Kansas City Chiefs - Houston Texans
több mint 4 éve
ti láttatok ezen a meccsen olyan playert akin az oakley féle arcmaszk van? (nem eyeshield, hanem az anticovid fejlesztés)ha belinkeled hogy néz ki figyelem, de fingom sincs mi az 😀
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
A Rozmárnak szóljon már valaki, hogy a plexi nem ér szart seRaadasul lehet olvasni igy a szajarol
Jakehomer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
A Rozmárnak szóljon már valaki, hogy a plexi nem ér szart se
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Reid tök furán néz ki ebben az izében, mindig azt hiszem róla, hogy mindjárt elkezd méhészkedni, vagy ilyesmi.kicsit olyan mint a flex pajzs
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Reid tök furán néz ki ebben az izében, mindig azt hiszem róla, hogy mindjárt elkezd méhészkedni, vagy ilyesmi.
több mint 4 éve
andy papa azzal a "pajzs"zsal különösen viccesen néz ki
több mint 4 éve
ti láttatok ezen a meccsen olyan playert akin az oakley féle arcmaszk van? (nem eyeshield, hanem az anticovid fejlesztés)
több mint 4 éve
szégyen ami itthon megy, de fényévekre van attól a szennytől ami főleg helyi szinten megy USA-ban pol reklám terénAz más, Viktor megvédi az országot, és erről tájékoztatni kell a társadalmat.Nálunk nem?Yeah, Biden reklám!Annyira primitívek ezek az amerikai politikai reklámok
iktriad
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
több mint 4 éve
Javítva.iktriad dislikes thisha szerinted ehhez részegnek kell lenni, akkor nagy eséllyel te vagy az, én amúgy is csak pepsi zero mangót ittam a meccs alattVagy te vagy kurva részeg, vagy én.és te látod, hogy innen visszajön a texans?ha eldőlt mehetnek a csöcsök?0-0
Sixo
Kampman
Sixo
Kezdek félni.
Kampman
Sixo
Kampman
iktriad meleg coca-sOlyat még nem ittam
Sixo
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Biden is csak tájékoztatta az amerikai társadalmat, hogy még képes papírról felolvasni szöveget, ennyi.Az más, Viktor megvédi az országot, és erről tájékoztatni kell a társadalmat.Nálunk nem?Yeah, Biden reklám!Annyira primitívek ezek az amerikai politikai reklámok
iktriad
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
több mint 4 éve
Az más, Viktor megvédi az országot, és erről tájékoztatni kell a társadalmat.Nálunk nem?Yeah, Biden reklám!Annyira primitívek ezek az amerikai politikai reklámok
iktriad
Jakehomer
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
nah David Johnson már szerzett egy TD-tEltuntette a cap space-t
Hopkins mit csinált eddig a szezonban?!
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
most még NE ellen hypeolom magam de addig csak megjön a kedvem a kis államközi derbire isFeltörekvő Floridaiak Fesztiválja avagy háromfmármint a kula-bowl?A harmadik héten jobb meccs lesz ennél csütörtökön, igaz Bria? 😉2 legtöbbet kereső QB a pályánBe kell védeni azt a sok pénzt hogy a harmadik héten is lássuk őket.
ezek meg futkosnak 😀
Negritis
thr_buddha
iktriad
briareos
iktriad
több mint 4 éve
Baszki, novemberig a szar kampány reklámokat kell nézni megint... Sehol egy jó Taco Bell, vagy Wendy's 😔😔Bezzeg az Arenan nincs ilyen!
JustoVillar
Ezt is megoldottak!!!
több mint 4 éve
fixedYeah, Biden reklám!Annyira primitívek ezek az amerikai
iktriadpolitikaireklámok
Jakehomer
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Nálunk nem?Yeah, Biden reklám!Annyira primitívek ezek az amerikai politikai reklámok
iktriad
Jakehomer
több mint 4 éve
BoB te zseni!!!
több mint 4 éve
Yeah, Biden reklám!Annyira primitívek ezek az amerikai politikai reklámok
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Feltörekvő Floridaiak Fesztiválja avagy háromfmármint a kula-bowl?A harmadik héten jobb meccs lesz ennél csütörtökön, igaz Bria? 😉2 legtöbbet kereső QB a pályánBe kell védeni azt a sok pénzt hogy a harmadik héten is lássuk őket.
ezek meg futkosnak 😀
Negritis
thr_buddha
iktriad
briareos
több mint 4 éve
JustoVillar
625
Baszki, novemberig a szar kampány reklámokat kell nézni megint... Sehol egy jó Taco Bell, vagy Wendy's 😔😔
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 4 éve
nah David Johnson már szerzett egy TD-tHopkins mit csinált eddig a szezonban?!
több mint 4 éve
iktriad meleg coca-siktriad likes thisha szerinted ehhez részegnek kell lenni, akkor nagy eséllyel te vagy az, én amúgy is csak pepsi zero mangót ittam a meccs alattVagy te vagy kurva részeg, vagy én.és te látod, hogy innen visszajön a texans?ha eldőlt mehetnek a csöcsök?0-0
Sixo
Kampman
Sixo
Kezdek félni.
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
ricsi sztek tv-ben nézi?Nála sincs arena4 😛
briareos
Tepper takarodj!