 😀Na a másik ex-jaguár csere QB is pályára kerül Minshew képében Henne után. 😀Látod milyen mely a jax qb pool …
iktriad
csebi
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nektek is volt egy, kellett nektek elküldeni Mike Glennont. 😀Na a másik ex-jaguár csere QB is pályára kerül Minshew képében Henne után. 😀Látod milyen mely a jax qb pool …
iktriad
csebi
több mint 1 éve
😀😀😀D
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Na a másik ex-jaguár csere QB is pályára kerül Minshew képében Henne után. 😀Látod milyen mely a jax qb pool …
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Gratula közben a phillynek, megmutatták h így kell a pályán is megmutatni a keretek közötti különbséget. Végig domináltak minket ahogy kell
több mint 1 éve
Bejött a mérkőzés 2. legjobb qb-ja.
több mint 1 éve
Na a másik ex-jaguár csere QB is pályára kerül Minshew képében Henne után. 😀
több mint 1 éve
Hát ez GG.
több mint 1 éve
2017ben nézd meg a statot. Legtöbb futott yard: Jacksonville.De egesz evben milyen volt. Nem o volt aki minket is meglepeteskent megvert? Vagy keverem tibow val.A PO-ban ő (és a D), az alapszakaszban inkább a D vert meg titeket.
Tebow t tudom po ban megszivatott minket. Bortles re is emlekszem valamiert.
gabor25
Figy Bortles egyetlenegyszer tudta POba vinni a csapatát mikor top 1 futás volt mellette. A körülményekhez képest ez a három éves szerződés olyan rengeteget végülis nem ártott. Ezért is mondom h három évet kellene nekünk is adni.Lenny azért ennyire nem volt jó. LOL. Nem, volt mellette egy elit D, de 4 év alatt megmutatta, hogy nagyon inkonzisztens. Egyébként volt egy 5. éves opciója, amiből lett a 3 éves szerződéshosszabbítás és 1 évvel később a cut (és Nick Foles...).
Úgy sincsen jobb opciók Qb fronton, hátul draftolunk, ilyen ár-érték teljesítményt meg nem fogunk UFArol szerezni.
csebi
iktriad
Bortles meg Jones között sztem valós különbség h utóbbi megmutatta idén h rengeteget tud olyan dolgokban is fejlődni amikben elvileg ilyenkor már nem nagyon tudnak pl. Pocket awareness. Jó kezekben van, okosan kell építkezni körülötte.
Sosem lesz belőle Mahomes de idei év alapján én nem tartom kizártnak h be tud vinni minket az SBbe ha jó csapat épül mellette.
több mint 1 éve
Igazából egy Eagles-Friszkó meccsre lennék nagyon kíváncsi. Korábban egyértelműen a Ninerst vártam a SB-ba, de ezt a mostani első félidőt látva elbizonytalanodtam.
több mint 1 éve
Na baszki ilyenek miatt kell egy vagy két uj kezdő wr.
több mint 1 éve
De egesz evben milyen volt. Nem o volt aki minket is meglepeteskent megvert? Vagy keverem tibow val.A PO-ban ő (és a D), az alapszakaszban inkább a D vert meg titeket.
Tebow t tudom po ban megszivatott minket. Bortles re is emlekszem valamiert.
gabor25
Figy Bortles egyetlenegyszer tudta POba vinni a csapatát mikor top 1 futás volt mellette. A körülményekhez képest ez a három éves szerződés olyan rengeteget végülis nem ártott. Ezért is mondom h három évet kellene nekünk is adni.Lenny azért ennyire nem volt jó. LOL. Nem, volt mellette egy elit D, de 4 év alatt megmutatta, hogy nagyon inkonzisztens. Egyébként volt egy 5. éves opciója, amiből lett a 3 éves szerződéshosszabbítás és 1 évvel később a cut (és Nick Foles...).
Úgy sincsen jobb opciók Qb fronton, hátul draftolunk, ilyen ár-érték teljesítményt meg nem fogunk UFArol szerezni.
csebi
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Nem inkabb dobjuk.Na most egy 9 perces drive kéne . Fussunk!8 perc lett. Maradhat. 😊
Greengo
Greengo
több mint 1 éve
Na most egy 9 perces drive kéne . Fussunk!8 perc lett. Maradhat. 😊
Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Annyiert mar en is mennek. Egy passzra es utana leultetnem magam. Es visszavonulnek.Mert az úgy néz ki h 45 Misi körül lenne.Miért nem kap inkább taget?Figy Bortles egyetlenegyszer tudta POba vinni a csapatát mikor top 1 futás volt mellette. A körülményekhez képest ez a három éves szerződés olyan rengeteget végülis nem ártott. Ezért is mondom h három évet kellene nekünk is adni.Minden tisztelet mellett, én már láttam ezt a sztorit egy Blake Bortles nevű sráccal. Nem végződött jól a csapata számára.Daniel Jones vajon mennyit bukik ezen a mai meccsen? Többet, mint akik a Giants spreadre fogadtak? Már összesen.Sztem nem lesz jelentős. Nem a mai meccs alapján fogjak beárazni.
iktriad
csebi
iktriad
csebi
balintbaba
csebi
több mint 1 éve
Mert az úgy néz ki h 45 Misi körül lenne.Miért nem kap inkább taget?Figy Bortles egyetlenegyszer tudta POba vinni a csapatát mikor top 1 futás volt mellette. A körülményekhez képest ez a három éves szerződés olyan rengeteget végülis nem ártott. Ezért is mondom h három évet kellene nekünk is adni.Minden tisztelet mellett, én már láttam ezt a sztorit egy Blake Bortles nevű sráccal. Nem végződött jól a csapata számára.Daniel Jones vajon mennyit bukik ezen a mai meccsen? Többet, mint akik a Giants spreadre fogadtak? Már összesen.Sztem nem lesz jelentős. Nem a mai meccs alapján fogjak beárazni.
iktriad
csebi
iktriad
csebi
balintbaba
több mint 1 éve
Miért nem kap inkább taget?Figy Bortles egyetlenegyszer tudta POba vinni a csapatát mikor top 1 futás volt mellette. A körülményekhez képest ez a három éves szerződés olyan rengeteget végülis nem ártott. Ezért is mondom h három évet kellene nekünk is adni.Minden tisztelet mellett, én már láttam ezt a sztorit egy Blake Bortles nevű sráccal. Nem végződött jól a csapata számára.Daniel Jones vajon mennyit bukik ezen a mai meccsen? Többet, mint akik a Giants spreadre fogadtak? Már összesen.Sztem nem lesz jelentős. Nem a mai meccs alapján fogjak beárazni.
iktriad
csebi
iktriad
csebi