Green Bay Packers - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
Evésben az volt.Szezon előtt azon ment a vita, hogy Lacy vagy Rawls az első számú RB Seattleben, csak nehogy a végén Carson legyen az.Lacy sosem volt első számú. Vagy nemtudom. Valaki mondott ilyet?
Sixo
akdestroyer
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Rollins védekezett. Látom a fényt az alagút végén
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Daniels nem fog levegőt kapniDehogynem, csak a seggén veszi majd.
Tactful Cactus
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
akdestroyer
4 750
Szezon előtt azon ment a vita, hogy Lacy vagy Rawls az első számú RB Seattleben, csak nehogy a végén Carson legyen az.Lacy sosem volt első számú. Vagy nemtudom. Valaki mondott ilyet?
Sixo
több mint 7 éve
Danielst klónozniHosszú driveot meg csak benyeljük
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Olyan nincs, majd átküldöm a twitter szöveget, amit nyomtak a hétvégén. Tök aranyosBennett tesó fightBemnett LT nek 😊Majd átnevelnek 1-2 dl tagot. Jó taktikán ne változtass!Csak az O fal szarEz szánalmas.Nekem a D tetszik.
Hanni
TGA
ThundersNFL
alatriste
TGA
ThundersNFL
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Szezon előtt azon ment a vita, hogy Lacy vagy Rawls az első számú RB Seattleben, csak nehogy a végén Carson legyen az.
több mint 7 éve
Kiemelném, de úgy is látja mindenki 😊
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Bennett tesó fightBemnett LT nek 😊Majd átnevelnek 1-2 dl tagot. Jó taktikán ne változtass!Csak az O fal szarEz szánalmas.Nekem a D tetszik.
Hanni
TGA
ThundersNFL
alatriste
TGA
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Mondjuk a GB O még így is szarabb talán.Csak az O fal szarEz szánalmas.Nekem a D tetszik.
Hanni
TGA
ThundersNFL
több mint 7 éve
Büntetés nézni ezt a támadófalat. Wilsonnak már ágyaznak a kórházban.Még csak 4 éve ugatja az egész nation....
garrett27
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Bemnett LT nek 😊Majd átnevelnek 1-2 dl tagot. Jó taktikán ne változtass!Csak az O fal szarEz szánalmas.Nekem a D tetszik.
Hanni
TGA
ThundersNFL
alatriste
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Büntetés nézni ezt a támadófalat. Wilsonnak már ágyaznak a kórházban.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Majd átnevelnek 1-2 dl tagot. Jó taktikán ne változtass!Csak az O fal szarEz szánalmas.Nekem a D tetszik.
Hanni
TGA
ThundersNFL
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Üdv a Lambeau-ról, fanok! 😀Gyakorlatilag a két D játszik, szinte egymással...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Csak az O fal szarEz szánalmas.Nekem a D tetszik.
Hanni
TGA
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Ez szánalmas.Nekem a D tetszik.
Hanni
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Szegény Tolzien. Jó hogy nem maradt nálunkMég csak 2 picksix , semmi extra.
Tactful Cactus
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Szegény Tolzien. Jó hogy nem maradt nálunk
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Ha ő nem is , de más igen.Danielsnek mára jár a korona!majd ha be is fut vele
alatriste
Tactful Cactus
több mint 7 éve