NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 616
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Divisional szombat
több mint 1 éve
Baszki, én meg többször fikáztam az Eaglest az elmúlt hetekben. Eddig a leginkább meggyőző teljesítményt mutatják a PO-ban. (Tudom, még nagyon a meccs elején járunk.)
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Úgy érzem max a félidőig kell fent maradni
több mint 1 éve
A nyári igazolásaink továbbra is hasítanak 😊
több mint 1 éve
MrMiksa
3 787
Imádom ezt a csapatot 😀😀
több mint 1 éve
Pillanatnyilag 1,05 a Philly W a mixen, a Giants 7,75... Meccs előtt 1,27 - 3,80 volt.lesz az 1.03 minjá
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Pillanatnyilag 1,05 a Philly W a mixen, a Giants 7,75... Meccs előtt 1,27 - 3,80 volt.Ui: Már 1,03 - 9,50.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
biztos jobb az orvosi csapatAz zavarta meg őket, hogy Henne így is tud játszani. Nagyon ritkán mutattat ezt az arcát a 6 év alatt, amíg nálunk volt. 😀Blowout szagot érzek. Ez lett volna a Chiefs - Jags meccsen is, ha Mahomesnak 2 épp lába lett volna végig.A Jags-t jobban megzavarta a dolog
iktriad
🤘 gaben 🤘
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Az zavarta meg őket, hogy Henne így is tud játszani. Nagyon ritkán mutattat ezt az arcát a 6 év alatt, amíg nálunk volt. 😀Blowout szagot érzek. Ez lett volna a Chiefs - Jags meccsen is, ha Mahomesnak 2 épp lába lett volna végig.A Jags-t jobban megzavarta a dolog
iktriad
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Blowout szagot érzek. Ez lett volna a Chiefs - Jags meccsen is, ha Mahomesnak 2 épp lába lett volna végig.Többször előfordult már a szezonban, hogy a Giants jobb csapat ellen kiszenvedte valahogyan a W-t (lásd: Packers😊), de nincs olyan érzésem, hogy ez most is sikerülni fog.
iktriad
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Inkább jöjjenek a csöcsök, mert ennél a szopásnál az is jobb
több mint 1 éve
Blowout szagot érzek. Ez lett volna a Chiefs - Jags meccsen is, ha Mahomesnak 2 épp lába lett volna végig.A Jags-t jobban megzavarta a dolog
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Na így tovább!!! 😊
több mint 1 éve
Blowout szagot érzek. Ez lett volna a Chiefs - Jags meccsen is, ha Mahomesnak 2 épp lába lett volna végig.
több mint 1 éve
csöcstime?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Eddig tetszik.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Garbage time?
több mint 1 éve
Basszus ezen a meccsen is Kelce vs Lawrence párharc van. Mi ez, Jags - Chiefs 2.0? (igen tudom, hogy Jason Travis tesója.)
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Reddick megint egy bizonyíték arra, hogy mennyire jó csapat vagyunk.Minusz 99 vagy plusz 99?
Nem kellett, csak úgy elengedtük, most meg Markus Goldenekkel rohamozunk. Minőség lvl 99
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Reddick megint egy bizonyíték arra, hogy mennyire jó csapat vagyunk. Nem kellett, csak úgy elengedtük, most meg Markus Goldenekkel rohamozunk. Minőség lvl 99
több mint 1 éve
ezt 4és8-ra miért???Túlpörgött a Giants, faszság volt.
Tactful Cactus