NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 535
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Divisional vasárnap
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Miért? Miért? Miért? Miért adnak újabb, és újabb esélyt a saját bukásuknak?
több mint 2 éve
Na jó de ezek a floridai csapatok csak akkor váltanak ki bármilyen reakciót még a helyi emberekből is, ha erősekjo de azert a tampa brady elott nem most volt jo csapat. max 2001 korul?Mentem ki Brady előtti tnf-re a Falcons ellen, a USA vs Martinique soccermeccsen ezerszer jobb hangulat voltNyugi haterek Rams labdaitt a legtöbben már Brady előtt is utálták a Tampát
NB2
Tactful Cactus
r.baggio
gabor25
De ez a rúgás is eszméletlen...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Zane Gonzalez te vagy az?
több mint 2 éve
Mr.Breaker
1 903
Én nem tudom Brady mit woodoozott, de ennyi visszatérési lehetőséget se mostanában láttam. 😅
több mint 2 éve
vajon lehet mondani hogywww.youtube.com/watch?v=p5L_QkUZ-3s
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
McVay miota ilyen konzervativ?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
Nyihhihi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
47 yardrol hogy a gecibe lehet rovidet rugni baszki
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Es Matt LaFleurMondotta Trey FlowersEz kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánhát elvtársak, az élet nem egy habostorta
davemayer
Löfli
iktriad
több mint 2 éve
A Rams komolyan veszíteni akar 😀
több mint 2 éve
Nyugi, a Rams nyerni fog. 😊Fogadtam igen, de ez számomra nem fair akkor sem ha azt felre teszem.Sportfogadás is my guessEz kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánveled mivan? 😀 ez a szabály, halott labda bünti és ennyi Zárójelben jegyzem meg Evans mozdulatára láttam már idén OPI-t, amikor ellöki a cb-t
davemayer
Farky
r.baggio
davemayer
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Kampman
28 297
Mi bajod a Gyirmóttal?Csak ezek a kurva sárga színű csapatok ne lennének!Az OPI-t nem is néztem őszintén. Velem mi van? Köszi, jól vagyok.Ez kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánveled mivan? 😀 ez a szabály, halott labda bünti és ennyi Zárójelben jegyzem meg Evans mozdulatára láttam már idén OPI-t, amikor ellöki a cb-t
davemayer
Farky
davemayer
steelwolf
több mint 2 éve
Annie Agar mekkora videót fog erről a 4 meccsről is csinálni a jövő héten. 😀
több mint 2 éve
Megint egy tök feleslegesen elégetett időkérés. Staffordnak korábban és hangosabban kéne kiabálni az áthívásokat.
több mint 2 éve
tehát 2001 körül ahogy írta?Az ezredforduló idején jók voltakjo de azert a tampa brady elott nem most volt jo csapat. max 2001 korul?Mentem ki Brady előtti tnf-re a Falcons ellen, a USA vs Martinique soccermeccsen ezerszer jobb hangulat voltNyugi haterek Rams labdaitt a legtöbben már Brady előtt is utálták a Tampát
NB2
Tactful Cactus
r.baggio
gabor25
Kampman
több mint 2 éve
Rams nem akar nyerni 😀
több mint 2 éve
xD
több mint 2 éve
Csak ezek a kurva sárga színű csapatok ne lennének!Az OPI-t nem is néztem őszintén. Velem mi van? Köszi, jól vagyok.Ez kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánveled mivan? 😀 ez a szabály, halott labda bünti és ennyi Zárójelben jegyzem meg Evans mozdulatára láttam már idén OPI-t, amikor ellöki a cb-t
davemayer
Farky
davemayer
több mint 2 éve
Mondotta Trey FlowersEz kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánhát elvtársak, az élet nem egy habostorta
davemayer
Löfli
több mint 2 éve
Fogadtam igen, de ez számomra nem fair akkor sem ha azt felre teszem.Sportfogadás is my guessEz kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánveled mivan? 😀 ez a szabály, halott labda bünti és ennyi Zárójelben jegyzem meg Evans mozdulatára láttam már idén OPI-t, amikor ellöki a cb-t
davemayer
Farky
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kampman
28 297
Az ezredforduló idején jók voltakjo de azert a tampa brady elott nem most volt jo csapat. max 2001 korul?Mentem ki Brady előtti tnf-re a Falcons ellen, a USA vs Martinique soccermeccsen ezerszer jobb hangulat voltNyugi haterek Rams labdaitt a legtöbben már Brady előtt is utálták a Tampát
NB2
Tactful Cactus
r.baggio
gabor25
több mint 2 éve
Cypress
3 228
És ezt miért csak most mondod, baszod? Ejj, már rád sem lehet számítani. Semmi sem a régi.Másik meccset nézelNem fejre ment, vagy ha igen, akkor én egy másik meccset nézek.College-ban targeting és kiállításMégis mi a faszt kellett volna csinálni Wedleenek? Megállni a levegőben?Sisakra akkor sem mehet.
Cypress
Kampman
Weddle-nek talán nem kellett volna sisakkal fejre mennie
r.baggio
Cypress
r.baggio
több mint 2 éve
Ugyanerre gondoltam. Simán fújtam volna.Ez kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánveled mivan? 😀 ez a szabály, halott labda bünti és ennyi Zárójelben jegyzem meg Evans mozdulatára láttam már idén OPI-t, amikor ellöki a cb-t
davemayer
Farky
több mint 2 éve
Az OPI-t nem is néztem őszintén. Velem mi van? Köszi, jól vagyok.Ez kurva köcsögség hogy a rams jöhet egy ilyen utánveled mivan? 😀 ez a szabály, halott labda bünti és ennyi Zárójelben jegyzem meg Evans mozdulatára láttam már idén OPI-t, amikor ellöki a cb-t
davemayer
Farky
BEARS BABY!
Sir Alex immortal