NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 641
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
több mint 2 éve
Csoda hogy erre nem dobták be
több mint 2 éve
röhejes
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Nagyon weak call, pedig nekem édes mindegy ki nyer itt.
több mint 2 éve
Tuck Rule de most nekünk kedveztek.
több mint 2 éve
Proxyi
88
Tényleg, legyenek inkább melltartóban meg papírcsákóban, és hozzájuk se lehessen érni.
több mint 2 éve
Hülye punci bírók 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 no comment
több mint 2 éve
No mèg 5 ilyen driveot a Chiefstől ès az tán ölèg lesz 🥳
több mint 2 éve
Surda
3 297
Na jó azért a KC-t nullázni az első félidőben, csoda kategória lenne nekünk.És mikor ezt leítom, jön is az 1. Chiefs TD drive. #jinxtriadstrikesagainMiva #55 vért ivott?Az egész Raiders ezt tette.
Surda
iktriad
iktriad
több mint 2 éve
És mikor ezt leítom, jön is az 1. Chiefs TD drive. #jinxtriadstrikesagainMiva #55 vért ivott?Az egész Raiders ezt tette.
Surda
iktriad
több mint 2 éve
Miva #55 vért ivott?Az egész Raiders ezt tette.
Surda
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Ki bújt az 55 ös mezébe? 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Surda
3 297
Miva #55 vért ivott?
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Ez meg az enyém goal lineon, double team és mögé futok be. 😀Amúgy sem lenne fair. Leleplezted a taktikámat! 😃Ohh, én boxon tolom mondom ha Te is nyomhattunk volna egy Raiders-Ravenst 😊PS 🙂Én is mindig ezt csinálom a Maddenben. 😊PS vagy Xbox?
Amm el sem hiszem amit láttam. Az ilyesmi nem ránk vall.
TST
KeyG
TST
KeyG
TST
több mint 2 éve
Szerintem Mahomesnak is csak ennyit kène csinálnia mondjuk JJ felè...
több mint 2 éve
Ezt bfszkodast....
több mint 2 éve
Érik az újabb Raiders TD.
több mint 2 éve
Mert ma úgy tűnik a simán "bènázók vagyunk bármit csinálunk, kikapunk" formában lèpett a Chiefs a pályára. Csak remélni tudom, hogy felèbrednek 😊Nem miért 😉Esetleg ahogy Jones visszahúzta a Chiefs elkapót ès JJ felè dobott labdánál is előbb ott volt a vèdő keze, de mindegy nem ezen fog múlni😊Folyt köv.......😏 mondjuk legalább egy zászlót lehetett volna dobni 😉Minek?
dande2
Surda
dande2
Surda
Erre bezzeg bedobják....
több mint 2 éve
Amúgy sem lenne fair. Leleplezted a taktikámat! 😃Ohh, én boxon tolom mondom ha Te is nyomhattunk volna egy Raiders-Ravenst 😊PS 🙂Én is mindig ezt csinálom a Maddenben. 😊PS vagy Xbox?
Amm el sem hiszem amit láttam. Az ilyesmi nem ránk vall.
TST
KeyG
TST
KeyG
több mint 2 éve
Surda
3 297
Waller sérült fck
több mint 2 éve
Surda
3 297
Nem miért 😉Esetleg ahogy Jones visszahúzta a Chiefs elkapót ès JJ felè dobott labdánál is előbb ott volt a vèdő keze, de mindegy nem ezen fog múlni😊Folyt köv.......😏 mondjuk legalább egy zászlót lehetett volna dobni 😉Minek?
dande2
Surda
dande2
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Azelőtt Mad Maxen volt érdekes védekezés Mahomes futásánál.Esetleg ahogy Jones visszahúzta a Chiefs elkapót ès JJ felè dobott labdánál is előbb ott volt a vèdő keze, de mindegy nem ezen fog múlni😊Folyt köv.......😏 mondjuk legalább egy zászlót lehetett volna dobni 😉Minek?
dande2
Surda
dande2
Ha Bradynél van az eseted, nem is folytatom mi lenne. 😊
több mint 2 éve
Esetleg ahogy Jones visszahúzta a Chiefs elkapót ès JJ felè dobott labdánál is előbb ott volt a vèdő keze, de mindegy nem ezen fog múlni😊Folyt köv.......😏 mondjuk legalább egy zászlót lehetett volna dobni 😉Minek?
dande2
Surda
több mint 2 éve
Surda
3 297
Folyt köv.......😏 mondjuk legalább egy zászlót lehetett volna dobni 😉Minek?
dande2