Jacksonville Jaguars - Kansas City Chiefs
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Stream:firstrownow.eu/sport/american-football.html
www.viponlinesports.eu/sports/american-football.html
www.time4tv.com/
nutjob.eu/njtvx20.html
több mint 11 éve
gratula a chiefsnek, Annyira nem volt rossz ez fantasy szempontból sem (Charles+Berry) Boweot a továbbiakban sűrűbben kéne keresni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Kösz iktriad!Jó volt ez kezdésnek.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
na jó akkor ennyi volt, remek idénykezdés, védelem oké, támadók nem
több mint 11 éve
Már megteszem egyszer a félidő előtt, de megteszem még egyszer -gratula a Whez!
több mint 11 éve
Ez mekkora homály volt előbb.Persze és el is csesszük.
Nekimennek negyedikre?ulpianus
De jó hogy volt az az safety...
több mint 11 éve
Nagyjából ennyi, gondolom jön a térdelés
több mint 11 éve
Ez mekkora homály volt előbb.Nekimennek negyedikre?
több mint 11 éve
Egy kis röplabda is belefér
több mint 11 éve
Henne el is intézi, hogy jövő héten kezdjen tutira.ulpianusIlletve Shorts elintézi neki. 😀
több mint 11 éve
ez is remek büntetés volt. Henne is ügyi
több mint 11 éve
heni köllött ide bmeg 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Henne el is intézi, hogy jövő héten kezdjen tutira.
több mint 11 éve
na a végén még összejön 1 TD. 😀😀😀
több mint 11 éve
Olyan buta ez a Gabbert. Nem ám bescsúszna, összetöreti magát egy olyan meccsen ahol minden mindegy egy el nem érhető first downért
több mint 11 éve
Gabbert megsérült a végére megint, bejött Henne.
több mint 11 éve
Már amikor feltettem a kérdészt is gaberté volt az előny:Találós kérdés. Melyik a nagyobb jelenleg - Gabbert leghosszabb passza vagy a passer ratingje?iktriada nulla TD és két pick miatt a Rating a szarabb gondolomulpianus
20as volt a ratingje. 18 yardos volt a leghosszabb passza.
több mint 11 éve
Na úgy tűnik a negatív rekordot nem döntjük meg.
több mint 11 éve
Találós kérdés. Melyik a nagyobb jelenleg - Gabbert leghosszabb passza vagy a passer ratingje?iktriada nulla TD és két pick miatt a Rating a szarabb gondolom
több mint 11 éve
Közben nyert a Colts. Lehet örülni.
több mint 11 éve
Alex most jól döntött. Nincs first down, de megy az óra. Szeretem az ilyen kis apró rafináltságot. Ez az amikben Cassel mindig rosszul döntött. (bár csak ennyi baja lett volna)
több mint 11 éve
Találós kérdés. Melyik a nagyobb jelenleg - Gabbert leghosszabb passza vagy a passer ratingje?
több mint 11 éve
Én már ilyenekkel is beérem mára...micsoda ambíciók!ulpianusMég 21 yard kell hogy ne legyen negatív offenzív csúcs....iktriad53 perc után az O átlépte a felezővonalat...iktriadÉs ennyi a sikertörténet egyelőreulpianus
több mint 11 éve
micsoda ambíciók!Még 21 yard kell hogy ne legyen negatív offenzív csúcs....iktriad53 perc után az O átlépte a felezővonalat...iktriadÉs ennyi a sikertörténet egyelőreulpianus
több mint 11 éve
Még 21 yard kell hogy ne legyen negatív offenzív csúcs....53 perc után az O átlépte a felezővonalat...iktriadÉs ennyi a sikertörténet egyelőreulpianus
több mint 11 éve
53 perc után az O átlépte a felezővonalat...iktriadÉs ennyi a sikertörténet egyelőre