Green Bay Packers - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Az egyik azóta is kiszoríthatatlan Friscoban. 😉beli csinál egy új brady-t?Cassell és Garoppolo is voltak már ilyen szerepben.
qpee1
Kampman
több mint 2 éve
ez már úgy nézett ki mint valami támadásféle 😊már csak a védelemnek kéne felnőni
több mint 2 éve
nando89
3 894
Hal isten masodik félidőre a vedelem is megszűnt ..
több mint 2 éve
Pep71
2 591
Vanilla D#
több mint 2 éve
Kampman
28 290
beli csinál egy új brady-t?Cassell és Garoppolo is voltak már ilyen szerepben.
qpee1
több mint 2 éve
Pep71
2 591
Biztos matematikus 😁Jó hat Maka nem ért hozza, tegnap előadta a College meccsen hogy a Special team csak 1/8dot ad hozza a meccshez.Hagyja már Maka ezt a Zappe-zést. A GB ma egy kalap szar , meg is erdemelnék a vereséget, amit eddig mutattak az nagyon gyenge, de A NE irányítójának ehhez sok köze nincs ..Redzone....
Pep71
Kájzerszóze
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Jó hat Maka nem ért hozza, tegnap előadta a College meccsen hogy a Special team csak 1/8dot ad hozza a meccshez.Hagyja már Maka ezt a Zappe-zést. A GB ma egy kalap szar , meg is erdemelnék a vereséget, amit eddig mutattak az nagyon gyenge, de A NE irányítójának ehhez sok köze nincs ..Redzone....
Pep71
Kájzerszóze
több mint 2 éve
pecsi92
505
Nevetséges a védelem is, egyértelmű volt, hogy Hoyerrel is futni fognak
több mint 2 éve
qpee1
114
beli csinál egy új brady-t?
több mint 2 éve
Pep71
2 591
Amugy a packers special team ritka szar. Folyamat nagy visszahordasokat engednekÉs a védelem mire készült , ha nem a futásra ? Hoyer sem dobált volna mint Zappe. Erre folyamat haladnak csak futással.
Tdog
több mint 2 éve
Tdog
653
Amugy a packers special team ritka szar. Folyamat nagy visszahordasokat engednek
több mint 2 éve
Hagyja már Maka ezt a Zappe-zést. A GB ma egy kalap szar , meg is erdemelnék a vereséget, amit eddig mutattak az nagyon gyenge, de A NE irányítójának ehhez sok köze nincs ..Redzone....
Pep71
több mint 2 éve
Pep71
2 591
Hagyja már Maka ezt a Zappe-zést. A GB ma egy kalap szar , meg is erdemelnék a vereséget, amit eddig mutattak az nagyon gyenge, de A NE irányítójának ehhez sok köze nincs ..
több mint 2 éve
Pep71
2 591
Ritka szar hívások ..
több mint 2 éve
Pep71
2 591
Megint csak akkor akar passzolni MLF amikor már szorult a helyzet ..
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Amúgy meg ha így kap ki a Packers, meg is érdemli, ezt a meccset simán lehetne hozninem fogunk kikapni
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
nekem az első félidőben bent hagyott 2 időkérés fáj a legjobban
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Amúgy meg ha így kap ki a Packers, meg is érdemli, ezt a meccset simán lehetne hozni
több mint 2 éve
NFL: a statok alapján ha a QB 3.8 sec alatt dobja el a labdát, átlag 11 yardra megy a labdaSzintén NFL: amúgy az idő relatív, emberekre bízzuk, mennyi a 40 sec, szívhang alapján ítéljenek, és ez így van jól
Xddddd
több mint 2 éve
Pep71
2 591
Mai GB ellen még Tub is annak tűnne 😁🕒??Peccnel nem fontos es az ujoncot tamogatni kell.... Zappe is hatodik körös? Uj kecske szuletik ma?
steelwolf
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Lehet rosszul tudom de büntetés után bírói jelre indul újra a támadóóra...És a bíró ezt bele is számolta meccs közben..Mondjuk alapból szerintem hamarabb is indították a támadóórát a helyiek...Persze, igazából volt még hátra 10 másodperc, csak az óra volt rossz. 😃
Castleai01
pecsi92
Pep71
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
🕒??Peccnel nem fontos es az ujoncot tamogatni kell.... Zappe is hatodik körös? Uj kecske szuletik ma?
steelwolf
több mint 2 éve
Pep71
2 591
És a bíró ezt bele is számolta meccs közben..Mondjuk alapból szerintem hamarabb is indították a támadóórát a helyiek...Persze, igazából volt még hátra 10 másodperc, csak az óra volt rossz. 😃
Castleai01
pecsi92
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Time is relative