NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars - Houston Texans

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ki fogunk kapni másodszor is a Texanstól... Ettől a Texanstól.
iktriad
Ez de megalázó...
iktriad
Nehéz lenne eldönteni, hogy a tavalyi vagy az idei év a cikibb.
Nagyon kéne ennek a franchise-nak egy teljes kultúraváltás, mert egyszer majd Trevor újoncszerződése is lejár, és gondolom jó lenne, ha maradni akarna.
Kampman
Új kompetens GM és HC kéne. Khan még egyet se tudott találni 10 év alatt,,,
több mint 2 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 765 — i'm batman
En nem sirok utana.. oriasi arc, csak szegenykem rovidlato. Es kurvara le van torve a moralja is.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 305
iktriad
Ez de megalázó...
iktriad
Nehéz lenne eldönteni, hogy a tavalyi vagy az idei év a cikibb.
Nagyon kéne ennek a franchise-nak egy teljes kultúraváltás, mert egyszer majd Trevor újoncszerződése is lejár, és gondolom jó lenne, ha maradni akarna.
több mint 2 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 765 — i'm batman
Ki tudja milyen a jovo evi qb class? 😀
1st pick baby...
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez de megalázó...
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Az eső nem tesz jót az elkapóknak. Meg a védőknek sem, néhány INT is pályán maradt.
peterk2005
A Jags elkapóinka eső sem kell idén a droppokhoz.
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az eső nem tesz jót az elkapóknak. Meg a védőknek sem, néhány INT is pályán maradt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Dropsonville.
több mint 2 éve
Ford és Campbell is behúzhatott volna egy picket.
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát ez úgy lett catch, hogy a védő vacillált, hogy elkapjam? ne kapjam? áh, elengedem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Cisco!!!
több mint 2 éve
Ebben sokkal több volt 3 pontnál...
több mint 2 éve
Végre valami a D-től!!!
több mint 2 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 597
30 percre vagyunk egy újabb 1/1-es picktől -10 hátrányban (pedig az offensünk ma nem is rossz)...
iktriad
Back-to-back 1/1-nél én automatikus feloszlatást javasolnék, mert azért ez így röhej
r.baggio
azért itt egyértelmű a fejlődés, már most kétszer annyi győzelemnél járnak...
Húsrágó
Akkor már csak 3 év és jön az újabb pozitív mérlegű alapszakasz rebuild.
több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Mickens, ez szep volt.
több mint 2 éve
Ez az a Mickens akit mi ismerünk.
több mint 2 éve
30 percre vagyunk egy újabb 1/1-es picktől -10 hátrányban (pedig az offensünk ma nem is rossz)...
iktriad
Back-to-back 1/1-nél én automatikus feloszlatást javasolnék, mert azért ez így röhej
r.baggio
Végre Khan is így gondolta a minap. 😊

több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
iktriad
r.baggio
azért itt egyértelmű a fejlődés, már most kétszer annyi győzelemnél járnak...
több mint 2 éve
iktriad
r.baggio
Miért? A Brownsnak bejött pár éve.
több mint 2 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 400 — no es importante
iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Philipp Dorsett Revenge Game.
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Nem bánnám, ha mindkét oldalon lenne egy korszakos tehetségnek tartott játékos.
Húsrágó
Szerintem nincs korszakos tehetség a 2022 drafton, de cáfoljon rám az illető. Ha lesz, nem mi választjuk ki.
iktriad
"Tibodó"-ra esküsznek az okosak. Rá gondoltam.
több mint 2 éve
Ettől a Texanstól otthon is kikapni elég nagy szégyen (lesz).
több mint 2 éve
Nem bánnám, ha mindkét oldalon lenne egy korszakos tehetségnek tartott játékos.
Húsrágó
Szerintem nincs korszakos tehetség a 2022 drafton, de cáfoljon rám az illető. Ha lesz, nem mi választjuk ki.