NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 591
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Divisional vasárnap
több mint 2 éve
47 yardrol hogy a gecibe lehet rovidet rugni baszkiAz anyádat Henery!
gabokocka
több mint 2 éve
Kampman
28 301
Ha hosszabbítás, akkor csúszik a Bills-Chiefs, vagy mindenképp elkezdik?15-20 perc csúszást be szoktak vállalni.
warr_b
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Miért? Miért? Miért? Miért adnak újabb, és újabb esélyt a saját bukásuknak?miert ne?
shagi0206
több mint 2 éve
Nem láttátok a Jags 2020-as rugóit. 😀 Az egyik meccs ráadásul a Packers ellen volt. 😀47 yardrol hogy a gecibe lehet rovidet rugni baszkiIlyet én is rég láttam
gabokocka
Kampman
több mint 2 éve
Ha hosszabbítás, akkor csúszik a Bills-Chiefs, vagy mindenképp elkezdik?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
wc-ről én is elég gyakran visszatérekÉn nem tudom Brady mit woodoozott, de ennyi visszatérési lehetőséget se mostanában láttam. 😅hát az előző 2 meccsen is ez volt 😀
Mr.Breaker
meg a wc alatt is
Negritis
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=_J10WRzLdO4Mi a tököm van van már a Rams-szel? Nagy a meleg Tampában?gayt nem kéne h zavarja
Cypress
briareos
több mint 2 éve
most rálestem magyar wikijükre, kemény, ott 2001ben és 2003ban lettek nfl bajnokok 😀kb.tehát 2001 körül ahogy írta?Az ezredforduló idején jók voltakjo de azert a tampa brady elott nem most volt jo csapat. max 2001 korul?Mentem ki Brady előtti tnf-re a Falcons ellen, a USA vs Martinique soccermeccsen ezerszer jobb hangulat voltNyugi haterek Rams labdaitt a legtöbben már Brady előtt is utálták a Tampát
NB2
Tactful Cactus
r.baggio
gabor25
Kampman
briareos
meg 1980-ban is játszottak NFC döntőt, a negyedik szezonjukban.
úgy, hogy 0-26-tal kezdték az egész történetüket.
Kampman
több mint 2 éve
lófaszt, ő állandóan mellé rúgta 😀 Gonzaleznek volt tavaly egy ilyen rövid rúgása asszem a Seahawks ellenZane Gonzalez te vagy az?inkább Catanzaro, az nem tudott elrúgni 30-on túlról odáig
Löfli
shagi0206
több mint 2 éve
gabor25
5 144
hogy nelkul. haha.47 yardrol hogy a gecibe lehet rovidet rugni baszkiIgy.
gabokocka
casaubon
több mint 2 éve
De nem is mellé... rövid 😀 😀Azert 47rol rovidet rúgni. Mar elfordultam a tvtől hogy vége 🤣
bobi0092
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kampman
28 301
47 yardrol hogy a gecibe lehet rovidet rugni baszkiIlyet én is rég láttam
gabokocka
több mint 2 éve
rafog faragni erre s ramsNagyon keves az ido
beltazor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Én nem tudom Brady mit woodoozott, de ennyi visszatérési lehetőséget se mostanában láttam. 😅Akkor te nem 20 ève nèzed Bradyt 😁😌🎉
Mr.Breaker
több mint 2 éve
Mi a tököm van van már a Rams-szel? Nagy a meleg Tampában?gayt nem kéne h zavarja
Cypress
több mint 2 éve
bobi0092
4 353
De nem is mellé... rövid 😀 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
Én nem tudom Brady mit woodoozott, de ennyi visszatérési lehetőséget se mostanában láttam. 😅hát az előző 2 meccsen is ez volt 😀
Mr.Breaker
meg a wc alatt is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kampman
28 301
kb.tehát 2001 körül ahogy írta?Az ezredforduló idején jók voltakjo de azert a tampa brady elott nem most volt jo csapat. max 2001 korul?Mentem ki Brady előtti tnf-re a Falcons ellen, a USA vs Martinique soccermeccsen ezerszer jobb hangulat voltNyugi haterek Rams labdaitt a legtöbben már Brady előtt is utálták a Tampát
NB2
Tactful Cactus
r.baggio
gabor25
Kampman
briareos
meg 1980-ban is játszottak NFC döntőt, a negyedik szezonjukban.
úgy, hogy 0-26-tal kezdték az egész történetüket.
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Mi a tököm van van már a Rams-szel? Nagy a meleg Tampában?
több mint 2 éve
Miért? Gb meccs tetszett tegnapCsak ezek a kurva sárga színű csapatok ne lennének!Az OPI-t nem is néztem őszintén. Velem mi van? Köszi, jól vagyok.Ez kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánveled mivan? 😀 ez a szabály, halott labda bünti és ennyi Zárójelben jegyzem meg Evans mozdulatára láttam már idén OPI-t, amikor ellöki a cb-t
davemayer
Farky
davemayer
steelwolf
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
McVay miota ilyen konzervativ?Mióta megöregedett és betöltötte a 35-t. 😀
funkyparduc