Green Bay Packers - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
akdestroyer
4 750
De komolyan ez van évek óta. Annyira gyűlölöm, hogy meccset se fogok nézni.....Én ezzel még ki lennék békülve, de az, hogy Wilsonnak folyamatosan 2 secje van dobni, mielött a földbe döngölik... Gyötrelem.
TGA
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
70+ yardról?Egy safety-vel nyerhető ez a meccsegy Crosby mesterhármas már smafu?
Tactful Cactus
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Pep71
2 591
ST nulla..folyamat halad a csapat mégis mindig mi kezdnk hátrébbról..
több mint 7 éve
Egy safety-vel nyerhető ez a meccsAbból itt is ott is van 2-2 jó
Tactful Cactus
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Egy safety-vel nyerhető ez a meccsegy Crosby mesterhármas már smafu?
Tactful Cactus
több mint 7 éve
Daniels bull rush-a azért rendben volt. 😀
Liverpool Fc
több mint 7 éve
De komolyan ez van évek óta. Annyira gyűlölöm, hogy meccset se fogok nézni.....Mennyire kivan a f@szom a Seattle összes kibaszott O edzőjével!Annyira sokat nem szenvedni az offense látványától, meg van a recept, 3 gyors semmi aztán jöhet a punt.
Pont lesz@rom... hogy a faszért kell szinte minden évben GB-ben játszani, pont leszarom, hogy akkora az ellenszél mint a Delta főcímében, gyerekkoromban.
Azt viszont nem sz@rom le, hogy egy darab kib@szott ütemjáték nincs abban a szájbab@szott playbookban 4!!!! hosszú éve! És teljesen biztos vagyok abban, hogy idén is mikor a PO 2. körében elszállunk, ugyanúgy Darell Bevell marad az O coord.
Elnézést az inzultusért, köszönöm a figyelmet.
TGA
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
akdestroyer
4 750
Mennyire kivan a f@szom a Seattle összes kibaszott O edzőjével!Annyira sokat nem szenvedni az offense látványától, meg van a recept, 3 gyors semmi aztán jöhet a punt.
Pont lesz@rom... hogy a faszért kell szinte minden évben GB-ben játszani, pont leszarom, hogy akkora az ellenszél mint a Delta főcímében, gyerekkoromban.
Azt viszont nem sz@rom le, hogy egy darab kib@szott ütemjáték nincs abban a szájbab@szott playbookban 4!!!! hosszú éve! És teljesen biztos vagyok abban, hogy idén is mikor a PO 2. körében elszállunk, ugyanúgy Darell Bevell marad az O coord.
TGA
több mint 7 éve
Mennyire kivan a f@szom a Seattle összes kibaszott O edzőjével!Pont lesz@rom... hogy a faszért kell szinte minden évben GB-ben játszani, pont leszarom, hogy akkora az ellenszél mint a Delta főcímében, gyerekkoromban.
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Megy a flexelés, csak maradjon kakaó a 4. negyedre is
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Addig jó amíg a sec nincs tesztelve.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Daniels de tanári volt!
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Murphy 😕Eddig nem volt rossz. Csak ezt ne folytassa.
alatriste
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
akdestroyer
4 750
Akármilyen keménynek is látszik nevek alapján a DLünk, az eddigi nyomásgyakorlásunk a harmatos lepkefinggel van egy súlycsoportban. Jó tudom ott volt az INT ďe akkoris.Amire ezt beírtam ott is a sack. 😀
több mint 7 éve
Murphy 😕
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Egyébként ha lenne betyárbecsület MM-ben nem játszatná Adams-et tovább.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Adamset is ki lehetett volna zárni....Igen.
ThundersNFL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Ma bármit csinálunk ez a fasz ítélet marad meg.van ami nem változik
Tactful Cactus
gamerkr
AR-nek több INT-je van mint TD-je. Hát milyen szezon ez?Várjál még, narcos módjára vesszük a hatóságot. Van remény.
Tactful Cactus
több mint 7 éve
Adamset is ki lehetett volna zárni....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018