Kansas City Chiefs - Houston Texans
több mint 5 éve
ezt találtam elsőre csakNem sok infó de azért köszönöm 😊
Tonight's #Texans inactives at Kansas City. #HOUvsKC pic.twitter.com/Qihcsr5Din
— Texans PR (@TexansPR) September 10, 2020
Negritis
több mint 5 éve
ezt találtam elsőre csakTonight's #Texans inactives at Kansas City. #HOUvsKC pic.twitter.com/Qihcsr5Din
— Texans PR (@TexansPR) September 10, 2020
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Kezdőt megtudom valahol nézni?csapatok twitterén szoktak lehozni ilyesmi infokat
RA7RA7
több mint 5 éve
Kezdőt megtudom valahol nézni?
több mint 5 éve
Lehet, hogy mar mashol leragott csont, de ezt az Arena4 nevu moslekot meg lehet venni valahogy Hd-ban? Ittott tv, horizon go, mindig tv extra elmeletileg sd-ben adja. Van valakinek infoja, vagy marad a stream? Koszi.a tv, rádió topicban volt róla beszélgetés, aztán átment más irányba
Danny
de ha végig tudod rágni magad rajta lehet lesz vmi info
több mint 5 éve
Lehet, hogy mar mashol leragott csont, de ezt az Arena4 nevu moslekot meg lehet venni valahogy Hd-ban? Ittott tv, horizon go, mindig tv extra elmeletileg sd-ben adja. Van valakinek infoja, vagy marad a stream? Koszi.
több mint 5 éve
Estét!nflstreams.to/event/kansas-city-chiefs-houston-texans-live-stream/147791
Majd vki dobjon egy streamet, ha eljött az ideje, köszi!
Tipp: Kansas 40-30 Houston
steelwolf
2 óra múlva itt várható
több mint 5 éve
Estét!Majd vki dobjon egy streamet, ha eljött az ideje, köszi!
Tipp: Kansas 40-30 Houston
több mint 5 éve
Én mindig odavoltam a 4. hetes meccsekért1 hete agyalok h miért van bennem hiányérzet, aztán eszembe jutott h most kimaradt a szokásos, presason 4 hét vs NCAA első hét beef.FYI van, akinek hiányzott a preseason - már a csapatoknál a roster bubbleban lévő játékosokon és az UDFA rookiekon kívül?
Ma pontzuhatagra számítok, meglátjuk igazam lesz e
briareos
iktriad
több mint 5 éve
tekintve hogy 2 kulcs játékos edzésen is megsérült nálunk1 hete agyalok h miért van bennem hiányérzet, aztán eszembe jutott h most kimaradt a szokásos, presason 4 hét vs NCAA első hét beef.FYI van, akinek hiányzott a preseason - már a csapatoknál a roster bubbleban lévő játékosokon és az UDFA rookiekon kívül?
briareos
iktriad
nem 😀
modnjuk én kb sose néztem de hype generálásra jók voltak
több mint 5 éve
1 hete agyalok h miért van bennem hiányérzet, aztán eszembe jutott h most kimaradt a szokásos, presason 4 hét vs NCAA első hét beef.FYI van, akinek hiányzott a preseason - már a csapatoknál a roster bubbleban lévő játékosokon és az UDFA rookiekon kívül?
briareos
több mint 5 éve
1 hete agyalok h miért van bennem hiányérzet, aztán eszembe jutott h most kimaradt a szokásos, presason 4 hét vs NCAA első hét beef.Ma pontzuhatagra számítok, meglátjuk igazam lesz e
több mint 5 éve
Üdv, everyboy...hestegSobri
Őszintén nem gondoltam volna, hogy tényleg elindul a szezon, de most már kezdem elhinni!
nagir
deja zerkéjváteszes searégiek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Az fk-hoz semmi közöm, semmi közünk, remélhetően olvassák az illetékesek ezt a kommentet.02:20, ARENA4 (beharangozó)Ejj, bocs az offért, de IT-sként elveszi a kedvem a beharangozó olvasástól, hogy azt a szerencsétlen felső margót hónapok óta nem sikerül beállítani, és le van vágva a címsor teteje.... 😕 😊
r.baggio
| Ha kapcsolatban vagy valami "illetékessel" szólj már neki légyszi, hogy a style.css fájlban az 572. sortól javítsa már ki ezt:
#mvp-main-body-wrap {
margin-top: 20px;
monduk erre:
#mvp-main-body-wrap {
margin-top: 100px;
(És ha már hozzányúl, akkor vagy a fk logót vágja 30 pixellel rövidebbre, vagy a media_queries.css-ben a "#mvp-top-nav-logo"-t tegye át (max-width: 599px) -ről (max-width: 629px) -re.) |
peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
02:20, ARENA4 (beharangozó)Ejj, bocs az offért, de IT-sként elveszi a kedvem a beharangozó olvasástól, hogy azt a szerencsétlen felső margót hónapok óta nem sikerül beállítani, és le van vágva a címsor teteje.... 😕 😊
r.baggio
| Ha kapcsolatban vagy valami "illetékessel" szólj már neki légyszi, hogy a style.css fájlban az 572. sortól javítsa már ki ezt:
#mvp-main-body-wrap {
margin-top: 20px;
monduk erre:
#mvp-main-body-wrap {
margin-top: 100px;
(És ha már hozzányúl, akkor vagy a fk logót vágja 30 pixellel rövidebbre, vagy a media_queries.css-ben a "#mvp-top-nav-logo"-t tegye át (max-width: 599px) -ről (max-width: 629px) -re.) |

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Üdv, everyboy...Őszintén nem gondoltam volna, hogy tényleg elindul a szezon, de most már kezdem elhinni!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Óvatosan srácok mert Baggio gyorsan bezárja s akkor se sport tv se eredménykövető. Azt hogy éljük túl??? 😉 😛 😀nyilván belle delphine szintjéig nem akarok eljutni 😀
Ja amúgy Fly Eagles jó vadászatot, jó szórakozást mindenkinek!😊
dande
több mint 5 éve
Óvatosan srácok mert Baggio gyorsan bezárja s akkor se sport tv se eredménykövető. Azt hogy éljük túl??? 😉 😛 😀Ja amúgy Fly Eagles jó vadászatot, jó szórakozást mindenkinek!😊
több mint 5 éve
csöcswww.youtube.com/watch?v=2O2vJ2A8Hv8&t=0s
Pari
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ő ki?
Wyatt
több mint 5 éve

több mint 5 éve
csöcs